Főoldal » Írások » Hobbi & Otthon témák » Milyen ember valójában Edward Cullen?

Milyen ember valójában Edward Cullen?


Egy kis elemzést adnék Edward Cullenről minden kedves rajongó társamnak. Edward Cullen nevének láttán vagy esetleg hallatán minden nőnek, aki olvasta a Twilightot, vagy látta a filmet a moziban ugyanaz jut az eszébe: Edward szexi, ellenállhatatlan, a tökéletes pasi, mindazok ellenére, hogy egy vámpír és az emberi véredre szomjazik.
Milyen ember valójában Edward Cullen?

Edward Cullen nevének láttán vagy esetleg hallatán minden nőnek, aki olvasta a Twilightot, vagy látta a filmet a moziban, ugyanaz jut az eszébe: Edward szexi, ellenállhatatlan, a tökéletes pasi, mindazok ellenére, hogy egy vámpír és az emberi véredre szomjazik. Szívesen megterveznénk Bella eltávolítását a színről, támogatnánk Victoriát ördögi tervében, hogy aztán átvegyük a megérdemelt helyünk Edwardunk hűvös oldalán. Hirtelen nagyon izgató az a gondolat is, hogy valaki megharapja a nyakunk, hozzáérjen hideg ajkával és szép fogaival. Na és ha ez történetesen a kedvenc vámpírunk lenne, akkor belépőt nyerhetnénk az örökkévalóságba, hogy azt a szerelmünk mellett tölthessük. Na jó talán néha egy-két hegyi oroszlán is becsúszhat a képbe.:D

Személy szerint imádom a filmes adaptációt és Robert Pattinson hatalmas alakítását. Elsőre elragadó, másodjára már egyenlő a gyönyörrel és mehetünk a wc-be bugyit cserélni utána. A széles vásznon még jó párszor megnézném és fogadok, hogy meg nem unnám.

Hogyan elemezném őt?

Körülbelül két oldalon át ömlengenék a napon csillogó bőréről, a gyönyörű aranybarna szeméről, arról, hogy elkápráztatja az embereket, stb. stb. De erről már eleget olvashattatok.

Inkább kiemelném, hogy mi az, ami idegesít Edward Cullenben:

1. Olyan, mint egy rossz nagymama. Mindenhol ott van és mindig fülel. :D Még jó, hogy Bella gondolatait nem hallja. Egyszerűen kiszaladnék a világból, ha minden rejtett gondolatomról tudna és a fejemben feltett kérdésekre válaszolna, ahelyett, amit ténylegesen kimondok. Mellette minek van az embernek nyelve? Na jó, azt hiszem mégis tudom, miért (de ezzel rátérnék a 2. pontra).


2. Oké, tudom, hogy vámpír meg minden és folyton szomjas, de most képzeld el, hogy te vagy Bella és akárhányszor beindulsz rá, ő fél perc után ellök magától és te ott állsz kábán és nem kapsz többet, se csókból, se semmiből. Ez olyan, mintha a bika előtt lengetnél a piros zászlót. Én egyszer kitörnék. Aztán lenne nemulass! :D


3. Lehet, hogy titkon valami biztonsági szolgálattól jött. Legközelebb azt fogom olvasni, hogy Bellának még pisilés közben is a kezét fogja. Takargatja, nem ereszti sehova. Lehet, hogy csak én nem bírom ezt az egyoldalúságot, de ezek tényleg sehova nem járnak el? Bella még Jacobhoz se mehet. Pedig én bírom Jacobot, meg sajnálom kicsit, hogy szenved.


4. Vááá. Mindig azt hiszi, hogy neki van igaza! Pedig legtöbbször, amit kigondol az szenvedést okoz a szerelmének! Azért, mert 108 éves, most nem kéne itt a felsőbbrendűt játszania! Vámpírléte során végig 17 éves volt. Leragadt azon a szinten. Aztán itt most adja a májert!! Annyira sok tapasztalata neki sincsen. Szerintem túlságosan is bízik magában, hogy ismeri az embereket. Aztán tessék! Elhagyja Bellát! Ezt nem bocsátom meg!


Én úgy gondolom, hogy meg lehetne nevelni, csak hát ez Bellának nem igazán megy. Valljuk be, én, aki belelát Edward rossz tulajdonságaiba, sokkal többre jutnék vele. Szóval tessék csak nekem adni! :)




Írta: dca7af89ee, 2010. július 14. 16:08
Fórumozz a témáról: Milyen ember valójában Edward Cullen? fórum (eddig 144 hozzászólás)

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook