Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Változás következik - indigógyerekek cikk

Változás következik - indigógyerekek


Változás következik: Véleményem szerint azon kívül, hogy eddig kiadtak több könyvet az indigógyerekek témát illetően melyben tudatosítják, hogy mennyire mások a mai kor gyermekei (kezelhetetlenek, hiperaktívak, angyalokat látnak, felettébb intelligensek), túl sok minden változást nem értek el.

Végre felfedezték! Na de most! Ideje lenne talán továbblépni, mivel tudomásom szerint elég sokan keresik a nyomtatott média ellenére a helyüket és még mindig nem találtak így rá, hogy miért is születtek ők valójában.

Változás következik - indigógyerekek

Eljött az ideje, hogy ezt az egészet kiemeljük a misztifikációból és ne ölbe tett kézzel várja mindenki a 2012-t.

Mivel így minden fiatal indigógyerek elmalmozik azzal, hogy ő mennyire más, mint az a generáció aki irányítani befolyásolni akarja az ő életét. Egyre több lesz a drogos és a céltalan fiatal.

Persze, hogy azon kívül, hogy fejtegetik őket, túl sok motivációt nem tudnak nekik adni.

Tudomásul kell venni, hogy a spiritualizmus és a dimenzióváltás nem el fog jönni, hanem már jelen van. Elég rég jelen van.

Nem kell ezt a témát misztifikáltan, avagy mint egy gyülekezetet kezelni és ilyen nézőpontba helyezni, mivel csak nehezítik ezzel a helyzetünket.

Kicsit olyan nézőpontba kerül így, mint a scientológia és hiteltelen lesz.

Elfogadjuk mi, hogy céllal születtünk és egy magasabb szintű energia aminek a neve életenergia határozza meg a létezésünket, és ez jelenleg itt van jelen a Földön, erre kell vigyáznunk, mert ennek a két lábon járó, tudattal rendelkező fizikai megvalósulása vagyunk mi is és minden ember.

Hallottak már arról: ahol a figyelem, ott az energia? biztosan. Egy közös biztosan van bennünk és oda fogjuk tenni a figyelmünket. na ebben kell segíteniük.

Én beszélem ezeknek a gyerekeknek a nyelvét, mivel kitapostam már előttük az utat és nem hiába tettem mindezt.

A globalizáció, az anyagiasság elpusztította ezt a bolygót és jelenleg is háborúkhoz vezet.

Önök szerint fogom én ezt hagyni és ölbetett kézzel fogom várni, amíg minden rendbe jön?

Az én gyerekeim már nem ilyen világba fognak születni, mivel ha sokan látnának is nemcsak néznének, észrevennék, hogy milyen gyönyörű ez a Bolygó!

Ezeknek a gyerekeknek/felnőtteknek, ha beszélnék a nyelvüket már rég a tetteiket élveznék, nem csak a puszta jelenlétüket.

 

Véletlenek nincsenek. Addig hívod csak véletlennek, ameddig át nem látod, hogy ezeket mi mozgatja valójában. Velem sem, ahogyan veled sem sincsenek véletlenek.

Mindent okkal és céllal sodor eléd az élet és mivel fontos vagy az életnek akkor is, ha rossz úton haladsz, ezért nem fogja elengedni a kezedet, ameddig észre nem veszed, hogy fönt akadtál a saját magad által kreált rostán és árral szemben úszol, pedig ez a valami, csak jót akar neked.
Írta: makara, 2010. október 24. 10:08
Fórumozz a témáról: Változás következik - indigógyerekek fórum (eddig 231 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook