Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Milánói makaróni füstölt hússal recept

Milánói makaróni füstölt hússal recept

A Milánói makaróni füstölt hússal hozzávalói:
-makaróni tészta
-sajt
-15-20 dkg darált hús
-15-20 dkg nyers füstölt tarja vagy valamilyen füstölt hús
-2 kis fej vöröshagyma
-olaj
-60-70 dkg friss csiperkegomba
-1 nagy és 1 kis doboz paradicsompüré
-2-3 dl húsleves
-só
-bors
-kakukkfű
-oregánó


A Milánói makaróni füstölt hússal elkészítési módja:
Olajban megpirítom a finomra vágott vöröshagymát.Hozzáadom a megtisztított,szeletekre vágott gombát.Megsózom,megborsozom és megpirítom.Hozzáadom a darálthúst,a darált vagy nagyon finomra vágott füstölt húst,a paradicsompürét és levessel felengedem,hogy jó szaftos legyen.Nem biztos,hogy kell az összes leves,én pótolgatni szoktam,ahogy fő a milánói. Befűszerezem kakukkfűvel és jó bőven oregánóval.Én egy kis ketchupöt is szoktam hozzá tenni,kis pikáns ízt ad neki. Ha kész,lehet bele reszelni egy kis füstölt sajtot.

A tésztát olajos vízben szoktam megfőzni,így nem ragad össze főzés közben.
Lehet hozzá rántott husit sütni egy-egy szeletet.Nagyon finom,csak úgy harapni hozzá,mintegy "köretként".
Jó étvágyat hozzá.:o)


Kategória: Tésztafélék receptjei


A milánói makaróni füstölt hússal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook