Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Fht is kettőt kapunk és a következőt csak októberben?
Sziasztok kiközvetítettek közmunkára, hogyha nem fogadom el akkor megvonják az FHT-?
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatom, hogy a 2020. augusztus havi szociális támogatások utalásának tervezett dátuma: 2020. szeptember 01. napja.
Üdvözlettel:
Tóth Éva
Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály
Támogatási és Bérgazdálkodási Osztály
4024 Debrecen, Piac u. 54.
Szabolcsban utalnak postán 26 án kártyára 28 akor 28adikán levehetö pénz?
Szabolcs megyében most néztem 28kán utal postai utalás 26kán ebben a hónapban.
Úgy jön ide hogy az emberek kíváncsiak és nincs honnan meg kérdezni.
Csak vannak ijen kötekedök..
Ez fht-s fórum, hogy jön ide a start közmunkabér, meg egyéb más...?!
Szabolcs megye😁valaki nem tugya mikor lesz 22800ft? Utalás
Tud valaki abban segiteni hogy 2019.augusztus 15.én állapitották meg az aktiv koruakat felülvizsgálat meg nem történt ebben az 1 évben munkahelyem nem volt gondolom megszüntetik. Szeptemberbe meg kapni fogok ellátást ha tavaly augusztus 15. Én állapitottak meg vagy fél havit?
Sziasztok! Tudja valaki, hogy Szabolcs megyében a gyermekvédelmit mikor fogják osztani? Azt tudom, hogy hónap végén, de melyik nap. ☺️☺️
Szia te biztosra hallotad hogy adják ezt a dupla közmunkai pénzt mert itt nem mongya sennki.. Meg kerdezhetem hogy mék megyében laksz?
Igen ,ha valaki 3 honapnal többet dolgozott közmunka programba ,duplán kap agusztusban járandoságot.
Majd elvalik mi az igazsag
és dupla mert valaki olyat is mondott én már nem tudom
A honap vegen lesz aktiv koru ellatas az iskola kezdes miatt
Sziasztok fht is kihozza a postás hamarabb vág, az a megszokott rendbe lesz???
Sziasztok!Fht-nél van hóközi utalás?Július 22.-től lett megállapítva,hogy kapom.1 hete vettem át a levelet.Köszi
Lenne egy kérdésem, ha tudna valaki segiteni,,ugyanis én még sosem kaptam aktiv koruak ellátását.
Május 31-én állapitották meg.
Megkaptam a határozatot, hogy május 31-től utalni kell.
Juliusba semmi pénzt nem kaptam , gondoltam, majd augusztusba kapom meg az elmardt pénzt.
Most augusztusba kaptam egy aktiv koruak ellátását(07. hó ez volt feltüntetve az utalásnál), és egy napot május 31-ét( 760 ft összeget)
Vagyis a juniusra járó összeg nem érkezett meg amit juliusba kellett volna megkapni
Szerintetek megkapom még ebbe a hónapba??
Megköszönném, ha tudna valaki segitei, talán más is volt ilyen helyzetbe, hogy nem kapta meg a pénzt,
Borsod (Miskolc) most hozta a postás.
Sziasztok valaki tud valamit a Közmunka bérröl hogy tényleg lesz e újra fizetve mint tavaly volt Elnézést kérek tudom hogy nem ide való a kérdés de aválaszt előre is köszönöm Szabocs megye
Sziasztok! Nógrád megyéről tudtok valamit? Nem utaltak még. Köszönöm előre is. :)
Melyik megye megkerdezhetem?
Komarom esztergom megye megkapta tudja valaki?
Ma se jott szamlara sajnos
Tudja valaki hogy Borsod megyében ma vagy holnap lesz postai úton? 🙂
Szia nekem még eddig nem hozta én is debreceni vagyok.
Üdv ! Érdeklődnék hogy Hajdu-Biharban hordta már a postás a mai napon ? Köszönöm
Ên ma megkaptam postàn.Pest megye
Emeljék vissza az Fht összegét újra,28.500 Ft-ra!!!Mindennek az ára emelkedik,csak ennek nem.A fene se bánná,ha lenne munka,de még nagyitóval se lehet találni!!!
További ajánlott fórumok: