Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor szexeltél utoljára? (egyszavasok)
Ja, közben kicsit netezek...:))))))))))
Ne röhögtess már egy 40-es nagyon nem kezdő(!) pasit!
Lányok.
Elszaladt a fantáziátok.
Nem baj, van ilyen is.
Mondtam, hogy ilyenkor a Párom gépéről vagyok, és itt írj privit! de az nem ment volna! Vasárnap óta most kaptam meg a Férjemet, így ez az idő az Övé, bocsi. :)
Utána megfordultunk, felraktam a lábaimat a vállára, és tövig belém hatolt, és jól megdugott. Megemelte a popsimat, és egy finom orgim lett...
Hát, elég kezdő lehetsz! Olyanról még nem hallottál, hogy folytatódik a "játék" ? Csak kis pihenő van. De gondolj amit akarsz! :)
Nem, cica:)
Kerestelek, de nem válaszoltál, pedig veled akartam masztizni:(
Az volt az első orgim. Kíváncsi vagyok, h. felvállalja-e!
Utána, az itteni csajszi végig nézte, ahogy szopogatom a férjem farkát, majd nyalogatom a golyóit, utána kinyaltam az ánuszát.
Majd rámásztam, és meglovagoltam....
Hehe, csak, hogy nekem Hoxás tanúim vannak:)
OK, egészségetekre, Moon és Vad.
Ezen heves együttlétek után azt teszitek, hogy rácuppantok a Hoxára és ezt leírjátok?
Tök röhej!
Nekem a sz*x után a barátnőim a mellkasomon elalszanak, vagy együtt még puszilkodunk, stb.
Szerintem ti blöfföltök.
Volt egy web-masztim egy pasival....
Fél órája! Csúcs volt. Természetesen megint telhetetlen voltam. :)
Bocsi, de nem tudtam válaszolni! Nem értem rá! :)
Passz! Ügyeskedj!
Nem mondod!? Jó lesz, ha belehúzol!
Csak az, hogy még mindig semmi:(
De jóóóó!
Cica, nem fogsz örülni:(
Ma végre újra fogok! :) Itthon van a párom. Már alig bírom kivárni....
Tegnap este, de csak én.:)
Dede!:)
Csak én is 20 éve kb.:)
De édes vagy!!:)))
Én is bámultam:)
További ajánlott fórumok: