Mikor szexeltél utoljára? (egyszavasok)
Na az utolsó mondatod lehet az egyetlen igaz az egész hsz-edben:)
Senki sem tökéletes, nekem is van gyerekem, sőt, 4,5 szoptattam, ami nagyon komoly elváltozást eredményezett a melleimben. Én ezt az árat anno felvállaltam, ezzel élek már jó pár éve. Nem vagyok plastikcica, tehát harmóniában élek a természettel, és ezen akkor sem változtatnék, ha nem tudom, mennyi lóvém lenne. Frusztrál, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. De akinek nem tetszik, ne nézze.
Én nyugtatom magam, hogy én nem csak nőies vagyok, hanem anya(ias) is. És ez egy csodálatos dolog, mert egy új élet táplálása látszik meg. Ha ezt valaki nem tudja elfogadni, akkor nem család-(gyerek)centrikus.
És most ne jöjjön senki azzal, hogy de azért azt meg lehet csináltatni, blá, blá... Vagy edzeni rá. Igen, lehet, de azzal a mérettel, ami volt, és ami most lett, akkora különbséget nem igazán lehet "tele" edzeni. Ennyi.
Ami a barátnőt illeti:
Lehet azért finoman puhatolózni, hogy neki tetszik-e, elfogadja-e, hogy veled esetleg el tudná-e képzelni...
De, én nem keresgéltem soha a barátnőim között, mert valahogy nem tudtam elképzelni velük a szexet. Ezért lehet kihasználni mondjuk ezt a portált, keresgélj, vagy csak írj, és egymásra találtok. Valami biztos összejön. Legfeljebb egy szexmentes barátnő, ami, lássuk be, megint csak nem egy utolsó dolog.
Én ennyit tudok tanácsolni neked.
Legyél magaddal egyensúlyban, és meglátod, hogy sokkal vidámabb, lazább csaj leszel. Sokkal több eséllyel...
Ja! Értem! Nem is "úgy" gondoltam:)
Bocsi, bocsi, bocsi!!!
Köszi a javaslatot, de egy barátnővel tuti nem mernék. Mi van, ha megemlítem a dolgot, és aztán soha többé nem áll velem szóba? Vagy ha belemenne, de nem úgy alakulna ahogy képzelem, és azért romlana meg a kapcsolat. Másrészt nincs sok barátnőm.
Tapasztalataitokat szívesen olvasnám.
Amúgy a két férfi és én felállásban jobban benne lennék talán, mert ott nem lenne komplexusom.A nők mindig kritikusabbak. Nekem két gyerekem van, nem vagyok annyira fiatal, és sajnos az alakom is olyan amilyen.Ettől gátlásaim vannak. Vagy lehet, hogy csak felfújom a dolgot?
De drága vagy, Vanessza! Igazi önzetlen Barátnő!
<3
egy jó barátnőt kell választani, aki előtt nem vagy szégyenlős :)
a második javaslatát meg szerintem értékeld :)
:-(
Jó éjt, drágám!
Majd gondolok rád az éjszakai masztinál:)
Én sajnálom a legjobban:(((
Hüpp, hüpp...
:)))
Kuu.va jó:)))
Mennem kell, jó éjszakát!:)
Kár.:(
Hehe!
Remélem, nem menekült el miattam:)
Jelentkezett a klubba!:)
Gyere, nyaljuk ki a csajt:)))
Hehe!
Édes plastic!
Ha majd jelentkezik a klubba, netán a naplóm olvasására, egyből minden világos lesz neki:)))