Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Szia.
Én is most 27-től kapom a gyest.
Postára kérted vagy számlára?
Olyan kérdésem lenne ha július 27. Tol jogosult vagyok a gyes re akkor miért nem jött a mostani csp vél együtt.
Lehet hogy jövő hónapba kapom meg az a 5 napot
Sziasztok!
Ha az OEP elérhetetlen, de nem kaptam meg a csaladit, mégis hol érdeklődhetnék, hogy mi az oka az elmaradásának? OTP
Köszönöm!
Sziasztok!
A munkáltatóhoz érkezik először a fizetési letiltási meghagyás,ami a nettó bér 33%-át jelenti,ezen kívül(is) néha még inkasszót is tesz arra a számlára,aki nevén van a tartozás,közös rendelkezők esetén a közös számlára is! Inkasszó külön is elrendelhető! Sajnos nemrég tapasztaltuk meg ezt a jogi folyamatot,bár nekünk nem jutott az ügy a letiltásig,mert megállapodást kötöttünk,azóta részletekben fizetjük,de ezt a végrehajtó mondta el.
Egyezz meg velük,mert innentől addig vonnak a bérből 33%-ot,amíg le nem telik,akkor is,ha más számlára kérted a fizut,mivel a letiltást kell a munkáltatónak először teljesíteni.(Ennél magasabb prioritású csak a gyerektartás,ha valakinek azt kell vonni)
Szia.
Bármilyen nemű pénz érkezik a számlára, azt inkasszózni fogják függetlenül attól, hogy honnan érkezik a pénz és milyen jogcímen.
Szia.
Már inkasszózták a számlát.
Előbb fizuból tiltanak, ha eléri a létminimumot, ha nem akkor jön az inkasszó szép sorban.
Nála már inkasszó van, ha jól értem.