Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Szia!
Köszönöm szépen,hogy válaszoltál,nagyon kedves tőled.
nekem még semmi :S nyíregyházától kapom,k&h-s vagyok..
na,ahogy ezt írtam jött az sms...szóval szabolcs k&h-ra most jött meg :)
Sziasztok!
Új vagyok bár sokat olvasgattam a fórumot.
Szeretném megtudni h a múlt havi gyes amit azért nem küldtek mert nyilatkozatot kell tenni mikor kapjuk meg mert én most sem kaptam a telefonok foglaltak a mák-nál szeretném tudni h mások már megkapták és h a mostani megjött-e rendesen? köszönöm a segítséget
Kedves Géza!
Véletlenül sem akartam általánosítani.Csak azokra a családokra gondoltam ahol már a sokadik gyerkőc születik úgy hogy már a meglévőknek sem nagyon van mit enni adni,nincs mit felvenni,arról nem is beszélve hogy nem tudják mi az hogy strand,vagy közös családi program,mert anyuka azt mondja,dehogy viszem én őket valahova,hát mennyibe lenne az nekem.Az ilyen szülőktől hülyét kapok,a gyerekekért meg megszakad a szívem.Egyébként nagyon szép és példaértékű ha egy család 3-4-5 gyerkőcöt nevel,ha felelősen döntött így.Gratulálok neked is a szép családodhoz,sok erőt és egészséget kívánok nektek!!!
Véletlenül olvastam bele ebbe e topikba, és nem gondoltam volna a cím után, hogy jó kis vita alakult ki...de azt érzem, ez a jellemző manapság. Az emberekben akkora nagy az irigység, hogy az már csúcs. Mert ha valakinek jobb, mint nekem, akkor mi a "természetes" reakció? Hát vegyék el tőle, mert ha nekem nem jár valami, akkor másnak se járjon! Ezt látom, hallom mindennel kapcsolatban, és ez szörnyű. Itt filcike (ha jól emlékszem a nicknevére) erre a példa.
A nagycsaládosoktól sajnáljátok a pluszban adható juttatásokat? Kihangsúlyozom, hogy adHATó, mert nem kapja ám mindenki.
Nálunk is négy gyerek van, ebből egy már egyetemista, egy középiskolás, kettő ált. iskolába jár. Az ingyenes tankönyveken kívül SEMMI kedvezményt nem kapunk, bár még nem is kértünk. (Ja, és a könyveket is éveken keresztül kifizettem, mert megtartottam őket.) Még az 50 %-os étkezési kedvezményt sem vesszük igénybe (ennyi jár, nem ingyenes!)
Nem ártana átprogramozni a gondolkodását némely embernek: ha valakinek több van, mint nekem, örüljek neki és azon fáradozzak, hogy nekem is legyen meg, amire vágyom, és ne az legyen a célom, hogy neki se legyen jobb- pusztán irigységből, rosszindulatból...
Nah kérem.. és akkor most el lehet gondolkodni azon, hogy mire volt jó péntektől vasárnapig itt veszekedni olyan dolog miatt ami HÉTFŐN egyből kiderült.
Mert ugye itt a kérdés az volt hogy HÉTFŐ vagy KEDD? És lám.. HÉTFŐ lett.
Tehát nem Jucika nyomkodta a gombot 3 napig, hanem igenis automatikusan utaltak..