Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Szia
Én is januárba változtattam a számla számom személyesen voltam bent fel is vezette a hölgy a gépre rögtön,
Kérdeztem késni fog e vagy valamilyen csuszás lessz e a gyed és családi miatt de mondtam hogy eggyáltalán semmi felvezette és okés minden.
De várd meg ebbe a honapba és utánna megtudod nyugodt szivvel szüntetni az elözöt.:)
A MÁK fog küldeni egy ajánlott levelet amiben tudomásulveszi a változást és amit aláírtál levél tértivevénye visszaérkezik a MÁK-hoz akkortól már az új számládra küldi a pénzt.Én 23-ai napon írtam a változásról és mire az ő levelük tértivevénye aláírva visszakerült hozzájuk a rendes hó eleji utalásról már lecsúsztam ,de pár nap mulva a póstás hozta.A következő hónapban már rendesen az új számlaszámomra érkezett.
nálam így történt.
Sziasztok!
Változott a lakcímem, így MÁK budapesti központjánál voltam, bejelentettem az új lakcímemet, új számlaszámomat.
Érdeklődnék, hogy ez kb mikor lép érvénybe?
Meg szeretném szüntetni az ellőző számlámat.
Sziasztok!
Amiket az utalásokról láttok oldalakon, fals infók, ma megkérdeztem a mák-tól, még nem látható az idei rend, illetve utána érdeklődtem a mostani utalásnak csongrád megyében, ma megtörtént! Tess, bemásolom a választ, a mailcímem kiszedtem, bocsi..
feladó Családtámogatási és Szociális Ellátási Iroda Szeged cstam.cso@allamkincstar.gov.hu
címzett XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
dátum 2012. február 1. 14:30
tárgy RE: érdeklődés
küldő allamkincstar.gov.hu
Ez az üzenet főként a beszélgetésben lévő üzeneteken végrehajtott műveletek miatt fontos.
részletek elrejtése 14:30 (31 perce)
Tisztelt Ügyfelünk!
A családtámogatási utalások rendjét a Kincstár Központja készíti el és teszi elérhetővé a honlapunkon. Sajnos az idei év rendje még valóban nem látható.
Csongrád megyében a januári kiutalás február 01-jén megtörtént.
Üdvözlettel:
Magony Rita
irodavezető
Magyar Államkincstár
Csongrád Megyei Igazgatóság
6721 Szeged, Széchenyi tér 9.
Telefon: +36-62-568-226
Fax: +36-62-420-832
E-mail: cstam.cso@allamkincstar.gov.hu
Köszönjük szépen nehéz szülés volt ugyan de na:D:D
megmentettél minket:D