Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
szabolcs megyéből van itt valaki?
akkor mi szerdáig várunk, és később költjük el :)
31-ig mindenki megkapja a családit és ma kiadták hogy 30-án utalják a gyed-et és tgys-t is!!!
Nekem semmi gondom !!:)) Aki feszült kettőnk között az nem én vagyok :) Na menj főzni :))
az jó örülök neki jo költekezést és további szép napot akkor bizom én is otp vel hajduban szia
Felnézni felnézhetsz, senki nem tiltotta !
Akkor mi a gond ?
De végül is nem is érdekel !!
amúgy is örülni kéne hogy hamarabb elutalják és nem 6. után kapja meg mindenki mert én akárhol néztem az utalások időpontját mindig nov 6 ra volt írva.
paradicsom leves, rizseshusi
Ez így van!Én is ugyanezt a tájékoztatást kaptam telefonon Tbányáról!
Nem maradék van nálunk sem :D Hihetetlen, tudom...de két napra főztem :D
Én is írtam nekik, de még semmi
szerintem holnap mindenkinek rajta lesz mert logikusan gondolkozva nem dolgoznak kétszer szerintem és ha ma elutalják akkor szerintem mindenkinek elutalják ha nem akkor tévedtem :)
pesten már szombaton megkapta mindenki
Sziasztoki van valaki Somogy megyéből?Ha van akkor kapott valaki csp-t,és mi igaz abból hogy ma vagy holnap lesz valami
Drága ha elolvasnád az én hozzászólásaimat, fel sem merülne bened hogy reszketve várom :) Sőőt... olvasd el :) Én csak ráérek most kicsinyt, gondoltam felnézek :D
Na lépek , mert az én gyermekeim nem eszik a maradékot !
És főznöm kell a fincsi ebédet.:)
Úgy döntöttem, elindulok :D
Akkor te ráérsz írogatni. De attól függetlenül nem érkezik meg az utalás.
Szia ez a győr moson soproni megye? mert nekem 29-es utalási napott mondtak
szia hol laksz hogy otp-énél meg kaptad én nem peddig én is otp-és vagyok nem jött sms somogy csurgó
mi mostt beszéltunk a gyms megyei mákal telefonon és azt mondták hogy 31-edikéig mindenki meg kapja
Én most kaptam egy emailt a Csongrád Megyei Mák-tol a családi oktober 31-én lesz a számlán.
Tegnapi maradék lesz...:)
Maradt tegnapról :P :))))
3-an kapták meg ma, egy pesti, egy békésmegyei és egy szolnoki :)
Na menjetek főzni az ebédet, mert a gyerekek éhesek lesznek, ha nem időben készítitek el !!
A postás úgy is csenget, a bank meg jelez.:))
sziasztok valaki nem tudja somogy megy csurgó otp-ban kapot valaki és mikor lesz utalás kösszi
További ajánlott fórumok: