Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
akkor teljesen mind1 hogy mi van néhányan(akinek nem inge....)alig hogy megkapják a pénzt már azon gondolkodnak vajon a következö mikor is jönn..?!!!!!:D:D:D
én ma kaptam az erzsébet utalványt.be kellett menni érte.
:D már nov.15-én is ezen ment a vita !
Igaz..!!Meg mondjuk akkor már 15.-töl menne a vita hogy vajon mikor kapunk pénzt..:D:D
Igen de ennek sem lenne sok értelme mert akkor az lenne hogy minden hónapban előbb kellene utalniuk az sem megoldás. Én is kis pénzből vagyok albérletbe lakunk de nem tudok ellene tenni és az ellen sem hogy évek óta nem emelik a csp összegét!
Ennyi..Nem érdemes elöbbre számolni!:)
Véleményem szerint azért kitalálhatnának valami olyasmi utalási idöpontott kb mint mult hónapban mert ilyenkor már nagyon sok család várja és szüksége lenne erre a pénzre.És mielött valaki azt mondaná hát hogy nem számit az az 1-2 vagy 3 nap az nagyon téved mert aki számit erre a pénzre annak igen is számit az hogy teszem fel mondjuk nem 30.-án hanem 3.-án kapja meg.
De mint az előbb leírtam csak megint lusták visszaolvasni NEM LESZ előre hozott utalás mindenkinek 3-án fognak utalni és 4-én tudja levenni.
A következő listában megtalálhatok a 2012-es évre vonatkozó Magyar
Államkincstár ( MÁK ) utalási időpontjai, 1-2 nap késés lehetséges !
Utalás esetén :
2012.01.03.
2012.02.02.
2012.03.05.
2012.04.02.
2012.05.02.
2012.06.04.
2012.07.05.
2012.08.01.
2012.09.03.
2012.10.04.
2012.11.02.
és a 2012 12-havi a Decemberi 3-án vagy előbb kerül kiutalásra.
Postai kifizetés esetén :
2012.01.04.
2012.02.03.
2012.03.05.
2012.04.09.
2012.05.08.
2012.06.05.
2012.07.05.
2012.08.02.
2012.09.03.
2012.10.03.
2012.11.05.
A December hónap előbb kerül kifizetésre.
Az egyik oldal ezt ir a másik meg azt most döntse el az ember mikor lesz a csp nem igaz . Ami a gyerekeket illet az nem a mák-é . amugy valaki mondja meg még is mikor lesz a pénz ?
Igen ezt én semm értem hogy miért kell egy valamit 100x meg kérdezni...csak egy kis fáradságott kénne venni vissza olvasgatni..A másik meg hogy azért mert mult hó.-ban elöbb jött nem lesz ez mindig igy!
A januárit majd 3-án kb.Mivel elsején nem dolgoznak,így csak 2-án tudnak utalni.
Csak tudod az a baj hogy valaki megkérdezi a MÁK-ot kap egy válaszlevelet bemásolja ide a választ. Sokan lusták arra hogy vissza olvasanak hanem inkább helyette újra megkérdezi azt amit előtte már vagy 100-an megtettek:/ és ebből van a vita és a civakodás...
A januárit biztos h nem fizetik ki dec végén..
Sziasztok!Most komolyan mindenki azon vitázik hogy mikor utalnak?!:D Ha esetleg holnap megjönne (ami véleményem szerint kizárt!)de ha még is megjönne tessék örülni ha nem akkor meg türelemmel ki kell várni a Hétföt vagy legkésöbb Keddet...sajnos azért mert egyesek kigondolnak valamit(jelen esetbe hogy ma utalnak és holnap rajta van!)attol még nem biztos hogy igy is lesz...:/
Családtámogatási és Szociális Ellátási Iroda Cegléd
13:08 (1 órája)
címzett: saját magam
Tisztelt Kovács Zsuzsanna!
Az utalási dátum december 3, tehát előbbre hozott utalás nem lesz.
Üdvozlettel:
x
cst. ügyintéző
Szerintem már 3 án rajta lesz a csp de a januárit meg dec végén fizetik.
Hogy nem a csp-az is biztos!
Rájuk nem vonatkozik a 4órás utalás.De mind1..
Nekem is megjött. Kedden. Alig várom a klimaxot, de tényleg.
Bocs :)))))
Hiába indítja délután 4-kor, és hiába dolgozik a netbank 6-ig, mivel 4 óra az utalás feldolgozás igy már csak másnap reggel lesz rajta a pénz a számlán.
Az utalások régen így működtek:
bankból Giro-ba és másnap a bankszámlákra.
Július 2-től:
Bankból a Giro2-be és négy órán belül a bankszámlákra.
De hogy megnyugodjanak a kedéjek és a hülyeséget írok is írtam a MÁK-nak mint több százan, és azt a választ kaptam hogy 3-án lesz csak utalás és nem hozzák előbbre Pest megyében. Tehát keddnél előbb a legnagyobb sajnálatommal nem lesz Csp csak kedden.
Jah, olyanokat is ismerünk itt, akik még csak nem is kapnak csp-t..mert nincs gyerekük, vagy mert már nagyok...gondolom őket szted alapból törölni kellene, csak mert minek írnak ide, ha nincs rá égető szüksége...hihetetlen.
Békéscsabán volt családi?Valaki azt írta neki megjött.
Ez a szándékosan szar helyesírás csak még hiteltelenebbé teszi, amit írsz. Járnak ide rosza helyesírók, de észre lehet venni, ha valaki majomkodik.
Nem este, hanem nap végén. Hivatalosan így szól a mese. Naponta egyszer, a nap végén küldik az utalásokata rendszerbe.
Én annyit tudok hozzáfűzni a dologhoz hogy a MÁK amikor elindítja az utalást ugyan úgy amikor akinek net bankja van megadhatja az időpontot hogy mikor kerüljön kiutalásra a dolog. Így az utolsó banki kiutalás délután 4-kor van de te azt már az nap nem fogod megkapni csak másnap mivel az utolsó utalási időpontban lett megejtve a tranzakció így a bank nem fog jóváírni csak másnap. Én ERSTEs vagyok éjjel már rajta szokott lenni a pénz vagy hajnalba de sms mindig 7:50 perckor jön tehát tegnap tuti nem utaltak!!
Egyszer nekem egy takarékos aki ott dolgozik azt mondta,hogy délelött utalnak.
ez nem igaz, hogy ma kapott valaki családit főleg délután, szerintem kár hülyitteni a másikat.
holnap reggel lehet kapsz sms, vagy hétfőn reggel de, hogy ma délután ?szerintem jobb lenne levegőzni egy kicsit.......
További ajánlott fórumok: