Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
A MÁK-nál az ügyfélszámla vezetési tevékenység nem pénzforgalmi szolgáltatás, ezért nem vonatkoznak rá a pénzforgalmi jogszabályok előírásai, így az MNBr. 21. §-ában foglalt, a kedvezményezett fizetési számláján történő haladéktalan jóváírás követelménye sem.
A MÁK pedig még csak ma fog utalni, ezt biztos forrásból tudom.
Tehát ne vitázzatok, inkább türelmesen várjátok meg a holnap reggelt, amikor is fel tudjátok venni a pénzt.
-Azért jót mosolygok amikor páran már fel is vették ma... -még a MÁK utalása előtt. DDDDD
-Ők az igazi zsenik. DDD
:D :D hát nekem elég rövid na most ezt kitépem lefagy a fejem .
Viccet félretéve jobb ha csendben maradok nem nem értik sokan hanem nem is akarják kár a szóért :)
Ezért tartuk itt ahol most tartunk...Ennyi gonoszság az emberekben egymás felé....na megyek is innen.
Nem költöm el a csp.-ét! Külföldön dolgozok...havi 600...nincs rá szükségem! Csak sms-t kaptam hogy megjött!!!
Álmodozni azt lehet...:)
Hülyíteni a népet, azt nem.
Cinikus vagy,primitív és ostoba is!
Én is említettem már a Giro-t, de mindenki azt hiszi, hogy "mákoséktól" napközbeni utalás is érkezik...én már nem tépem a számat, csak néha a hajamat
Sztem mindenki tudja,hogy ma már nem lesz,én is tudom...de valahol mégis reménykednek az emberek..azt hiszem ez nem baj,nem?Legyetek már egy kicsit megértőbbek..
aki azt mondja,hogy nem várja a csp-t az hazudik,ahol gyerek van ott minden egyes forintnak helye van
De azt észt tudja osztani,szánalom:)
Sőt jobbat találtam ki ahelyett hogy itt rontod a levegőt menj vásárolni a csp-ből amit már állítólag megkaptál! Helló!
Szívj el egy cigit....igyál egy fröccsöt,és várd a CSALÁDI PÓTLÉKOT!!!
Mi nem ebből élünk,de ez pont kell arra,hogy kifizessem amit kell a suliban,mert 3 gyerekem jár általánosba,amúgy pedig semmi közöd ahhoz,hogy ki miből él,még akkor sem,ha csak ebből!!!!!!!
Na szerintem te most dugulj be épp itt az ideje!!!!!!!!!!!
De érthetetlen, és akkor szépen fogalmaztam.
Hónapok óta lehet tudni, hogy a MÁK délután utal, másnap reggel van a számlán, ergo ma van a hónap első HIVATALOS munkanapja, ma utal, holnap a számlán. A múlt havi kivételes helyzet volt, a hosszú hétvégére tekintettel.
van aki igen sajnos csak ebből él.
Nagyon sokan vannak itt nehéz helyzetben a fórumon,de nem totózgatnak,meg találgatnak,nem élnek hiú reményekben,hanem megértik,hogy kedden lesz pénz.
Nem,nem értik,csak beszélgetnek róla,véleményt cserélnek!! Nehéz megérteni????? :D :D
főleg, ha lenne miből főzni.
Miből miből???? most őszintén....ti csak ebből éltek?
Asszem itt sok ember csak azért van,hogy nevessen más nyomortalanságán,szégyellje magát,remélem kerül ilyen helyzetbe,akkor majd megtudja!
Itt mindenki várja,de megértik ami van és nem cirkuszolnak,hogy miért nem küldik előbb,ezt tényleg ennyire nehéz megérteni?
Te már levetted a pénzt és boltba is volt???
Neked elvileg megjött már a csp,nem???
Nem érthetetlen,hanem rossz helyzetbe került ember te okostojás!
Aki számit a pénze az várja pl. akinek nincs mit az asztalra tenni...
Ez a legtutibb hsz. eddig!!!
További ajánlott fórumok: