Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
De tudom,hogy ilyen is van.De legalább dolgozik és próbálkozik.Mi is voltunk nehéz helyzetben,ezt már többször megírtam,de nem is szültem egy halom gyereket.Aztán úgy alakult,hogy jobb lett a helyzet és akkor úgy döntöttünk,legyen még egy gyerkőc.
Kedves Marianna én bántásként mondom,nekem is van három gyereke,és én sem dolgozom,és várom a családit és a gyest,igaz én nem tervezek több gyereket,és nem azért mert nem szeretnék,hanem azért mert tudom nem lehetséges,én szoktam dolgozni napszámba járok a földekre igen keményen lehúzom a 10 órát úgy hogy a földet mászom,pedig nekem a középső kislányom tartósan beteg,és vele vagyok gyesen.Tavasztól őszig van is munka,és ha nem jön egy betegség akkor megyek is minden nap amíg tudok mozdulni,mert igen van sokszor hogy hetek után mozdulni se bírok.de ilyenkor télen nincsen munka,és a munkánk egyáltalán nincsen megfizetve értem ez alatt hogy számold ki 300 ft/h,akkor szerinted most én hova tartozom???Mert bizony én is várom a családit nagyon nagyon,és jelen pillanatban sincs 35 forintnál több a pénztárcámba,ez van és nem is lesz csak akkor ha jön a családi.
tudom gyesen van figyelek én a részletekre.
De most komolyan de komolyan neki miért fáj az hogy mi nem dolgozunk???????
Nem dolgozik.
Látjátok, ez a bajotok, hogy elolvastok egy egy hozzászólást, és csak azt veszitek ki belőle, ami éppen nem tetszik, és amin lehet háborogni..na további jó hőzöngést akkor.
Látom már csak egymás hozzászólásait figyelitek...
Nem is azokkal van baja, és nem is a szegényekkel....
29030. Jukio 2012-12-18 15:57
"És elegem van abból, hogy itt azon verseng 1-2 anyuka, hogy melyikük a szegényebb.
Aki igazán szegény, az nem itt nyüszít, hanem csendben olvassa a sorokat és közben talán imádkozik, hogy egy jótevő segítsen.
Ennyi."
Egyetértek veled, nagy igazságot írtál le!
Hozzátenném, hogy lassan divat lett azok köpködése, akik merészelnek nem nyomorogni, ahelyett, hogy ellesnék tőlük, hogy hogyan csinálják.
(válasz Kukacc 29026. hozzászólására) Válasz erre Privát üzenet
Ezt a bejegyzést tudnám ismételgetni, de aki nem akarja úgyse érti meg. Ennyi.
:PPP :DDDDDDD HEHEHE MEGINT RÖHÖG A MÁJAM..
de te dolgozol mindenki helyett és ez a lényeg.
Ezért igen,mert nem győzik kifizetni a pénzeket a sok felelőtlen gyermekvállalónak.
Nem beleszólás képpen de lehet hogy várja a pénzt de arra nem gondoltál hogy van aki hiába dolgozik hó közepén ugyanúgy szarba van sajnos ilyen árak mellett.
Szégyenlem magam hogy ilyen ember még itt van ezen a fórumon .,és én vitázom vele de annyira idegesítesz hogy nem bírok elmenni a gép elől.
Na és aki szül nem neked szüli és egyáltalán mi közöd hozzá ki mennyit mikor szül????????álljál már le...
Magadon röhöghetnél de rendesen.?Mivel aláztalak meg???Áruld már el?Fáj az igazság,csak nehéz bevallani.
Hát én ezzel tudnék vitatkozni, mert a stílusod már nem egy embernél kiverte a biztosítékot, de inkább nem szól szám...és okos enged...
Na jól van! Hagyjátok már abba! Olyan szépen el lehet beszélgetni, el is szoktunk, de mindig kell, hogy legyen valami hadakozás. Ötletekkel, tippekkel, praktikákkal kéne segítenünk egymást ha már máshogy nem tudjuk megtenni, nem marakodni.
Ezért tart itt az ország?
most már tényleg túlzásokba esel,tudod a mozi drága és télen fűtés helyett is jobb összebújni és hát abból bár mi lehet 9 hónap múlva,
Mi vagyunk a semmire kellők vigyázz most te következel:DDD
Tudjátok mit!!!Szégyelljétek meg magatokat itt mind,ha nektek az a normális,hogy eltart titeket az állam,a dolgozó emberek adójából.Szüljetek még 8at,10et aztán meg ríjatok,hogy nincs pénz.Ez megy!!!
Szerintem mindenkit érdekel,csak nem hangoztatja,és van aki nem ismeri el azt hogy neki is jól jönne hamarabb,látod mi elismerjük,hogy igen is napról napra élünk,mert kevésből nem lehet dőzsölni,de tuti hogy mindenkinek fontos az hogy mégis mikor,van akinek több van az többet tud osztani,de vannak sokan olyanok mint mi,akiknek nem saját hibájuk miatt nincs több egyszerűen.
Sajnos ő ilyen engem már megalázott lenézett lefikázott és folyamatosan ezt teszi én meg röhögök rajta kiálhatatlan 1 nő neki semmi se tetszik..
én kinevezlek téged a fórum Munka Hősének.
Utálom ha valaki azt gondolja 4 gyereket nevelni az nem munka,,,
Nekem jól jönne egy nagyi.:)) Mert az nincs.:) Meg senkim sem igazából, csak egy állandóan dolgozó bátyám.Sőt, az egész családban én vagyok az egyedüli nő..
Hát őrülten vicces vagy!!!Ezért tart itt ez az ország...Az ilyen felfogás miatt.Dolgozni nem tetszik,de ha valakinek kicsit több van irigykedni azért nagyon megy.
Csak egy kérdés a fórum címe nem az hogy idézem: Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán? Gondolom azért mert többségében erről van szó akkor miért kell kiakadni hogy valakit érdekel?
hát ha esze van ,akkor szülni fog és akkor te újra megírhatod neki a tutit,
Majdnem 7 év lesz a 2 gyerekem között.:)
Nekem eddig mindkettő ment.Nem értem mit flegmázol azért ha valakinek normális az,hogy dolgozik???
Akkor jön a 4-meg az 5 gyerek na és:))))))))
Valóban szép dolog az anyaság.De így,hogy neked ez az életed,hogy mikor jön a postás.Ne haragudjatok de nagyon magatokba nézhetnétek végre,megsértődés helyett.Mi lesz ha lejár az anyasági???
További ajánlott fórumok: