Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ja és azt mellé teszem, minden hónap második munka napján utal a kincstár,és a posta aztán kapja a kifizetési kérelmet.Így a posta utalás után 1-2 nappal viszi.
Szerdán lesz számlán, csütörtökön, pénteken hordja a postás.
2021 hivatalos utalási rendje.
Halottak és Mindenszentek napja nem indokolja a korábbi utalást.
Szerdán lesz - esetleg talán, de nagyon talán kedden számlán.
Szia hol olvastad hogy most pénteken rajt lesz a csp?
Sziasztok nem lesz előbb csp 3 án számlán lesz 5-6án posta itt legalabbis salgotarjánban ugy horgya a pstas majd 5 èn
Nem lesz hamarabb,semmi nem indokolja.
Én azt olvastam hogy most hamarabb lesz családi most pénteken! De én már nem hiszek mert az egyik ezt írja a másik meg ezt!
Sziasztok! Bankszámlán a csp 3-án szerdán lesz?
Sziasztok
Postán mikor lesz családi? Most 5.én pénteken vagy 8.án hétfőn? Elutazunk és amiatt kérdem. Köszönöm
Nyuszi niki nagyon szépen köszönöm a válaszodat. További szép napot
A magyar állam kicstárhoz kell be adni. És addig fogod kapni még a nagyobbik gyerek nem lesz 18 éves. Hiaba jár még utána iskolába csak addig jár. Én ugyanígy voltam. A nagy fiam januárban lett 18 a kisebb áprilisban 6. És meg szüntették.
Sziasztok volna egy kérdésem h@tha tud nekem valaki segíteni. December 13-án a legkisebb betölti a 3-at és beszeretném adni a főállású anyaságira a papirokat, hol tudom ezt elintézni, és meddig jár mert a nagyobbik jővő év márciusában tölti a 18 - at de még nappalira jár érettségire. A válaszokat előre is köszönöm további szép napot
Sziasztok! Nem családi pótlék de kapott valaki árvasági ellátást?
Az útravaló ösztöndíjat még most bírálják hogy ki kap és ki nem azért mert tavaly kaptál nem biztos hogy az idén is megnyerted a pályázatot. Ha megnyerted karácsony környékén várd a pénzt.
Köszönöm. Én is így értelmeztem, de nem volt nekem egyértelmű, mert volt több cikk, ami pár nappal korábbi volt, abban meg más volt.
Szia én jártam már így és én a következő havival együtt kaptam meg!
Mindenki megkapja egységesen a 80.000 Ft-ot. A nyugdíjasok is, meg a nyugdíjszerű ellátásban részesülők is.
Elolvastam a novemberi nyugdíjprémiumról/egyszeri juttatásról vagy 20 cikket és nem világos, hogy akkor most ki kap és mennyit novemberben? Ki van képben közületek? Két árvaellátás és egy ideiglenes özvegyi nyugdíj esetén mit kell számolni? Itt nem találtam ilyen topicot.
Szia.Nemlesz előre utalás számlások 2 án utal 3 án levehető.
Jó napot mindenkinek ebbe a hónapba lesz a hónap végén családi postásoknak vagy számlásoknak
Sziasztok.
Nem tudja valaki mikor utalják az utravaló ösztöndijat?
Én nekem meg az osztály főnök azt monta hogy e hét pénteken megkapjak
További ajánlott fórumok: