Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
én fhbs vagyok netbenkon keresztül nézem az utalásokat nincs rajta! és szerintem majd csak holnap reggel
az sms-ek azok késnek ennyit meg erről
így van mostanság engem is szívatak már meg ennyit erről :DDDD
ja és egyébbként édes anyámnak 8után jön mindig az sms tehet van akinek 7után van rajta:)
21 től megkapod a következő havival egy hónapba csak egyszer utalnak 5 ig kell lenni a kártyán a pénznek
én nem is várom, postás hoza de van olyan aki szalad mert épp fel néz ide nem olvas bele az irásokba csak látja hogy azt irták van pénz és szalad is kiveni, nem magamra irtam ja és ha szaladnék akkor igen sokára érnék oda ugyan is hozám legközeleb atm 20km-re van posta pedig6km-re:(
Az meg is érdemli a futást...
:DDDDDDD esküszőm el képesztőek vagytok ha reggel 7órakor nincs rajta akkor az nap már nem is lesz rajta
igen csak amig te szorakozol adig más lehet hogy szalad az atm-hez.
valoszinű csak hergelni akarsz mindenkit hisz csak ma regisztráltál ide 7:30perckor....
2013. július 1-je (Hétfő) munkaszüneti nap.
Ezen a napon a Magyar Államkincstár valamennyi ügyfélszolgálati irodája zárva tart.
A Magyar Államkincstár a számlavezetési körébe tartozó ügyfelei részére szünetelteti ügyfélfogadását és pénztárszolgálatát, de az országos elszámolás-forgalmi rendszerekben (GIRO, VIBER, PEK, KELER) indított és fogadott, valamint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az OTP Bank által elszámolásra továbbított tranzakciókat az érintett számlákon elszámolja, továbbá teljesíti a július 1-jei értéknapra benyújtott átutalási megbízásokat is.
a pénz már rajta van csak nem látjuk érted amúgy igen el utalták de csak holnap lesz látható csak most azért írtam ki mert szoktak szórakozni ilyennel de csak HOLNAP LESZ RAJTA A CSALÁDIPÓTLÉK SORY EZ VAN
hát én is kiváncsi lennék mi van rajta az illetönek megint lázitják a csapatot.
Az attól függ hogy mi van rajta...:)))
Igen megkapod 21- töl amikor a papirokat adtad be...:)
Veszprém megye Erste bank rajta van :D
Sziasztok!A segitségeteket kérném!Én beadtam jun.21.-én az aktiv koruaknak a segélyt és az lenne a kérdésem,hogy azt visszamenőleg adják vagy nem?És ott a határozatkézhezvételétől szánitva hóközben megkaphatom-e vagy csak hó végén az öszzes utalásnál?
én is ugy olvastam hogy ma nincs ügyfélfogadás de valamit irtak az utalásokrol szerintem csak szerdán lesz!
ma nincs hivatal tuti utalnak?? sztem szerda
sajnos sok emberke értetlen.CSAK holnap lesz pénz.holnap lesz családi potlék.
Jól jönne egy " TETSZIK " lehetőség a válasz és a privát mellé :)
Istenem,ez megy minden hónapban!Mért nem tudják az egyes emberek megérteni a következő apróságot:az államkincstár családi pótlékot mindig minden hónap első munkanapján utalják!De már látom elöre azokat az embereket akik ma reggel megkapják:):):)
sziasztok ki tudja lessz ma csp?
Ki jogosult normatív alapon a lakásfenntartási támogatásra?
Az a személy, akinek a háztartásában az egy fogyasztási egységre jutó havi jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 250%-át (71.250,- Ft), és a háztartás tagjai egyikének sincs vagyona. Az egy fogyasztási egységre jutó havi jövedelem megegyezik a háztartás összjövedelmének és a fogyasztási egységek összegének hányadosával.
Ez a hivatalos. De a legjobb, ha bemész a helyi önkormányzathoz, ott biztosan segítenek.
Ha a normatív lakásfenntartásra gondolsz, ahhoz nem kötelező a három gyerek. Pl. én egyedülálló vagyok és van két kiskorú gyermekem. Bementem az önkormányzathoz, vittem jövedelemigazolást, albérleti szerződést (abban lakunk), igazolást arról, hogy mennyi gyerektartást kapok és a határozatot, hogy a gyermekek nálam vannak elhelyezve, valamint azt a közüzemi számlát, amire a támogatást kértem. Én a fűtésre kértem, mert mindig az a leghúzósabb. Jaa és kellett egy igazolás a MÁK-tól is, hogy tőlük mennyit kapok (családi pótlék) és természetesen a személyes okmányok (személyi, lakcímkártya, TAJ kártya, adókártya). Ott kitöltetnek egy egyedülállóságra vonatkozó nyilatkozatot, ha szükséges. Ez a támogatás 1 évre szól, minden évben meg kell újra igényelni. Elég gyorsan elbírálták, alig 1 hét alatt megkaptam a határozatot róla.
További ajánlott fórumok: