Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Az lehet, hogy kapot, de hogy nem kapott, az tuti.
Jézuuuus, te alapból vagy ilyen vagy fested magad?
5800.- bon gyerekenként!!!
de csak utánad
na de van ilyen??
Ma Nincs csp!!!holnap lesz!!!
Na pentektöl kb 2 hetig nyugi lesz,utanna meg kezdödik a bözsi utalvány:(((
mekkora troll vagy Te :)))
hogy hogy kapot már valaki ma csp??van ilyen:??
Alig várom már a holnapot végre 2 hétig csend lesz itt.:D
Egyet kell értenem veled.
Gyerekek ez kész kabaré ami itt folyik. Nem èrtem miért kell hónapról hónapra itt hülyiteni a màsikat. sajnos a mai világban sok a szegény ember,de nekem meggyözödésem nem azok hőbörögnek itt,hanem azok akik unatkoznak,és nincs mit csinálniuk.ez a szerény véleményem. sziasztok,jó csp.várást.
Én is hosszú ideje ,csak olvasója vagyok a fórumnak,de egyet kell értsek Veled!4 gyermeket nevelünk,és még ma is van főtt kaja az asztalon!Pedig nekünk is igen rossz hónapunk volt,a két kisebbik gyermekem beteg volt kb :30 ezer ment el gyógyszerre!Valamint minden gyermeknek,vannak külön igényei....csoportpénz,osztálypénz,a nagyoknak bérlet...mégis meg kell érteni nem lesz előbb pénz ha itt hisztizünk...ha rákeres az ember,van jó pár cikk ott is megírták :3-án utalnak 4-én levehető....És igen az ünnepek sem igazodnak hozzánk!!!
Amint látod nem egyszerű pedig olyan tisztán érthetően írtam szerintem hogy na mindegy!
Hát de komolyan... na mindegy... :)
végre Köszönöm hogy kifejtetted a mondani valómat! ;)
Azt nem tudom sajnálni aki a semmiben reménykedik,ezt körbe magyarázhatod akárhogy akkor sem fogom megérteni.Van egy utalási rend! Ha a Karácsony dec 25.-én meg 26.-án van akkor reménykedjek benne hogy hátha idén 22.-én lesz Karácsony,meg december 4.-én jár a Télapó? 100-an leírták aki jött azzal,hogy Hallottak napja meg mécses,hogy ez egy fix nap minden évben,lehet rá készülni,nem várni előbb a csp-t.Majd fognak Karácsonykor is sírni,hogy nem jön előbb pedig Karácsony meg Szilveszter? Most én is várom a pénzt,mert szar hónapunk volt,sok minden elcsesződött a házban,meg új mosógépet is kellett venni,szóval eléggé lenulláztuk magunkat,de nem verem itt magam,hogy előbb jön mert nem jön előbb,ki kell bírni keddig ha a fene fenét eszik is,és addig beosztani azt ami van.Vannak itt nálam,meg akkor ezek szerint nálad is szegényebb emberek itt akik ezt felbírják fogni,és be osztják azt a keveset is,ha krumplis tésztát esznek egy hétig akkor is,de nem az,hogy jaj nem tudok mit adni a gyerekemnek,mert én azt hittem előbb jön a csp.Felelős ember nem így gondolkodik,és van itt jó pár ember akinek nem csak pénze nincs,de esze se sok...és kinek nem inge...
Akkor. Tisztában vagyok vele hogy mikor van utalás.... Én csak sajnálom azokat az embereket akik reménykednek abban hogy ma lesz csp. és ezért némelyik ember olyan stílust enged meg magának hogy szörnyű. Röviden ennyi:) Hozzá tenném én "nem várom" mert nem vagyok rossz anyagi helyzetben de azért figyelemmel követem a fórumot meg minden mást is! Én pl. se a csp.-hez de még az árvaságihoz sem nyúltam hisz a gyermekemé....de mindegy sajnos vannak olyan emberek akik le nézik a másikat azért mert naponta max.2* megmeri kérdezni azt ami a fórumhoz kapcsolódó kérdés és végül még annyi hogy volt mikor előbb érkezett hiába megvan az utalás rendje felül... gondolom sokan azért reménykednek.
mert mit mondjak arra aki abban reménykedik amire 0 az esély...miközben megvan az utalás rendje felül is ki van írva,elküldték anno levélben,de reménykedjetek akkor,istenem....
Jaj csajok miert veszekedtek???
Ez a forum azert van,hogy elmondjuk a csp kapcsolatos dolgokat!!!
Miert jo ez???
Komolyan mondom mintha óvodában lennék, fejezzétek már be...
Rendben gondold úgy ahogy szeretnéd :) Szép napot :)
Tehát hazugságot állítottál rólam. Világos.
Most fejeztem be, mert az nem járja, hogy hazugságot állítasz valakiről és utána még neked áll feljebb, pedig nem is történt úgy.
Most fejeztem be.
Sziasztok én még új vagyok itt de ez egy vita fórum vagy egymást sértegetitek ??? Szerintem mindenki segítse a másikat én úgy tudom mivel nekem postás hozza . hogy 6 án vagy 7 én lesz csp . üdv
Másnak írogass de nekem ne ebben szerintem semmi gond nincs hogy kértelek. Ennyire unatkozol hogy velem foglalkozol folyamatosan?! Szóval idézlek: hátrább az agarakkal és légy kedves békén hagyni nem pedig zaklatni. Szép napot.
Melyik hsz-ben sértegettelek akár egyszer is? Várom, hogy megmutasd!
VÁROM. Tehát: melyik hsz-ben sértegettelek?! Ja, hogy egyikben sem...
Egyébként pedig: annak írok, amit akarok, tehát maximum azt tudod befolyásolni, hogy te kinek írsz, másnak nem mondod meg.
Lesüllyedni? Milyen szintre? Melyik hsz-ben olvastál ilyet? Mármint azok kívül, amikor TE írtad nekem, hogy "élvezkedem mások szenvedésén"?
Szóval, hátrább az agarakkal, ne ködösíts.
Köszi az infot de szerintem nem sok étrtelme van de egy probát megér :)
Na már elnézést én nem sértegettelek!! De Te Kedves Iza folyamatosan...... én nem szeretnék erre a szintre süllyedni ezért már 2* írtam neked hogy szép napot tehát Kedves Iza ezzel közöltem neked hogy nem szeretnék veled beszélgetni de látom semmi esélye hogy észre vedd!! Akkor Kedves Iza SZÉP NAPOT!
Értem. Tehát megkíséreltél sértegetni, s hogy nem ment és fel sem vettem, visszakozol. Jó döntés, ha már nem tudtál olyat idézni tőlem, amit nem tettem.
Már írtam hogy nem vitatkozom nem azért van ez a fórum hogy másokat sértegessünk!!!! Nem alacsonyodom egyesek szintjére! Szép napot!
Komoly problémák vannak ott, ahol ilyen egyszerű hozzászólásokat nem ért meg valaki. Ezt azért nem feltételezném.
További ajánlott fórumok: