Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Takarékszövetkezetes vagyok és nincs rajta.
Biztos elfújta a szél róla ami ép most nálunk tomból.:))
Jo reggelt, ma miért is lenne rajta????
Holnap!!!
Szep napot
Én is beraktam, bár ki vagyok akadva. Erős
a gyanúm, hogy valami túlbuzgó ügyintézőke szólt, hogy olvasta, fel kéne oda is tenni, és bemáslták valanelyik gagyi oldalól.
Mert az elég elkeserítő lenne, ha csak ilyen közleményre futná az eszükből és hozzáértésükből. Kártyára érkezik? Nekem pl nincs is ahhoz a számlához kártyám...
Szia :) Üdv itt, érezd jól magad! :)
A kormányhivatal is tévedhet... :D azt se tudja mit utal.. meg mikor :D
Sziasztok! _Ne a hirkozpontos linket osztogassátok már meg,mert az kamunak tűnhet...a kormányhivatal oldalán fent van a közlemény:
Sziasztok Adri vagyok 5 gyerekes anyuka
Már évek óta olvaslak titeket . Örülök, hogy végre rászántam magam a regisztrációra és köztetek lehetek....
Ez várható volt sajna... A márciusi csp korábban érkezésével tele volt a híradó meg minden... az áprilisiról csak a találgatások mennek..
Akik postán kapják azok így is korábban kapják.. ha 4.-én kézbesítik akkor is.. A számlásoknak meg ugye 3.-ig folyósítani kell.. ezért lesz most megint korábban.
Ezt írtam tegnap... egységesen lesz utalás a MÁK-nál.. postára és számlára is.. csak ugyebár a számláról másnap levehető, a postán meg nem hordják ki csak 4.-től..
Azért kívánom nekik hogy ők is megkapják elseje előtt..
HIVATALOS !!! NEM MINDENKI
KAP CSALÁDIT SAJNOS !!!
ITT VANNAK A FRISS
INFORMÁCIÓK - ..................
OSSZÁTOK MEG TI IS LÉGYSZI
............ [link]
index.php/bulvar/2081-nem-
mindenki-kap-elobb-csaladit-
sajnos — forrás: Családi pótlék utalása Nem mindenki kap előbb
családit sajnos!!! hirkozpont.eu
Akinek kártyára utalják a pótlékot az április 30-án, csütörtökön számíthat rá, hogy a számláján lesz az összeg. A lakcímre történő utalás esetén a postai kifizetési utalványok kézbesítésére május 4-től kerül sor.