Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Igen csp. Nem ma, hanem tegnap. Érdekes...
GYK-n olvastam, hogy sokaknak megjött. Nekem még nem jött.
Sziasztok!az aktivkoruak ellátása számlán van.fhb fejér megye
Mit a csp-ét ?azt nem hinném akkor már annak itt is nyoma lenne 1000-el írná minden ki hogy rajt van.
ÁllítóLag van aki már tegnap megkapta.
Nem hiszem hogy ma még bárki is meg kapná.
Hát igen postára utalnak 27.-én aztán a posta majd
eldönti mikor hordja ki nem hinném hogy a posta előbb ki hordja mint a számlások meg kapnák.Tapasztalatom nem ezt bízonyitja egy napon kaptam, már olyan személyel csp-t aki postán kapja én kártyára kapom de olyan még nem volt hogy ő ellőbb meg kapta volna postán a húsvét miatti korábbi utalásnál szintén kártyára előbb meg kaptam pedig akkor is azt szajkózták aki postán kapja előbb jut hozzá vagy egy napon hát nem így lett.
Valaki megkapta már a családit?
Hát már mindenki mond mindent.
Nos az internet lehet hogy tévhit, de nekem ... és még sokunknak azt a tájékoztatást adták, telefonon, e-mailben, hogy postára utalnak 27-n, kártyára 29-n... Ez már 100%. Minden hamarabb jön. Például az ápolási díja ma és tegnap mindenki megkapja/-ta.
Én is vidéken élek és itt is így van... hamarabb viszi ki a postás a családit, a nyugdíjat, stb azoknak akik "kiverik a balhét" ha később kapja 1 nappal...
Sziasztok én tehnap hivtam a magyar államkincstárt azt mondták az internet tévhit ésbaz utalás május 4.
Pff most néztem,állami gyerektartás Borsod megye K&H bank nincs rajta :( Ekkora eltéréssel még sosem küldték van aki szombaton levette,erre Kedd és még a Borsod megye nem küldte :(
Facebook-on,a Szociális segély utalás oldalon.
De most nézztem fészen ott irja :)
Norbika nemtudom megnyitni a linket vagyis megtudom de ott nem azt adja be amit leirtál :)
CSALÁDI PÓTLÉK TÁJÉKOZTATÓ
: HOLNAP SZERDÁN JÖN
POSTÁN A CSALÁDI PÓTLÉK,
AKI KÁRTYÁRA KAPJA ANNAK
HOLNAP UTÁN CSÜTÖRTÖKÖN
LESZ A SZÁMLÁJÁN ................. OSSZÁTOK MEG ................ [link]
majusi-csaladi-potlek-elobb-j
on/ — forrás: Családi pótlék utalása A MÁJUSI CSALÁDI PÓTLÉK
ELŐBB JÖN – OSSZÁTO
Állami gyerektartás nincs a számlán Borsod megye. :-((. Mi az oka, hogy megyénként eltérő?
Azért van különbség, mert a postásnak munkaideje van és neghatározott összegnél több nem lehet nála. Felénk megoldja egy nap, pedig város. De ezen a környéken talán pár család kapja postán. Vannak olyan területek, ahol sokkal nagyobb azok aránya, akik postán kapnak.
Sziasztok!Állami gyerektartás számlán van békés megye,raiffeisen bank!Szép napot!!
jó reggelt! Tudja esetleg valaki, hogy fogyatékossági támogatást mikor utalnak én postán kapom? Köszönöm
sztem gyed nem,mert azt az oep utalja és később szokott jönni pár nappal mint a csp.
Igen,a postásokét utalták tegnap...a kártyásokét holnap fogják és csütörtökön lehet levenni
Nem tudja valaki, hogy a gyed is előbb jön-e a hosszú hétvége miatt, vagy csak a családi?
Nézd én próbáltam felvenni Anyámmal a kapcsolatot,de elutasított!Az Öcsém a mindene ,az Öcsém gyerekei az unokái!Megvagyunk,nem mondom,hogy néha nem esik rosszul,pedig a gyerkőceim,okosak ,szépek,tehetségesek!Sajnos néha alakul így az élet!Belefáradtam a próbálkozásba!
O de sajnálom hát nem lehetett könnyű neked de a múlt az a múlt és a jelen pedig a jelen tudod én mindig azt valóm bocsátani lehet de feledni nem.
Budapestről költöztünk vidékre,Anyám ötlete volt(a lakást aminek felét apám rám,és az öcsémre hagyott)elitták a férjével!Sokáig küzdöttem míg talpra álltam,és tovább tudtam lépni...ma már 4 gyermek boldog anyukája vagyok,bár albérletben lakunk,de ezerszer jobb...az új páromnak közel a munkahelye,nem kell a mindennapos cirkuszoktól tartanunk!ahol laktunk ,én szinte senkit nem ismertem,nem vagyok szomszédolós típus...anyám maradt a nagy házban egyedül,az unkáit le sem tojja...de nem hiányzik az ottani élet...pedig csak 20km a távolság...de ég ,és föld!
További ajánlott fórumok: