Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Mondjátok meg. Volt olyan hónap hogy a szamlasok meg kapták hét végén mondjuk pénteken, a postai úton meg jövő héten. Ilyen még nem volt. Egy héten mindenki meg kapta. Ennyit nem vár a posta
az a baj,hogy bár tegnap már kaptak utalványokat a posták, de nem mindenkiét..és ameddig nem kapják meg mindet,nem kezdhetik meg a kifizetést
Az nem azt jelenti hogy a postai dolgozó 8-ra esik be.Egy órával nyitás előtt tuti bent vannak mire szét szórtirózák a leveleket és egyéb küldeményeket biztos van teendőjük és a telefont is fel tudják venni.GONDOLKODJ MIELŐTT ÍRSZ.
Ez mindig a postán múlik. Sztm ő már tegnap meg kapta. Ott van bent, de akkor viszi, amikor akarja
tudom,olvastam és fel is fogtam...azért írtam,hogy (bár a postaiban van) viszont a kormányhivatal közleményében nincs a "legkésőbb" szó...ott határozottan közlik,hogy 4-én lesz
Akinek kártyára utalják a pótlékot az április 30-án, csütörtökön számíthat rá, hogy a számláján lesz az összeg. A lakcímre történő utalás esetén a postai kifizetési utalványok kézbesítésére május 4-től kerül sor.
(JNSZMKH Kormánymegbízotti Kabinet)
Szia! Én is az vagyok :) Nekem sem jött semmi. Netbankomat is néztem, nincs (még) rajta a pénz. Állítólag ma utalják, holnap kapjuk meg. :)
Szomszéd asszony postán dolgozik. 8-tól van posta, de előbb bent vannak. Úgyhogy ma itt nem lesz, máshol meg ki tudja
Én nem is a kormányhivatal közleményét írtam ha nem amit nálunk a posta közleményként függesztet ki olvasd át egy kicsit az előző hozzászólást.
NÁLATOK MÁR 7 ÓRAKOR VAN POSTA?TUDOMÁSOM SZERINT 8 ÓRÁTÓL VAN HIVATAL.NEVETSÉGES AMI ITT MEGY MÁR.
Ez ok. De a kérdés az volt,hogy az ünnepek előtt kapjuk e meg.
Uhh.. Basszus!! Postára telefonáltam, és nem ma, hanem holnap hozzák ki. Attól függ, meg érkezik a szociális segély. Ma senki ne várja postán :-(
Az a gáz hogy múlt hónapban ugyan ez volt. Tudomasom szerint akkor is megkapták a postasok is. Nos ezek utan jogosan merül fel a kérdés hogy most akkor miről is beszelunk.
én sem...viszont én már nem pocsékolom a pénzem arra,hogy hívogassam őket...felhívsz 2 különböző kormányhivatalt és mindkettő mást mond
Az jó és ha tudsz valamit légyszi írd le.
én már nem értek semmit se..de 8kor felhivom őket.
viszont a kormányhivatal közleményében nincs ott,hogy "legkésőbb" .... :)
én se értem.Eltudom képzelni mi lesz itt holnap ha az ország egyik fele kiírja,hogy járt itt a postás a családival,hogy a másik fele az országnak mennyire lesz felháborodva ami természetesen jogos lesz tőlük
Hát szerintem ha ki írták közleménybe akkor biztos úgy is van.Ott a legkésőbb szócska is ami annyit jelent hogy lehet megjön csütörtökön lakcímre is.
De hát vagy vagy.
nem,mivel ma utalják és holnap lesz számlán
Ez számomra is érthetetlen.
én is épp azt szerettem volna kérdezni :)
joregelt mindenkinek.èn szövetkezetes vagyok de mèg nem jött sms a csp röl. azt szeretnèm kèrdezni hogy jött e valakinek sms? koöszönöm ès szèp napot mindenkinek.
Ezt nem értem az emberek 90%-a leírja,hogy postán is és számlán is 30.dikáig lesz pénz. Akkor miért vannak kivételek mindig? Nehogy már az ország egyik felének kiviszi csütörtökön a posta a másiknak meg csak hétfőn. Én elhiszem,hogy ki van írva meg a postás mondja.De hát a posták tudják,dehogy mennyi ember a nyakukra fog járni
Nem akarok kötekedni de az emailt mikor küldték?
Szia jo sütést Neked, es a fiadnak jo ballagást,esö menteset:)))
Szep napot:)))
(Az en fiam most 9-es,de majd az az idö is eljön,hogy ö ballag )
A szomszéd lepcsöházba, tanár úr lakik,tegnap este 3 osztály jött szerenádozni:)))(nagyon jo volt :))
Ezt az email az államkincstár küldte
!Tájékoztatom, hogy a 2015. április havi családtámogatási ellátások kifizetése a május 1-jei ünnep és szabadnapok miatt előrehozott utalással fognak megtörténni.
A postai utalás esetén az ellátások 2015. április 27-én, banki utalás esetén 2015. április 29-én kerülnek elutalásra.
További ajánlott fórumok: