Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
"az jó, amikor az okos hülyéskedik, de amikor a hülye okoskodik"
Amúgy mi bajod van? Drágább neked a boltban a kenyér, ha valaki feltesz nem csp-s kérdést is?
Majd a moderátorok eldöntik, hogy mit lehet, és mit nem. Nem a te dolgod megítélni, és rendreutasítani.
Szép napot mindenkinek!
Az öcsém most tölti 18. életévét, viszont majd 19 éves lesz mire kijárja a gimit. Az lenne a kérdésem, hogy továbbra is automatikusan jár neki a családi (tudom, hogy 20 éves korig igen ha tanul), vagy meg kell igényelni külön, mivel már nagykorú lesz?
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is! :)
Tudod,azért ez nem "csak" Családipótlékos fórum,kicsit több is,igen...néha veszekedés és egyéb is van,de nem gondolom,hogy mással kapcsolatban ne lehetne kérdezni....
amúgy a leszólással kapcsolatban egyet értek,senkinek semmi oka-joga!
Egyébként sziasztok Mindenkinek!
Itt esik...megint,még mindig! :)
Te navigátor vagy?
Már kértük,hogy tegyék össze ezen fórumokat..nem történt meg.....bár rajtad kívül mást nem zavar ha itt kérdeznek...bármiről..bármikor....ez egy fórum....a legpörgősebb fórumok egyike...
nem tudja valaki véletlenül mennyi idő míg az utazási kártya elkészül?
Én pedig szeretem a megfontolatlanul vélemény kimondó embereket... Egyeltalán nem érint engem semmi kivéve a családi pótlék... Amugy meg az utóbbi idóben mást nem lehet olvasni, mint egymást az emberek szapulják,és olyan dolgokat írogatnak ki, ami nem is ide való... [link] pl egy link.. érdemes rákattintani... vagy egy másik... [link] vagy egy harmadik... [link]
... nézzétek meg, minden más kérdésnek megvan a saját Tudatbázis oldala ami pont ugyan így van kialakítva mint ez, a CSALÁDI pótlékos...
Hívd fel a MÁK-ot ők konkrétan meg fogják mondani.
Mi itt csak találgatni tudunk!
khmm
Tehát szociális segélyről nem lehet érdeklődni, de pl gyesről anyaságiról lehet?
Szép jó napot kívánok mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék,olvastátok e ennek a fórumnak a címét?!
Tudásbázis - Mikor lesz rajta a CSALÁDI PÓTLÉK a számlán?
Nem is értem, mit keres itt ápolási díj, szociális segély,munkanélküli,álláskeresési járadékkal kapcs. kérdések... ezeknek megvan a saját fórumjuk...azon kívűl a sok becsmérlő beszéd... az jó, amikor az okos hülyéskedik, de amikor a hülye okoskodik... Igen.. azért van e forúm, mert mindenki pénzből él, és sajnos minden fillérnek megvan a helye... van aki remeg, hogy mior lesz családi sajnos.. de mert pl abból ad enni a gyermekének meg pelus, gyógyszer stb... őket sem kellene leszólni... és sokan pl innen a kedves és jó tanácsokból tudja meg a gyermeke mellett milyen járadékra jogosult pl gyes anyasági stb... szóval gondolkozzunk el kicsit és ezután írogassunk...