Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok! Ezt a választ kaptam!
A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig kell folyósítani.
Bankszámlára utalás esetében, ha a tárgyhónapot követő hónap 3. napja szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap, akkor a folyósításról az azt követő első munkanapon kell gondoskodni.
A fentiek alapján a 2016. március hónapra járó családtámogatási ellátás 2016. április 01-én kerül kiutalásra. Bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalási napot követő 1-2 napon belül történik meg, míg postai kifizetés esetén 4-6 nap múlva kapja meg a kiutalt ellátást.
Szia.
Köszi,hogy megirtad akkor én postan hetfön kapom:)))
Szép napot
ez engem is érdekelne mert azt hangoztatják holnap lesz Baranyában dehát ezt már sokszor hangoztaták sajnos
Sziasztok! Állami gy.t számlán Komárom e.m. Tatabánya. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok,Miskolcon még nincs gyerektartás:-(
Syasztok allami gy. tartas otp rajt van Bp.
Jó reggelt! Hajdú-Bihar-Megye állami gyerektartás számlán,k&h bank.
Még mindig semmi. Ezt nem hiszem el!
szép jó reggelt mindenkinek.!Állami gyerektartás a számlán van. Fejérmegye FHB Bank
Igaz, de május elseje ünnep,péntekre esett,ezért nem utalhattak volna,csak hétfőn,4-én.azért küldték ki előbb..
Sziasztok valaki nem tudja kozmunka bert mikor utalnak.valaszt elore is koszonom.
Jó éjszakát neked is. Sziasztok :-)
Na jó éjszakát nektek!
Millió fényes csillag vigyázzon rátok,szép álmokat.
Kiváncsi leszek milesz itt reggel.
Jobbulást és kitartást a családnak.
Jobbulást és sok türelmet kívánok.
Szivesen!
Szép estét neked is és a tesódnak még egyszer jobbulást neked és a családodnak pedig kitartást és erőt kívánok mert arra is nagy szükségetek lesz
Köszönöm szépen . Hosszú folyamat lesz ez , de legalább tudják, hogy mire számítsanak, ha arra kerül a sor.
Ha maradandó egészségkárosodott akkor igényelhettek ápolási díjat is. Főleg ha fekvőbeteg. Le is lehet százalékoltatni és fogyatékossági támogatás is jár a kincstártól.
Egy hete , hogy történt , a múlt hét szerdán . Most még teljesen béna a bal oldala. És nagyon nehezen kommunikál, nyel , ilyesmi. Még nem tudni, hogy maradandó lesz -e. Az orvos szerint lehet, hogy igen .
Hát ez nagyon sajnálatos de nem bénult le úgye?
Ki tartást nektek.
Maradandó károsodása lett?
Köszönöm a válaszokat. 45 éves a testvérem . A táppénze nem nekem kell, hanem a sógornőmnek, meg a fiának , már úgy értve, hogy mivel a bátyám ágybafekvő, magatehetetlen , így most helyette kell intézkedni. Közmunkás volt. Szerződéssel volt kihelyezve az oviba.
Vigyázz rá én most voltam korházba. Mentő vitt be.
Akkor vigyáz mert itt elég sűrűn fel mehet :)
Most kezd lemenni a vérnyomásom hála istennek.
Én elküldöm a vérnyomás mérött.
További ajánlott fórumok: