Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
sziasztok
valaki segitene miért nem látom a hozzászólásokat?
hmmm....látom nagyon 2részre ossza az embereket,hogy várjuk e vagy sem a családit...
bevallom én várom is és nem is!!!(volt idő,hogy nagyon vártam)
de most nem várom,mert a párom napi szinten hozza a fizetését,de várom is,mert 3as ikreim vannak,akik 3évesek lesznek lassan. és rákényszerül az ember,hogy abból fizesse ki a nagyobb összegeket,abból költsön többet a gyerekekre(de sajnos nem mindenkinél van így,mert én hármójukra nagyobb összeget kapok) a másik meg igen vannak akik nem dolgoznak,de vagy azért mert nem tud,vagy SAJNOS mert nem is akar.és már itt is van 1probléma,hogy nem tud...van aki tényleg nem tud,meg van aki csak azt mondja...például amikor párom nem dolgozott,mert nem vették fel sehova.ő volt a gyerekekkel és kerestem én is munkát,aki talált az ment dolgozni.ha nagyon akarunk találunk.hűtőházba pakolgattam a nagy ládákat,komissióztam.volt hogy több mint 600-700 kg-okat húztam.még is csináltam mert kellett a pénz.és hozzá teszem 21éves vagyok(magyar.nem vagyok rasszista.csak mindenki lenézi aki fiatalon szül,mert akkor egyből roma)...!!!
szóval ha ezt elolvassátok rájöttök,hogy az emberek gondolkozásánál kezdődik a gond...roma vagy lenéznek,magyar vagy lenéznek,fiatalon szülsz lenéznek..és teszem hozzá mindenki úgy neveli gyerekét ahogy tudja,de vannak akik a maximumnál is többet adnak bele..köszönöm.
Szia
Èn is erste bankos vagyok,megkérdeztem telefonon azt mondta az ügyintézö hogy majd hetfön tudom levenni a csp a szâmlàrol:((