Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szia.
Mi is albérletben lakunk volt már,hogy emeltek a díjon.
De a kauciót mikor 1X kifizetted.Nem kérheti még 1X.Ilyen NINCS.Jól át akar vágni benneteket a tulaj,ne dőljetek be neki.Akkor mi van amit kifizettetek neki 1éve?Ez nevetséges
Szia. Melyik banknál vagy?
Sziasztok
Àllami gyerektartás a szàmlàn. Tatabànya
Sziasztok. Takarékszövetkezetes számlám van, állami gyerek tartás sehol!
Ami ma 17.45-kor a számládon van egyenleg,azt végig fel tudod használni,azaz vehetsz fel pénzt, fizethetsz is kártyával, viszont se új jóváírás,se terhelés nem lesz., nem tudsz pl netbankon utalni se....leghamarabb július 5-én 7:00-kor tudsz utalni,akkor írja majd a csp-t is jóvá az MKB bank,stb
Akkor jár az ovis gyerekre az ebèd ha zárva van az óvoda nálunk több ovi van a városban ès havi váltásban vannak zárva az ügyeletes oviba csak azok gyerekeit fogadják akinek dolgoznak a szülei.Arra az időre míg zárva van az ovi jár a nyári ètkezès.Nálunk így van de szerintem ez nem egysèges .
Szia 1979moni!
Sajnos így van a törvényben!
Nálunk sem járt az Ovis gyerekre ebéd nyáron! Viszont, most ballagot el az Oviból és van papír arról, hogy megy szeptembertől suliba, akkor adniuk kell rá ebédet! A 18 feletti gyermekre pedig színtén nem jár sajnos! Elég igazságtalan, de ez van sajnos!
Az egész rendszer leáll.. nem?
Szia Flora14!
Sajnos még a régi bankszámládra fogod kapni a pénzt, mert úgy van, hogy a tárgyhónap 20.-áig bekell érkezni a kérelemnek és csak akkor megy rá a következő hónap elején a pénz az új számlára! Így már csak Augusztus elején fogod megkapni az új számládra! Én benne voltam ebbe, már kétszer is!
MKB Bankos Tagok FIGYELEM!
Az MKB banknál 2018.június 29-e (péntek) 17.45 - 2018. július 5-e (csütörtök) reggel 8.00-ig átállás lesz, ezért ez idő alatt semmilyen jóváírást ne várjatok!
Mindenki türelmét kérjük, akik az érintett banknál vannak!!!
Szia!Melyik banknàl vagy?Én K&h de nekem nem jött meg!Pesti vagyok én is!
Állami gyerektartás számlán. Pest megye
Szia. Èn is most kèrtem másik számlaszámra. Èn mèg hónap elején,szintèn kormány ablakban. Azt mondták hogy 20 nap az ügyintézés. Èn már kaptam róla postán határozatot hogy az új számlaszámra kapom. Ha te most adtad le 26.-án akkor mèg nem oda fogod kapni
sziasztok tudtok nekem segiteni megváltozott a számlaszámom most 26 án adtam le a kormányablakba családipotlék miatt most már arra kapom vagy ez is két három hét mig elrendeződik
Ibia! Mkb bankos vagyok! Kp. felvétel automatából és kártyával fizetés az lesz és bankártya letiltás is lesz a leállás alatt csak a bankfiókok nem lesznek nyitva! Noemi
Tisztelt Ügyfelünk! 06.29.17:45-07.05.07:00 között szolgàltatàsaink, a kàrtyaszolgàltatàst kivéve, nem hasznàlhatòak. Részletek: www.
mkb.hu
Ezt ma kaptam én is mkb-s vagyok
És nem emlékeztek, hogy legelőször sokára kaptátok-e meg? Pontosan másfél hónapja van meg a határozatom, pénzt pedig még nem láttam. :(
Szia.En mindig a hónap utolsó munkanapján kapom számlára ( pest megye)
Bár igazából nem tudom hogy ez hogy müködik de én mindig így 27-28 felé kapom postára.
Mesi86. A posta holnap osztja. Pest megye.
Sziasztok. Állami gyerektartást kapott már valaki számlára Győr-Moson-Sopron megye?
Sziasztok! Nem tudja esetleg valaki, hogy Július hónapban hogyan lesznek a családi, gyes utalások? Az MKB bank leáll teljesen se utalni, se fogadni nem tud, Június 30-Július 5 napjáig. Viszont a Nyugdíjfolyósítónak is ott van a számlája ahonnan én kapom. ( Heves megye). Teheát ha ők utalnak MKB bankosok leghamarabb 5én jutnak hozzá az már biztos.
Szia. Sztem 5 csütörtök, de nem vagyok benne biztos
További ajánlott fórumok: