Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
...és még most is van aki felülbírálja a hivatalos közleményt...eszem megáll....kedden posta,szerda számla.ennyi....
mellesleg már csak 1,5 napot kell kibírni, hogy kiderüljön ki és mikor kap
megsúgom, hogy nálunk is mobilposta van...pontosan ezért tudja a postásunk, hogy az utalástól számított 3.munkanapra kell pénzt rendelniük,mert akkor fizetik ki , és az utalás másnapjára a számlások miatt kell valamivel több pénzt rendelniük
Hát csak ezzel az a baj, hogy aki nagyon várja, az beleéli magát a hétfőbe, aztán lesz hasraesés. Többen biztosan tudjuk, hogy szerda, erre 4 napja más sincs, hogy de nem, biztos nem szerda. Mintha bármi is indokolná, hogy pénteken-hétfőn számlán legyen
Onnan hogy neki fel kell készülni a csp-re mint szelvényesre mint a kártyás csp-re ugyanis nála szokták felvenni a kártyások is a családit atm hiánya nélkül a faluban így muszály rá felkészülni.... De hagyjuk is majd kiderül hogy hétfő kedd vagy szerda az a biztos hogy 31-ig meg lesz
mondjuk azt nem értem,hogy a mozgópostás honnan szedte az infóját,mikor a szelvényeket is majd csak hétfőn kapják meg és úgy rendelnek keddre pénzt :D :D neki kellene a legjobban tudnia, hogy az utalástól számított 3.munkanapon fizetik ők ki :D évek óta így van
A bankoknak nem adhatnak ilyen utasítást, hogy hétfőtől hamarabb nem írhatják jóvá :D pláne a mák nem :D mellesleg a hölgyike előbb a máknál dolgozott,utána a kormányhivatalban,majd szép csendesen felszívódott
Nem küldték el számlások ak pénteken. Kedden fognak utalni, így 31.én,az utolsó munkanapon a bankszünet előtt mijdenki megkapja. Ennél hamarabb nincs se értelme, se indoklása az utalásnak. Minek jönne hamarabb?
Sziasztok bár új vagyok és már egy ideje nézem az oldalt de már én nem bírom ami itt folyik mindenki csak a magáét visszi és semmit se néz. Itt irta aki az államkincstárnál dolgozik hétfőn családi számlásoknak hozzá teszem odairta megkapták a bankok hogy hétfőnél előbb nem irhatjak jóvá ha fene fenét is eszik az mkb akkor se teheti meg, de ha még se kedd szerda biztos és a közleményben az van hogy 31 ig mindenki megkapja a család támogatásokat sehol nincs mikor utalnak vagy valami. Pl nálunk a postás úgy tudta hogy pénteken számlásoknak csp úgy is készült mivel nálunk mozgó posta van és nem igazán örült neki hogy még sincs úgy hogy türelem lesz amikor lesz ha holnap holnap ha kedd kedd de legkésőbb szerdáig mindenki megkapja!!!
Bocsánat hogy kicsit hosszú lett és ha bárkit megsértettem nem ez volt a szándékom!!
Az se biztos..
Ahogy ők gondolják,szerdáig mindenki meg kapja.
Ha bele gondulunk mindig az utolso nap kapunk meg mindent..
Egyszerre kuldik a az ellátasokat..
Mindenkinek. penteken el kuldtél a postara is meg a számlasoknak is. én igy tudom..
Biztosra nem illik fogadni🤷♀️ nyugodj meg, szerdán megkapod a családit
fogadunk holnapra kapunk akit nyert küldi azt küldi efgy jo arany ászok habos oldala :D
Üdv vekemig1987
köszönöm tudod jól nem rosszakodni veled de azért meglássunk holnaptol :)
tisztelettel: vekemig1987
"te nem nézel tvt te nem tudod"... Nézzen tvt aki le van maradva 15-20 évvel :D kedd posta, szerda számla. Ha fejreáll a tisztelt társaság akkor is 😄
na ha rá ér szerdáig,akkor ne ezen rugózz :D inkább süss a gyerekeidnek sütit, vagy sétáljatok egy nagyot,hiszen olyan szép idő van :)
nem vitatkozok veletek de meglássunk holnapot friss napot de én sem tudom mi azt igaz sajnos szép napot nektek és jó pihennés nektek :)
Üdv vekemig1987
Én is azt vagyok én ráérek szerdáig megkapom erre nincs gond nekem
Üdv: vekemig1987
Számlás vagyok, én spec nem fogok se bele se megbolondulni. Egy évben egyszer ennyi jár a postaiaknak is.
Ekkora feszkot a csp körül.. Kivi lennék mi lenne ha nem lenne csp, akkor min balheznatok ennyit..
de meglássunk holnap mondtam de tvbe nem láttál híradó pedig benne volt de mirol beszel?
Üdv.vekemig1987
de nem értettél sajnos nem is figyeltél tvbe se meg cikket se csak közlemény családi potlek oldal arra figyeltél mindenki 31 én ig kapjon erre irod ki de volt mar ketszer kaptam hallottak ellött de tavaly nem mivel masoka volt de ne legyél már ilyen közlemény alapjan 31 ig meg kell kapjon hetfontol szerdaig erre vonatkozik kersed meg hirado benne van szerintem te nem néztél tvbe sajnos csak otthagytad tv nem is erdekel ennyit a véleményem
Üdv . vekemig1987
Nem vagyunk barátok.
A cikkek valóban marhaságokat írnak.. a hivatalos közlemény nem.
erről beszéltem hogy meglássunk holnapot hogy kapunk e pénz ennyit
Üdv. vekemig1987
Felesleges vitáznod,mert a postait 25-én utalták el, azt 30-án hordják a postások,a számlásokét meg majd 30-án utalják,31-én vehető le...nincs abban semmi,hogy a postások kapják meg hamarabb...volt már rá példa...mellesleg 23 évben 1x ők is megkaphatják hamarabb
tegnap a tv-ben nyilatkozta Rétvári Bence hogy oktober 29-én a postások már kezdik kihordani a családit a számlások pedig szerdáig megkapják!!
majd irok holnap hogy mi újság van
üdv.:vekemig1987
Holnap a postáaok se hordják. Kedden viszik a postások, szerda reggel érkezik számlára. Azt a kicsit meg csak kibírják már :D
Jó drága semmi baj én is megértellek amiket irtál :)
Üdv.:vekemig1987
További ajánlott fórumok: