Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mik az idegösszeomlás jelei? fórum

Mik az idegösszeomlás jelei? (tudásbázis)

1 2
28. birebora (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 17:17
Ezek nagy szavak és elkeseredésedben mondod. Anonim vagy, ha gondolod mond el mi a baj.
27. kiccila (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 17:14
Nem feltétlen kell minden hidat felégetni magunk mögött. Kell hogy legyen megoldás! Olyan még nem volt hogy ne legyen sehogyse. Nyugodtan irj privátba ha gondolod 😊
2022. szept. 29. 15:40
Vagyis nem lesz sem családom, sem senkim.
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Ágio8405)
2022. szept. 29. 15:39
Nem szenvedek. De akkor olyan döntést kell hoznom, hogy mindent felégetek magam mögött és mindenkivel megszakítom a kapcsolatot és onnan nincs visszaút.
24. Ágio8405 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 13:50
Ohh anyàm…. 😏Akkor szenvedj csak tovább. De ha eltörik a lábad akkor se menj orvoshoz ám.
23. Csillagszem38 (válaszként erre: 15. - Basset)
2022. szept. 29. 12:51
Pont ezt akartam írni. :) Hogy MINDENKINEK kéne járni pszichológushoz. :)
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - 94a06e9696)
2022. szept. 29. 12:43
Rosszul alszom,alig. Folyamatosan izzadok nagyon.Van,hogy feksikoltok.
21. 94a06e9696 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 12:05

Ez egy nagyon begyepesedett felfogás, még a múltból való. Nyugodtan menj vele orvoshoz, ha felír gyógyszert, az nem ördögtől való, és nem azt jelenti, hogy leszedálva fekszel a kanapén. Pont hogy normálisan tudod élni tovább az életed. Aztán idővel megfelelő technikával, szintén orvosi utasításra elhagyod a gyógyszert.

Nem tudom, hogy milyen állapotban vagy, mert az nem derült ki, és a tüneteid sem, de ha valóban komoly, és nem csak "vélt" idegösszeomlás, azzal nem fogsz otthon megbirkózni, csak süllyedsz lejjebb...

2022. szept. 29. 11:34

Nekem "csak" idegkimerültségem volt, de azt is azért tudom, mert voltam orvosnál. Tetőtől talpig kivizsgált az ideggyógyász. Megéri mindenképpen!

Még a látásromlásom okára is fény derült.

19. Basset (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 10:51
Lehet, pont leállásra és újrakezdésre van szükséged.
18. Cidanoi (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 10:40
Nem bölcs dolog az egészséget, alárendelni. Sokan megpróbálták már, mert azt hitték ők erősek, azt rendre kiderül, hogy mégsem. Újrakezdeni is csak egészségesen lehet, de az a nehezebb út. Szóval kérj segítséget, és fogsz is kapni. Jobbulást!
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Basset)
2022. szept. 29. 10:21
Attól félek,ha most leállok, nem tudom újrakezdeni.
16. Szantina (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 10:12

Szerintem mindenkinek pszichológushoz vagy mentálhigiénés szakemberhez kellene járni : ) akkor nem lenne ennyi katyvasz a világban.

De ha nem szeretnél gyógyszert szedni vagy orvossal találkozni, akkor javaslom ezen videók hallgatását és követését.

[link]

A probléma az hogy ha nagyon magad alatt vagy akkor borzasztó nehéz lesz magadévá tenni ezeket a gondolatokat...

15. Basset (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 08:51

Ugyanmár! A pszichológus is csak egy orvos! Ha fáj a hasad, akkor is inkább szenvedsz, mert nem akarsz "kartont"? Ez már ezeréves beidegződés, hogy aki pszichológushoz jár, az dilis..., ebben a mai világban már MINDENKINEK járnia kellene pszichológushoz, hogy kibeszélje magát, összefüggésben lássa a dolgokat, esetleg kapjon egy irányvonalat, hogy merre tovább.

Nem tudom, hol laksz, de a legtöbb városban már van mentálhigiénés tanácsadó, az ilyen "mini-pszichológus", én elmennék a helyedben legalább ilyenhez, de egyébként "rendes" pszichológushoz is, gondolkodás nélkül. Nem szégyen, sőt, szerintem pont, hogy jó dolog, hogy segíteni akarsz magadon.

14. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 07:13

Ne engedd, hogy a pánik eluralkodjon rajtad. Mindig van kiút! De ahhoz, hogy azt meglássuk, tiszta, józan fejjel kell megvizsgálni a kialakult helyzetet.

Próbálj meg aludni egy sort, valami nyugtató teád legyen otthon. Jó, ha papírra veted azokat a pillanatnyi szavakat, gondolatokat, amelyek esetleg kivezetnek szorult helyzetedből. Csak írd le, majd később külön-külön sorra veszed, és megpróbálod tovább-gondolni mindegyiket. Előbb-utóbb megtalálod a helyes utat. De ehhez nyugodtnak, és kitartónak kell maradnod. Meg tudod csinálni te is!!!

13. Cidanoi (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 07:00
Teljesen megértelek. De ez nem egyszerű. Én csak egyszer kaptam sokkot, egy autóbalesetben, az még messze nem az az állapot mint egy idegösszeomlás, de az is kezelésre szorult. És csak ez az egy út létezik. Kitartás🙂
12. kiccila (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 01:17
Nem! Még most lehet effektíve "józan ésszel dönteni" és tudd. Nem vagy egyedül!
11. kiccila (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 01:16
Ez hála az égnek évekkel ezelött volt. Az volt a legjobb hogy a dokik nem egy elmebetegként kezeltek. Hanem rendesen emberhez méltóan. Se nem tutyujgattak...de nem is "néztek le" vagy bármi negatív. És egyszerűen segített az a 2 nap mesterséges alvás.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Cidanoi)
2022. szept. 29. 00:52
Nem akarok dilibogyeszt.Nem akarok kartont.
9. Cidanoi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 00:09
Ezek olyan erők amik felett nem tudsz rendelkezni, nem tudod írányitani, befolyásolni. Ha baj van, kérj segítséget azonnal! Nem tudod megoldani csak segítséggel!
8. Cidanoi (válaszként erre: 7. - Cidanoi)
2022. szept. 29. 00:03
Felborul***
7. Cidanoi (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 29. 00:01
Még nem. Amikor valakinek összeomlik az idegrendszere az már kórházi ellátást igényel. Ha összeomlik az idegrendszer, a szervezet működése is felhorul.
6. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 28. 23:41
Nem tudom,még nem voltam ilyen állapotban. Kis nyugtató, sok alvás? Gondolatok elterelése? Szörnyű lehet.
5. birebora (válaszként erre: 2. - Kiccila)
2022. szept. 28. 23:39
Sajnálom:(
2022. szept. 28. 23:34
Egy kolléganőm nem tudta abbahagyni a sírást napokig.Ő munkahelyi iszonyatos,folyamatos stressz miatt került ilyen állapotba.Kórházba is került.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Kiccila)
2022. szept. 28. 23:31

Ez borzasztó. Remélem,jobban vagy.

Ha még magamnál vagyok, akkor az még nem összeroppanás?

2022. szept. 28. 22:58
Szia. Én már átestem egy ilyen állapoton. Igaz engem mentő vitt. Altattak 2 napig. Igazábol fogalmam sincs miként kerültem odáig hogy mentőt hívjanak. Utólag kiderült állítolag téptem a hajam és anyukámért és apukámért ordítottam az égbe... Egy évben halt meg mindkettő.
2022. szept. 28. 21:49
Hogyan lehet otthon megküzdeni vele?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook