Mik a jelei a köldökpiercing kilökődésének? (tudásbázis)
Leírom mi szerepel az orvosi leletemben az allergia vizsgálat után..
-nikkelszulfát(bizsu,ezüst,fehéraranyban,orvosi műszer,protézis,sebészeti műszer,festékek)
-kobaltklorid(Nikkelezett dolgokban,porcelán,üveg,ötvözet,protézis,olaj,műtrágya,tetoválás)
-palládiumklorid(aranyötvözet)
-Higany
-kupferszulfát(aranyban,egészségügy)
-kobaltsulfát(festék,színezett üveg)
-vasszulfát
és elég erős reakcióval reagálok rájuk
Fémallergia?! Orvosi fémet használnak, nem? Ha valami bajod lesz, netán műtőbe kerülsz, nem műtenek meg? Úgy tudom, hogy az orvosi fémre nem allergiásak az emberek...
Egyébként. Légy türelemmel. Jó ha van kis fehér nyúlós trutyi. Hadd tisztuljon. Néha le-le fog ragadni a lyukban, majd megint fog trugyizni, de ez szerintem természetes.
Sziasztok!
Nekem is van köldökpiercingem, majdnem egy fél évig váladékozott, de nem gyulladt be. Az elején rendszeresen alkohollal kenegettem.
Az egyik ismerősömnek folyamatosan elvékonyodott a bőre, szinte ki-ki akart esni.
És volt, akinek begyulladt, két hónapig szenvedett, aztán megunta. kivette.
Az, hogy kinek hogy bírja egy dolog. Szerintem sok múlik a lyukasztón is. Az elején mozgatni, persze nem célszerű és szépen napoztatni (keveset) is lehet.
sziasztok
kérdeznék tőletek valamit.
A lányomnak másfél éve volt köldökpiercingje, akkor szeptember vége felé csináltatta. Kb karácsony környékén a piercing mellett egy bosónyi göb keletkezett. Kivettünk a piercinget és tetrános fedőkötéssel kezeltük kb egy hétig. szépen rendbe is jött.
de most újból kitalálta hogy szeretne ilyet, de mi lesz ha megint olyan lesz ? Mi lehetett az.
Egyébként ez a mozgatás vagy nem mozgatás úgy látom téma. Az az igazság hogy mindenki mást mond.
nem tudom hogy mi legyen ,
Nekem nem löködött ki teljesen, hanem annyira elvékonyodott, hogy szinte már semmi sem tartotta és amikor mentem szemöldököm lyukasztani, akkor rákérdeztem a srácot normális-e, azonnal kivetette.
Egyébként nálam nem volt semmi jele, sőt még csodálkoztam is, hogy milyen hamar begyógyult, mert az orrommal sokáig szenvedtem, mindig begyulladt, ez meg semmi. Csak szépen lassan kisebb lett a 2 lyuk közötti bőr.
Azóta sem nőtt össze (már 2 éve), és addig nem lyukasztják újra, vagyis ha úgy érzed, nézesd meg egy piercingessel, ő tuti megmondja a frankót, mert lehet jobb ha még most kivennéd...
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatt meghagyhatom a köldökpiercingem vagy ki kell venni?
- Mik az előnyei és hátrányai a köldökpiercingnek? Okozhat betegséget?
- Mennyi ideig gyógyul egy köldökpiercing?
- Begyulladt Köldökpiercing
- Van valakinek jó ötlete arra, hogyan tudnám kivenni a köldökpiercingem?
- Valaki tudna segíteni piercinggel kapcsolatban? Ez tényleg kilökődés lehet?