Miért szeretsz ide járni hoxázni? Csak őszintén, ok? (beszélgetés)
Jaj ne haragudj kimentél a fejemből, biztos a gyúrás és a sör hatása miatt :D most is unatkozol? :)
Naplót írni és jeleket küldeni
Mert tanulok! Minden nap valami hasznos és jó dolgot!
Mert sok nagyon kedves embert megismertem. A jelküldés már hozzátartozik a mindennapjaimhoz.
A vagdalkozást nem szeretem, attól elhatárolom magam. Szerintem mindenki véleményét el kell fogadni, akkor is, ha nem értünk vele egyet, hiszen különbözőek vagyunk.
sok dologrol lehet olvasni vagy ép kérdezni és a jelek is hozzá járulnak h fel nézek a hoxára...
Mert tanulok!
Sok hasznosat és emberismeretet.:)
Mert nagyon rég óta ide járok.
Innen találtam rá a szuper ügyes dokimra.
Sok érdekességet olvasok és sok hasznos dolgot is.
A minden napjaim része lett és remélem így is marad.
Jó dolog eszmét cserélni. Csak nem tetszik a vagdalkozás, az ítélkezés. Pont az lenne a pláne, hogy véleményeket ütköztetünk. Viszont egymás minősítése, az már undorító.
azért mert itt maximálisan ki tudom élni a személyes kapcsolataimat
Leginkább a hajas naplók miatt :) Na meg bármiről véleményt szeretnék megtudni, az tuti,hogy itt lesz róla vélemény, nem is kevés :))
Ami igazán érdekel a mások véleménye, nem a bunkózás nem a másik lehordása hanem mit gondol hogy lát dolgokat.
szeretem a hoxat,mert itt mindenfele tema megtalalhato,lehet baratkozni.a forumban hozzaszolni masok irasahoz.legjobb magyar weboldal amire raakadtam hosszu evek utan.
szeretem a forumokat hozzaszolni vagy masok velemenyet olvasni.a kerdeseimre sokszor valaszt kapok.meg lekot s nem vagyok egyedul.szeretem es kesz:)
a legjobb benne, hogy mások véleményét is megismerem és nem egyszer elgondolkoztat , hogy még sincs mindig igazam. Ez egy görbe tükör is. Az is jó érzés, hogy egy közösség tagja lehetek anélkül, hogy lássák csúf, vagy szép vagyok, csak a mondanivalóm számít mindenkinek!Márha számít!!!
Mert itt a lányomról fel tett képek és hozzászólásokat majd egyszer ha nagyobb lessz végg olvashatja olyan ez mint a családi fotó album!,csak kicsit jobb:))
Mert ki tudok kapcsolódni és megismertem pár nagyon rendes embert!
Azért szeretek ide járni,mert csak nemrég költöztem fel Pestre,és senkit sem ismerek.Azon kívül sok a sorstárs,lehet eszmét cserélni.:D
Én azért szeretek hoxázni, mert a problémáimat nem nagyon van kivel megbeszélnem.. + nagyon hasznos dolog több ember tanácsát is meghallgatni, sokféle szemszögből.
én is függő vagyok...én ide már haza járok,azt szoktam mondani a páromnak,hogy haza megyek,akkor tudja,hogy Hoxázom és akkor mindenki békén hagy...imádok itt lennni,mert sok embert ismertem meg,akiket kedvelek...
köszi Hoxa,hogy vagy nekem/nekünk...:)
bár most egy kicsit kevesebb időm van és sokáig nem voltam,de nem rajtam múlt...:
Igen más nicknéven,de én emlékszem rád:)/katilla/
Szerintem a "Hoxázás" mára rengeteg nő és nem kevés férfi életérzésévé vált!
Ez a szó....ez a név...szerintem le kéne védetned!
Úgy gondolom, nagyon nagyot alkottál vele!
Nekem ez adja a mindennnapok társas kapcsolatait.
Ez adott új barátokat...és komolyan barátokat!!!
Függőség? Igen! De jó értelemben!
Annyira elzárkóztak az emberek egymástól az életben, itt újra értelmezhetjük a barát, a társ és a közösség szavakat!!
Hoxa: Csodát csináltál!!!!
:o)), te már voltál a lowcarb idejében is? :o)). a portál egyébként nem szűnt meg, csak már más a tulajdonosa és még teljesen lepukkantotta. sehol egy új anyag, még mindig a régi interjúk és cikkek vannak fent.
"""Miért szeretsz ide járni hoxázni? Csak őszintén, ok?"""
Őszintén! Azért mert "hoxázni" csak a Hoxán lehet!
Evidens.
Amúgy nem tűnt fel. hogy bárki is eltért volna a témától!
Mert mi volt az ami nem a témához kapcsolódik?
bocsánat, azt hittem véleményt lehet cserélni a témával kapcsolatban, mint általában.
További ajánlott fórumok: