Miért nem érkezik meg az elküldött e-mail? (tudásbázis)
Én is gmaies vagyok, velem is szórakozik a szerver. Sokszor nem kapom meg még gmailes levelezőktől az üzeneteket sem. Nem megy át.
És az Internet is sokszor szünetel, kiköveteltem a szolgáltatónál hogy hozzák rendbe! volt, hogy 2 hét szünetet csináltak :@
A Gmail megújult és valahol láttam, hogyha egy szolgáltatást igénybe veszem, rendbe hozzk az adatátvitelt. Így pedig tönkremehet a gép és a hálózat. Aztán vagy nem veszem igénybe, de nem minden üzenet jön át.
Ez kérem, zsarolás.
gmaillel még sose jártam így, de ingyenes levelezőnél nem igazán lehet rajtuk számon kérni.
a citromail köztudottan egy kalap sz@r. én már nem használom.
ha van netelőfizetésetek otthon, és ahhoz jár szolgáltatói email-fiók (valami@t-home.hu vagy ilyesmi), na rajtuk le lehet verni, felhívni a szolgáltatót, és utánanézetni. mivel ezért fizettek.
További ajánlott fórumok:
- Termográfia! Ti mit gondoltok erről? Az orvosom elküldött mammográfiára
- 3-4 elküldött SMS valóban zaklatásnak számít, ami miatt a rendőrség közbeléphet?
- Hogy tudnám beállitani, hogy az elküldött e-mail-emről tudjam, hogy megnézték?
- Iwiw-en elküldött levelet, hogyan lehet semmissé tenni úgy, hogy a címzettnél se jelenjen meg?
- Facebookon kértem új jelszót. Mikorra érkezik meg az e-mail?
- A citromail-ből küldtem egy levelet, megnéztem az elküldött leveleknél, de ott nem látni annak a cimét akinek írtam! Miért?