Miért nem csókol a párom egy ideje? (tudásbázis)
Ne tulajdoníts nagy jelentőséget ennek a dolognak, én is ugyanebben a cipőben járok/jártam, az én párom állandóan "csókolgat", de az igazi csók egy idő után elmaradt... (Őszintén szólva én sem vettem észre.) Aztán mikor igazából megcsókoltam, meglepődött, de nem vette a lapot, úgyhogy finoman megjegyeztem neki "úgy látom, újra meg kell téget tanítanom csókolózni". Végeredmény: megtanulta! :))))))))
Ennek semmi köze ahhoz, hogy szeret-e vagy sem, egyszerűen az idő múlásával megfeledkezik az ember róla, és több jelentőséget tulajdonít egy forró ölelésnek... Legalábbis esetünkben ez a helyzet. ;)
(Most sem vagyunk csókbajnokok, de már érzi, hogy mikor vágyom egy igazi csókra...)
Szia! :)))
Na? Alakult a csók??? Remélem!!! :D
Oké csajok!!!Mindent kösz, a hétvégén vége lesz a "srácnak" már tudom, libidóm a csúcson!!!!
FÉRFI hozzá szóló is akad esetleg?
Ez is jó ötlet. Minden pasi elájul, ha dícsérik :D
Mondd neki, hogy imádod, ahogy csókol...
Igaza van fruzsennek...
Tudom, de így hátha vissza kap a pasi az ízére :DDD ez a lényeg. Ellustulnak, egy idő után teljesen természetesnek veszik, hogy már megnyertek minket, és jól van. Nincs jól. Meglepődne gondolom, ha haza ér, és imádott assszonkája otthonkában, mamuszban és hajcsavarókkal a fején fogadná! nanemáááá
Arra adjunk még magunknak egy pár évtizedet :DDD Nem fásulhat be egy kapcsolat pár év után! Igen is kezdeményezni kell, és így talán visszaáll a rend!!! A csók az jár! :) ja. és a csoki is.
Okszi! Akkor marad az alapfelállás :D
Azt próbáljátok ki! "Semmmit a kéznek" ennek pont a csók a lényege, hogy akár meddig húzhatjátok a dolgot, kényeztethetitek egymást! :)
Maradjunk az alap témánál kérlek. Szájon puszilgat folyamatosan, "csak" úgy is. lépten nyomon.
CSOKOLÓZÁS a hiánycikk.
A higiénia nem feltétlenül az ápolatlanság...
gondolom az is benne lehet a pakliban (ha már boncolgatunk) hogy esetleg úgy is lehet szájszaga valakinek, hogy szerencsétlen nem is tud róla. Csiszatolhatja a fogait, ha a gyomorszája nem zár rendesen... és ilyen bizony előfordulhat. Átmeneti állapotként is. Ez csak úgy a boncolgatásról jutott eszembe...
Feltettel egy kerdest, akkor miert kered ki a valaszt, ha valaki leirja, hogy mit tud ennek az elozmenyeinek tulajdonitani?
Ird le elore, hogy aki ellentmond, az ne is irjon, mindenki irja azt, amit hallani szeretnel.
Biztató, hogy nem a szerelem elmúlásával fenyeggettek, megfogadom a tanácsokat!
Egyébként, a nők lapja cafén, egy férfi nyilatkozozz erről a dologról: azt írta, a férfi lusta, hajlamos elfelejteni mennyire jó is a csók, úgy érzik kimaradhat, mert már nincs oly nagy szükség rá, ha más minden olyan jó.??Hát???
Azt tudom, valamikor imádott velem csókolózni, hosszan-érzékien-hevesen, minde fajtáját imaádtuk. NAGYON HIÁNYZIK. Szoktam megemlíteni Neki, de elbagatelizálja, hogy képzelődöm csak arról, hogy ő már nem akar. A kezdeményezésről azt vallja, hogy azt csak hagyjam meg neki, mert Ő úgy szereti, ha Ő hódíthat.
Jóóóóó pofa. Az elöbb lefagyott a gépem! Erre most kétszer drukkolok :)))
Nem baj, lehet, hogy a sors akarta így :DDD