Miért keres ha már nem vagyunk együtt? (beszélgetés)
Ugyanebben a cipőben járok...
Azzal magyarázza, hogy ő nagyon szeret engem, de nem tudná azt nyújtani a kapcsolatban, amit én szeretnék és ő jóba akar velem lenni.
Van.És semmi jó.Lezárta,hát lezárta.Ha engeded felmelegíteni,sok fájdalomban lesz részed.Felejtsd el,nem érdemes időt és energiát és figyelmet feccölni rá.Így döntött.Meg kell ennie.
K:Miért keres ha már nem vagyunk együtt?
V:Jó kérdés.A jó fene tudja.De igazán lehetne olyan rendes gyerek,hogy abbahagyja.Úgysem akar semmit...
Jol tetted!
Ha vmiert vege van az nem veletlen. Nekem is volt egy exem, kidobtam az ajton, visszamaszott az ablakon. En hulye tobbszor visszafogadtam, de ertelmetlen volt az egesz, olyan,mint amikor szalankent tepik a hajadat.
Csatlakozom Millei 77 elméletéhez! Bár keveset tudunk az előzményekből és annak a bizonyos lemeznek csak az egyik oldalát tudtuk "meghallgatni"!
Kedves Netta! Sajnos ilyen, szinte "sablonos" történettel, más
sokan találkozhattunk!
Sokan csak akkor fogják fel, hogy mit hagytak elveszni, amikor már elveszítették!
Azt, hogy a Te "volt" párodat mi motiválja, tulajdonképpen tök mindegy! Ha Te már lezártad, mert már nem volt jó, nem kell tovább, elég volt, és befejezted mert eleget szomorkodtál és sokszor fájt....hiányzott és vártad, éjszakánként esetleg sírtál, mert nem jött!
Eldöntötted, Te is így akartd, VÉGE! De akkor VÉGE!
Üzenget? Felemleget? Visszaidéz? És akkor?
Szerintem, szimplán lapozz egyet és ne foglalkozz vele! Nem mindegy, hogy most mit miért tesz, ha akkor, amikor megtehette volna, nem tette?
másfélévig voltunk együtt és rengeteg a közös hülyeség :) nagyon nem felszínes kapcsolat volt. már az elején mindig ugyanarra gondoltunk, befejeztük egymás mondatát. ergo nem egy mezei szimpla kapcsolat volt a miénk. több annál..
de úgyérzem feladta kettőnket... és ezért csalódott vagyok. és ezért nem is fáj annyira :( de azért nemjó
.. az elszakadás mindenkinél másképp jelentkezik. Mi több mint egy évig váltottunk levelet, telefonáltunk... pedig tudtuk, hogy menthetetlen a dolog, de az időnek ki kell futni...
Ha zavar, hogy keres, akkor jelezd neki, hogy tartsa tiszteletben, hogy nem szeretnél kommunikálni vele.
Szia,
nem tudom mennyi időt voltatok együtt, de szerintem itt az lehet a háttérben, hogy akármilyen domináns meg inkább ő akarta stb., azért nem egy érzéketlen alak, és nehéz neki az elszakadás, nehéz a szakítást feldolgozni, ezért vissza-visszanyúl a múltba, és ez vagy te.
Egyébként simán meg is kérdezheted, hogy miért csinálja ezt, mert nem érted, és majd meglátod, mit válaszol rá. A legjobb az egyenes út.:)
Óhh! A pasik nem mindig mutatják ki mit is szeretnének.Szeretnek tetszelegni, hogy ők milyen erősek közben meg lehet hogy végig zokogott 2-3 éjszakát is.:)
Szerintem azért adhatnátok magatoknak még egy esélyt, mert ha nem érdekelnéd akkor nem is keresne.
Szerintem érdekli, hogy hogy vagy, de az is lehet, hogy rájött jobban hiányzol, mint gondolta.
Beszélj vele, írjál vissza, kérdezd meg és minden kiderül.
Tudod, mindig legjobb az egyenes út.
Vagy csak próbál veled kibékülni.
De igen egyszerűbb ha megkérdezed tőle.
1 Hete szakítottunk közös megegyzés alapon, de inkább ő dominált. Tény, hogy már nekem se volt jó. Keveset tudtunk találkozni, és ha találkoztunk s semmi közös programba nemvolt benne. Más városba tanulunk, neki egyre nhezebb az iskola, és elmondása szerint "nem arról van szó hogy nem szeret , csak már nem bírja elviselni hogy ennyit szomorkodom miatta" .
Véleményem szerint , tudott volna többet adni a kapcsolatba. Meg sokmindenki szerint is...
A tényállás, hogy most folyton keres, fb-n is rámír, holott azelőtt már alig tette, mert "elfoglalt" volt, és a másik telefonomon is próbált elérni ( az ingyentelefonunkat kicsit kómába helyeztem...) . Nem váltunk el haraggal az elfelejtettem írni. De miért ír rám ? miért hív? és miért hozza fel a régi szép emlékeinket? Most vagy meg akar ölni, vagy mazochista vagy bűntudat ?? Valakinek erről van tapasztalata ?
További ajánlott fórumok:
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- 3 éve vagyunk együtt, de még nem kért meg. Ez mit jelez?
- Ha együtt vagyunk, miért chatel másokkal a barátom(más lányokkal)?
- Tanácsot kérnék pasi ügyben. 5 éve vagyunk együtt és most válaszút elé kerültem. Vele, vagy nélküle?
- Miért féltékeny ez a férfi, ha együtt se vagyunk csak ismerkedünk?