Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért kell rinyálnia azoknak, akiknek gyereke van? fórum

Miért kell rinyálnia azoknak, akiknek gyereke van? (beszélgetés)

1 2
11. b4d40997c0 (válaszként erre: 8. - Shanalyl)
2015. okt. 21. 14:42

Vagy kiadja annyival drágábban, amennyi neki a plusz költsége... de ez sem tetszik az embereknek... pedig azokkal a papírokkal elvileg mindkét fél be lenne biztosítva.

Én megértem a gyerekeseket is, és a bérbeadókat is. De akkor is vallom, hogy illene embernek maradni a nehezebb élethelyzetben is. Nem kikelni magunkból.

2015. okt. 21. 14:42
Én pont emiatt léptem ki egy csomó állatvédős oldalról, mert ami fröcsögés ott megy, elképesztő. Különben, aki ilyen kedvesen tud megnyilvánulni egy fórumon, valószínűleg pont az, aki miatt nem adják ki a lakást...
9. b4d40997c0 (válaszként erre: 7. - Rosszmájú laci)
2015. okt. 21. 14:39

Ahogy nekem is... mégsem lát senki tőlem egy olyan írást sem, amiben a mindennapi gondjaimmal legóznék.

Az, hogy kiírtam ezt a cikket azt jelenti (mielőtt belém kötnének), hogy elszakadt az a bizonyos cérna, és iszonyatosan dühös vagyok az emberiségre. A mindennapi gondjaim ettől nagyobbak, mégsem töltöm ki máson, hanem megoldom őket. Azért vannak, ugyebár.

2015. okt. 21. 14:38

Ahány fórumot, akármit olvasok ezzel az albérlet gyerekkel dologról, szinte mindenki, aki valóban ad ki albérletet, inkább kiadja egy embernek 5 kutyával, mint egy gyerekes családnak. H miért? Mert a mai jogi viszonyok között egy gyerekest egyszerűen nem lehet kirakni a lakásból, még akkor sem, ha hónapok óta nem fizet. Elvileg közjegyzői papírokkal esetleg, de azt meg nem sokan vállalják be, mert elég sokba kerül. Így választhatnak: 1. kiadja gyerekesnek,de ilyen papír nélkül és ha az úgy dönt, h nem fizet, akkor évekig tartó kálvária lesz belőle 2. kiadja gyerekesnek, de papírral, bevállalja azt a plusz költséget, de még így sem biztos, h védve van, kálvária ugyanúgy lehet belőle 3. bevállalja, h szaralaknak tartják és kijelenti, h nem és nem 4. belefut egy ilyen gyerekes szituba, de kezébe veszi a dolgot és erőszakkal kirakja őket, a cuccukat, kicseréli a zárat és vagy lesz belőle valami vagy sem

A kutya sokkal, de sokkal kisebb kockázati tényező az albérleti piacon, mint egy gyerek.

A jónéhány, a jogaival visszaélő ember miatt a többi is szív.

2015. okt. 21. 14:37
Mindenkinek a saját gondja a legnagyobb.Azé'.
6. b4d40997c0 (válaszként erre: 5. - D.11)
2015. okt. 21. 14:33

Igen, és a gyereknél is ugyanez... mert ott meg azért nem akarnak gyereket az albiba, mert nehezebb kitenni. Mindenre lenne megoldás, ha a bérlő meg a bérbeadó egy nyelvet beszélnének.

De akkor se értem, hogy miért kell a többi embert szidni, akik épp nem gyerekkel, hanem kisállattal mennének? Nekik is ugyanolyan nehéz. Még ha 1-2x kifakad... de óránként van egy ilyen.

5. D.11
2015. okt. 21. 14:30

Az emberek sokkal elfogadóbbak ha gyereksírást hallgatnak, mint kutyaugatást.

Na meg persze arra gondolnak első sorban, hogy a kutya össze pisil/kakil mindent. Voltam albis pici kutyával, tudom milyen...

Igazából a sok buta és igénytelen ember miatt van mindez...nem a rendesebbek miatt :S

2015. okt. 21. 14:27

Jó magyar természet... irigy, rosszindulatú, másokat lenézô, átgazoló...

Jogom van eldönteni, hogy kinek igen, kinek nem...

legyen az kutya, macska, nemdohányzó, báki és bárki... nemzetiség bôrszín, foglalkozás.

3. skatebabe (válaszként erre: 2. - 73829699c0)
2015. okt. 21. 14:27
Nekem is ugyanez jutott eszembe :D
2. 73829699c0 (válaszként erre: 1. - B4d40997c0)
2015. okt. 21. 14:23
Lényegében most te is ugyanazt teszed, szóval miért rugózol ezen? :)
2015. okt. 21. 14:20

Bocsi, direkt akartam figyelemfelkeltő címet.

Itt most azokról a gyerekesekről van szó, akik egy albis csoportban vannak, ott sem mindenkiről. Ma kiborultam...

Szar az albérlet helyzet, nehéz normális áron albit találni. Van egy csoport, ahova kutyával és/vagy gyerekkel is lehet költözni. Ha egy tulaj kirak egy hirdetést, hogy gyerek nem mehet, kutya igen, akkor a gyerekesek egyből elkezdik szapulni a kutyásokat, és a tulajt is, hogy mekkora rohadék. Meg kutyások adják menhelyre, stb...

Én értem, komolyan, hogy nehéz gyerekkel, meg gyámügy és hasonlók... de miért nem lehet megmaradni embernek, és a saját nyomorunk miatti fájdalmat miért egy másik emberen kell levezetni, aki ugyanabban a cipőben jár talán, csak nem gyerekkel, hanem kutyával. Vagy gyerekkel és kutyával...

Ahogy megfigyeltem, akik csak gyerekkel mennének, azok minden más hirdetést sértésnek vesznek, és a srágaföldig szidják azokat, akik miatt nem mehetnek.

Miért nem lehet megtartani magának? Miért nem lehet elfogadni, hogy nekem a kutyám a fontos, mivel gyereket egy ideig nem akarok (amúgy is, ha olyan emberek gyerekei vennék körül, lehet nem is akarok soha)... és miért kell megsérteni azt, ami másnak talán fontos?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook