Miért jönnek férfiak egy női oldalra? :) (beszélgetés)
"Aztán vannak a nagyokosok, roppant bölcsek, mindent tudnak, és ezt idejük és kedvük is van itt elmondani, és a többi embert megvilágosítani, nehogy hülyén haljunk meg."
Ugyeeeee? :D :D :D
Igazad van elég sok szánalmas,kis puha pöcs van ,akik itt osztogatják a "nagy igazságokat",meglehetősen egyszerű észjárással!
DE találkoztam már itt normális palival is!
Én személy szerint örülök neki, hogy vannak itt férfiak. Érdekesen reagálnak egy-egy téma tekintetében, sokszor nem is gondolunk mi, nők arra, amit Ők megfogalmaznak. De azért van olyan, amikor hangosan felröhögök, mert bizony beszabadult néhány egótól duzzadó példány is, de ez nem jellemző.
Megismertem itt nem is egy nagyon rendes pasit, akikkel bármiről el lehet beszélgetni kötetlenül. Kértem már tanácsot (kaptam is) és Ők is tőlem. Egyet azonban hozzá kell tennem. A való életben nem biztos, hogy megismerkedtem volna mindegyikkel... Nem azért, mert nem helyesek, nem kedvesek... Dehogynem! De van, aki nős és így én pl. nem valószínű, hogy keresném a társaságát.
Azt sem szeretném elhallgatni, hogy bizony volt olyan is, aki társkeresési szándékkal írt rám. Ezzel biztos, hogy nem vagyok egyedül! Az egyik a nemleges válaszomra nagyon rosszul reagált. De megoldódott a probléma, igazából azért vetettem fel, hogy sajnos itt is vannak kattantak, de hol nem? :)
Oké, hogy kíváncsiságból, de miért használják társ meg sex keresésre?
Pasik, ezuton üzenem, hogy nem kereslek, maradj csak magadban vagy aszonyodnál. Nekem van aki néha sok is:-D
Puszcsíí
Le lehet rólam kattanni az Uraknak!
Aki ide be regel pasi nem csak kíváncsi, hanem életre nem való és csak plakátról látott még c....!
Lehet utálni engem urak, nem gond, sőt hűű de jó:-)
Hogy szinesítsék a létünket, és hogy a pasizós témákra hiteles külső nézőpontot adjanak.
Meg aztán ha nincs a nemiség kiegyensúlyozva, gyakoribb a marakodás. Szóval ad némi tartást, hogy itt vannak, én örülök nekik.
Szerintem kíváncsiságból regisztrálnak, hogy mi a fenét csinál itt ennyi nő! :)
További ajánlott fórumok:
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- Sajnos nekem nem jönnek be a mackós férfiak.És akik...
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Bejönnek a helyes, sármos orvos férfiak, a testesebbek ezek...
- Miért van az, hogy egyes emberek visszajönnek ide az oldalra kötekedni?