Miért ítélik el sokan a főállású édesanyákat? (beszélgetés)
Nem értem, miért pffffolsz. Valaki a koraszülöt, valakinek meg enélkül rossz a mozgáskooordinációja, valaki tériszonyos - ha már gerenda. Másban meg jó, Nincs ezzel gond, nem kell mellre szívni.
De szerinted a sportolás és jó készségek között összefüggés?
az autizmust sajna en is ismerem, bar nem a lanyaim reven.
Bar a mozgaskoordinalasnak is van koze ehhez es felek is ettol
Hát igen.Vannak olyanok is.Én meg felbatyuzok,és vándorlok jobbra balra,ameddig nem találkozok 10 gyerekes anyákkal,hogy segítsenek.
Ha úgy érzed,hogy rád akarok bármit is erőltetni,akkor biztosan úgy van,hiszen,akinek nem inge...az úgy lopta.Te egyedi vagy.Egyszeri,és megismételhetetlen.Én a véleményemet leírom,hogy a bánatban tudnám eröltetni? Volt,aki ezt felfogta...
befejeztem, oktasd tovabb a nepet :) emiatt is van a kerdesben feltett kerdesre a valasz : igen lenezik, mert szerintetek 1-2 gyerek nem gyerek, azok az anyukak hulyek es nem ertenek a gyerekneveleshez.
TISZTELET a kivetelnek, de ha minden foallasu anya ilyen OKOS mint te, akkor sosem lennek az.
Na papa :)
Nem írtad, csak kacarászva, kioktatóan, tőled megkülönböztetve, hogy nálatok nem volt szaga.
Édesanyám is kiöblítette és fertőtlenítőbe tette. Írtam, hogy én a fertőtlenítő szagát önmagában is utálom.
Vendég biztos nem mondja, hogy büdös van, met nem illik, de attól még foroghat a gyomra.
Nekem 3 fiamnak csak,és kizárólag 5öse volt mindig tesiből,és soha nem jártak baba úszni..
Megtanultak úszni,nem baba korukban.Semmit nem bacott volna szerintem a latban,ha baba korukban úsztak volna.Minek? Viszont azt nem vitatom,hogy aki megteheti,családi programnak tökéletes,hiszen nagyon édesek,amikor pancsolnak!:D
Viszont,az égvilágon semmit nem veszítenek azzal,ha nem járnak baba úszásra.Csak ennyit akartam ezzel mondani,nem volt célom megbántani azokat,akik viszik a babájukat!Jól teszik,egészségükre! Én is viszem a 12 éves babámat nyáron a strandra,és nagyon jól érezzük magunkat!De ameddig nem ússza le nekem a km.-es távot,csak pancsol,addig mit erősít rajta? Max.a víz iránti szeretetet!:D
Pfffffffff....
falusi gyerek lévén minden délután kint játszottunk, sportoltunk, mozgolódtunk valamit, mégsem tudtam soha mit kezdeni a gerendával. Ez egy nagy mellélövés a részedről.
Miért jelentené?Azt írtam? Nem,nem hiszem hogy fából lenne az orrom.Soha,senkitől nem hallottam még,hogy azt érezte volna nálam,vagy másnál,hogy büdi van a textil pelenkától!
Ugyanis az ember,ahogy leveszi a babáról,átöblíti,és beleteszi egy tiszta,mosószeres(esetleg fertőtlenítős)vödörbe,ameddig össze gyűlik egy mosásra való.Tehát mitől lenne büdös?Ezek szerint te az almafa alá jársz kakilni? Vagy utána bűz van a kecóba?Ha muszáj,én is tudok bunkó lenni!:)
Hogyan mérted le, hogy nem használ? Függetlenül attól, hogy milyen sport, ennek egy része tény. Én gyerekkoromból emlékszem, hogy értetlenül álltam azelőtt, hogy bizonyos feladatokat miért nem tudnak egyesek megcsinálni. Én -mondhatni- nyelszett gyerek voltam, sokáig kicsi koromhoz képest és piszkafa. Nem hiszem azt magamról, hogy különleges képességekkel születtem, és mégis mindig alap volt az ötös testnevelésből. 12 év alatt alig volt négyesem, egyszer kaptam hármast kislabdadobásból, bár ha megfeszülök sem tudok a mai napig messze dobni.
Én egyszerűen nem értettem, hogy miért nem tud valaki a gerendán bármit megcsinálni miért nem tudja elkapni a labdát, mert számomra magától értetődött.
Én konkrétan nem babaúsztam, de jóidőben minden nap kivittek minket játszani, az általános iskola első osztályától nem az volt a kérdés, hogy sportoljunk-e, hanem hogy mit sportoljunk.
Visszagondolva az úgymond bénák azok a gyerekek voltak, akik délutánonként a négy falat nézték otthon.
Nem a babaúszás határozza meg, hogy milyen gyerek lesz, de szerintem kár elvitatni a minél kosaibb mozgás, sport szerepét. Azt pedig nem hiszem el, hogy valakinek akkora fürdőkádja van a nagy spórolásban, hogy egy babának ugyanakkora teret enged, mint egy medence.
A textil pelus büdös. Nem lehet egyesével mosni. Az én anyám gondos volt, de annak szaga lesz, egyesével meg nem gazdaságot a mosógépbe csapni. Mondjuk engem az átlag fertőtlenítők szagával is ki lehet kergetni a világból.
Akinek ez belefér, lelke rajta. Általában akinek ennyire fontos a sprórolás, az kis lakásban él, így a szag fokozottan érezhető.
Mikor én kisbaba voltam, akkor azért volt textilpelusom, mert az eldobhatótól pöttyös lettem. Akkoriban nem volt ilyen választékk, így anyámnak nem volt választása.
Nekem családi programnak is megfelel, ha nem fejleszt valójában semmit, akkor is.
Ha telik rá, akkor meg miért ne?
:)