Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
jaja.
:)
- Mindenki változik, mi is. Szerettem a fiatal srácot, és ahogy változott, változtunk, akivé lett, azt is. Nem egy képet szerettem, hanem az embert, a mindenkori társam, hibáival, gyengeségeivel együtt. Úgy érzem, ez kölcsönös.
- Büszke voltam az elért eredményeire, tudja és elismeri, hogy részem van benne. A sikeres ember is szerettem, naná, jó érzés volt, hogy egymáshoz tartozunk.
- És a mostani formájában is szeretem elfogadom, az összes hibájával együtt. Együtt vénültünk meg, nekem is vannak hibáim, az egyik, hogy nem tudom az életem elképzelni sem mással, sem nélküle. Szerinted, ez örök szerelem, vagy öregkori elhülyülés?
Basszus Doki,ne legyél már ennyire lüke,komolya mondom ez már gáz!:))Szerinted egy 20-30 éves kapcsolatnál komolyan helyénvaló azt fejtegetni,hogy mi lett volna ha?
:))))
Ez ugye vicc akart lenni?:D
Persze, de közben lehúzta, hogy ha tudta volna előre a lány, hogy ilyen az ember, akkor szerette volna-e. Mert ugye most ezt az embert kell eldönteni, hogy tudja-e szeretni.
Erre próbáltam egy technikát, erre azt mondja, hogy a világ legfeleslegesebb kérdése.
köszönöm.
ez nem így van, neharagudj! jelenből nem tudsz kiindulni, és nulláról nem tudsz kezdeni, ilyen nincs. a múltban tapasztaltak alapján lépsz tovább...
tényleg megyek....:O))
"Az oké, hogy szereted, de azt aki volt, vagy azt aki most?
Van, amikor azt gondolom, hogy őt szeretem, de valójában azt, aki még él bennem.
Ha tudtad volna, hogy ilyen, akkor is összejöttél volna vele?
Ez fura kérdés, de . . ."
Ez volt a kérdés.
Rendkívül felesleges, igaz?
Nem kis jelentőség.
De ha megnézed, hogy mire írtam, hogy gondoljon bele, akkor talán megérted, hogy mit szerettem volna kihozni.
Még mielőtt kineveted.
Azért mert ezerszer leírtad, attól még nem lesz igaz.
10 ezernél sem.
Nem pont ezt írtam?
Ennél több jelentősége nincs:)
Akkor te hidd ezt. Én meg mást, csak ne mondd, hogy ...
Mindegy mondd. Csak tiszteletlenség volt. Mert átutazó válasza az én hsz-emre volt válasz.
Tudtad jól.
Neked ma minden rosszul esik,még akkor is ,ha a válaszom nem a te hsz-edre szólt,hanem átutazónak:))))
Tisztelettel ,már kb ezerszer leírtam,hogy a "milettvolnaha" című fejezet ,mindig is zságutca volt,ami nem vezet sehová.
Ha szép hangom lett volna,híres énekesnő lettem volna,ha hahahahaha:))
A múlt nem csupán emlék, hanem akár tanulság is.
Hihetetlen vagy.
:O)))))))))
a mész hamarabb jelentkezett nálam mint az ész:O)))))))))))
Soha nem mondom meg mit tegyen bárki,csak azt mondhatom én mit tennék a helyébe.
Felesleges kérdés a "mi lett volna ha",azegyik legrosszabb hozzáállás az élethez.
A múlt csupán emlék,és tanulságok összessége,a jelen az az alap,vagy pont amiből kiindulni lehet.
Segítség, filozofálgatás, eszmecsere.
Miért minek látszott? :O)))
Persze és ne is tanulj a hibáidból. Csak előre. Aztán ha újra belelépsz, akkor ez van.
Fata, na ez a gond ezzel
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!