Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében? (tudásbázis)
Roncsolja a DNS-t.
Ami degeneratív betegségekhez vezethet, de ezt Neked jobban kell tudnod, mint nekem:-)
Az ilyen kísérletet legalább húsz növénnyel kell elvégezni, és az is fontos hogy "vakon".
Ez egy hasonló kísérlet: A szeretett babok esete
"Azt elismerték, hogy az adatátvitelhez használt mikrohullám veszélyes."
Milyen veszélyei vannak, és miért?
A háztartási gépszerelőket nem ott képzik.
De ha kicsit elgondolkodsz akkor magadtól is rájöhetsz, hogy valaki hazudik a mikróval kapcsolatban.
Azt elismerték, hogy az adatátvitelhez használt mikrohullám veszélyes. Ezt azzal igyekeznek ellensúlyozni, hogy irányított nyalábot használnak - de ennek a nyalábnak a keresztezése még mindig veszélyes minden élőlény számára.
Persze a teljesítményekben nagyságrendi különbség van!
De a mikrosütőben ugyan az a sugárzás közvetíti az energiát.
Közel azonos frekvencián!
De, nagyon könnyen szerezhetsz személyes tapasztalatokat a témában.
Végy két egyforma növényt. Az egyiket csak mikróban melegített vízzel locsold, a másikat csak csapvízzel. Néhány hét alatt látható lesz a különbség.
Ez a Vita1 csupa rosszindulat,nem is érdemes vele foglalkozni.
Rá igazán illik a mondás:"Bort iszik,vizet prédikál"
Forgatja a Bibliát,közben meg semmi jóindulat nincs benne,csak sértegeti az embereket,vigyorog össze-vissza és nyíltan hülyének titulál másokat.Álszent.Szerintem rossz sulit választott.
A soraid arra engednek következtetni, hogy soha nem jártál még orvosnál. Gratulálok!
Aki már járt, tudja miről beszélek!
A természettudományos ismereteink folyamatosan gyarapodnak!
Ha Te még az általános iskolában tanultak alapján mondasz véleményt, talán itt az ideje, hogy tovább fejlődj:-)
Azokra a természettudományos ismeretekre alapozok amit az általános iskolában tanultam. A honlapon olvasottakkal nem összeegyeztethető, úgyhogy valamelyikkel gond van. :)
Valószínűleg arra gondolsz, hogy a természetgyógyászok több időt szánnak egy egy páciens lelkivilágára, amire a bizonyítottan hatékony gyógymódokat, drága műszereket, gépeket alkalmazó orvosoknak kevésbé van lehetőségük. Náluk amolyan futószalag munka folyik. :)
Megbocsáss, ezt milyen ismertekre alapozod?
Ha jól gondolom, legközelebb akkor voltál az Mantrához amikor a 7-es busz elvitt a épület előtt.
Mellesleg a fórum témájához visszakanyarodva: Az emberek azért hisznek a természetgyógyászatban.... mert ezen alternatív módszerek művelői emberszámba veszik őket, és nem csak statisztikai adatnak, gyengeelméjű, képzetlen hülyéknek tartják őket!
Köszönöm a szíves invitálást, de nem élek a meghívással!
Igaz, ismeretlenül véleményt sem alkotok, sem az iskoládról, sem az ott szerezhető tudásról!
Lentebb már írtam, az érveket nem pótolja a vitapartner képzettségének képességeinek a minősítése:-)
Azt gondolom, nincsenek érveid, csak megfelelni szeretnél valaki elvárásainak:-) <---<<< ez az "elmeorvos elnéző mosolya"
Érdekelne,mi?:DDD
Figyelj: gyere,felvételizz az én sulimba,nyisd ki az eszed,ha ott tanulsz,aztán megtudod...;)
Érdekelne min is akadtál ki ennyire.
Pláne miért is "tök gáz"?
Szerintem ez volt a legszembeötlőbb!:D
De én megoldottam!Lsd:2470-es hsz-m első fele!
Bár nem túl szakterminológiás,de...a lényeget leírtam!:DDD
Hájja...Hogy mindkettő a Semmelweiss-t koptatta,hát nem hiszem el...:SSSS
"laza összefüggés"? Na,ezt még így se hallottam!
:DDDDD
Affene...Pedig lassan tele a polc a jobbnál jobb ötleteimmel...:(
:)))))))))
Bi-bi-bííí, egyik se Szegeden végzett!
Szokás szerint csak a két alaptételemet tudom hozzáfűzni a dologhoz, az egyik, hogy mindennek a 90%-a szemét, a másik, hogy a hülyeség csak laza összefüggésben van az IQ-val.
A seggfejeknél!(érted...):))))))
Az idézet többi része is fájdalmasan hülye volt...5x olvastam el,hogy megértsem,miért jó egy rákosnak még egy tbc is a nyakába...:OOO Nem sikerült.Hülye vagyok az alternatív kórélettanhoz,na! Le kéne diplomázzak belőle.Bár náluk menő lenne az alternatív pathologia is szerintem és inkább...:DDD
Ja igen...már éppen írni akartam!!!
:D
Alma...:))))))))
:O
Hát nem semmi vagy...
:)))))))))
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Megfázás, influenza természetes gyógymódokkal, esetleg homeopátiával
- Terhességi cukorbetegnek lehet homeopátiás készítményt, vagy gyógynövényeket alkalmazni természetesen a diéta tartása mellett?