Miért félnek a nők a súlyzós edzéstől? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért félnek a nők a súlyzós edzéstől?
Amúgy meg ezek a futópadon sétálók fél éve sétálnak? Vagy épp most kezdik, és nem ugranak (helyesen) rögtön a közepébe?
Muszklijaim nem lettek, de volt, hogy fehérjedús étrend mellett izmosodtam fogyás helyett, a naci se lett bővebb. Nyilván nem csináltam valamit tökéletesen, de még csak több tíz kilókat se emeltem ehhez. Lehet, hogy férfi vagyok? Vagy megártott az évekig tartó foci tinikoromban? Akkor mégis vannak kivételek ebből is?
Nekem az a véleményem, hogy halálosan unalmas már, hogy hogy KELL kinéznie nőnek és férfinak.
Az ember nemre való tekintet nélkül étkezzen egészségesen, mozogjon valamennyit, hogy a szíve, tüdeje, keringése jól működjön, ne stresszelje szét magát és aludjon sokat.
Ezen felül semmi értelmét nem látom az órákig tartó edzésnek, az elvakult diétáknak és miegymásnak. A külcsín ideig-óráig szebb lesz, de a minőségi élethez és az egészséghez nem szükséges. A szélsőségek ugyanúgy jelen vannak az elhízás terén, mint a sport terén.
Az alakformálás legjobb és leggyorsabb módja a súlyzós edzéseken belül a kettlebell edzés. Maximálisan hatékony, minimális idő alatt.
És nem lesz attól sem senki testépítő-alkat. Viszont fitt, feszes, egészséges és gyönyörű igen.
Ugrás a teljes írásra: Miért félnek a nők a súlyzós edzéstől?