Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? (beszélgetés)
Ezt nem azért írtam,hogy valaki is irigykedjen.
Nekem nem számítanak az anyagiak.
És tudom,hogy Te sem így értetted..De más igen!
"...mindenünk magvan amit kívánhat az ember. . Ház, 2 autó stb..."
FOGADJ ÖRÖKBE! MOST ÉÉÉS MINDÖRÖKRE! :DDD
By Zámbó Jimmy :)
Mert túl sokat pofázok magamról,és nem akarok lebukni
mert nem akarok ocsmány privát leveleket(lányoktól)--nem kell félreérteni,egyik sem irigységből írt,teljesen más miatt!
jaaa :)
akkor még volt :)
többet nem lesz :)
Ez igaz! :)
Hol láttál te képet rólam? :)
Én nem érzem magam lelkibetegnek...
Semmi bajom nincs,mert mindenünk magvan amit kívánhat az ember..Ház, 2 autó stb..
Csak ez az egy...De ha a fejem tetejére állok akkor sem fog megváltozni!!!!
Én azért választottam ezt a taktikát,mert ismerem a párom..Tudom,hogy mit fog gondolni..
De azért,köszi..:)
Én is,ráadásul egy városból vagyunk :))
Ja,és én is Linda vagyok :DD
Boldogsag szerintem nem jo otlet , ha Te is letoltesz pasi kepeket, nem biztos , hogy egyaltalan meg fogja nezni a mappadat, vagy ha igen , akkor nevet egyet(mivel a pasik azt hiszik magukrol, hogy ok ellenallhatatlanok, meg akkor is amikor 55 evesen kopaszon, sorhassal vegigvonmulnak azutcan:D)
Ha mindenkepp ilyen modon szeretned raebreszteni arra, hogy Te is no vagy, akkor azt tennem, hogy ha mentek az utcan v akarhol, akkor szurj ki egy pasast, aki jobban nez ki, mint O(mivel a pasik is megnezik egymast akar bevalljak, akar nem) es nezz az idegen pasi szemebe "ugy"!!:) ezt megcsinaltam eni is mert nem kaptam eleg dicseretet otthon.. stb. a pasas , akire raneztem, majdnem elbukott a sajat lababan, persze a pasim eszrevette a masikat:) rasanditottam oldalrol, mint aki nem tud semmirol, hat tisztara kivolt:)
vagy ha mindenkepp a szamitogepes megoldast valasztod, akkor azt csinalnam, hogy keresnek egy szexi pasik oldalt valami ilyesmit es mielott felallok a geptol, ott hagynam nyitva a bongeszot:)
azert nem mondanam jo kapcsolatnak az olyat, amiben a no lelkibeteg es nincs meg az egeszseges onbizalma.. vannak olyan pasik, akiknek nem ilyen veszes az ilyesfajta fuggosege es normal keretek koze szoritjak, ami meg elviselheto nameg szerintem az IGAZI FERFI igencsak kihalo felben van:)
További ajánlott fórumok:
- A hosszú ünnepnapok kellemes és kevésbé élvezetes pillanatai
- Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni?
- YouTube-ról hogyan lehet letölteni zenét és cd-re másolni?
- Kisfiam mindjárt 3 éves és megőrül a vonatokért, honnan tudnék neki letőlteni igazi vonat videókat?
- Milyen appokat érdemes mobiltelefonra letölteni?
- Melyik szövegszerkesztőt érdemes letölteni?