Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? (beszélgetés)
Jó reggelt Csajok:))
Mennék én szaunázni,de anyuék egy másik házban laknak,mint ahol az most van...:((Szóval,csak álmodozok:))
Csak menjél is..Kicsit ilyenkor kikapcsolódik az ember:))
Szép napot:)
Jó reggelt Lányok :)
Nagyon jót szaunáztam, meg is beszéltük, hogy ezt legalább havonta beiktatjuk :)
És jövő héttől járunk edzeni :) Remélem, hogy meg is tudjuk valósítani:)
Hol van még a karácsony?? Én most nem várom. Pedig mindig milyen nagy lázban égek karácsony előtt...
Megyek ma szaunázni, hátha az összes méreg távozik belőlem :)
Nem semmi...Bár így már elveszti a varázsát....
Én imádom díszíteni a lakást:)))
Gyors vagy,mint a villám:)))
Még örülhetünk,hogy napközben ilyen az idő...
Jaj,akkor megnyugodtam:)))
nem mintha annyira izgatott volna:))))
Felétek milyen az idő??
Most nálunk nagyon szép:))
ezerrel süt a nap..És a fűtés sem megy..
Hát...Párom igen én meg nem tudom:)))))
Az úgy volt,hogy jött ugye a csomag neki,de elkezdte a neten kitölteni..Aztán (én nem néztem)meg valahogy áttértünk rám,mert életvitelszerűen ott élek.Az állandó lakcímem máshol van,egyéb okok miatt:))Tőlem is kérdeztek iskolai adatokat,munkahelyieket, vallásiakat stb..És ezt elküldtük..Aztán egyszer az egyik számláló azt mondta,hogy látta a rendszerben,hogy beérkezett..
Remélem akkor ezáltal én is kitöltöttem,mert ha nem akkor gáz van:))
Állítólag pénzbüntetés jár érte..
Dehogyis:)))
Ti már kitöltöttétek a népszámlálós kérdőívet??
Úgy gondoltuk,hogy kell idő ismerkedni.Én meg annyi rosszat tapasztaltam ezekről a neten való ismerkedésekről,hogy ez tünt a legjobb megoldásnak:))
Nálunk is minden káoszos volt már tegnap..Elromlott a kávégépünk,nem indult az autóm,késtem ez miatt a munkából..
További ajánlott fórumok:
- A hosszú ünnepnapok kellemes és kevésbé élvezetes pillanatai
- Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni?
- YouTube-ról hogyan lehet letölteni zenét és cd-re másolni?
- Kisfiam mindjárt 3 éves és megőrül a vonatokért, honnan tudnék neki letőlteni igazi vonat videókat?
- Milyen appokat érdemes mobiltelefonra letölteni?
- Melyik szövegszerkesztőt érdemes letölteni?