Miért csak fehér lehet a fal a konyhában? (tudásbázis)
Szia!
Nekem is bordó a falam a konyhában, a plafon fehér. A konyhaszekrény fehér, a pult "köves". (olyan mintha apró kövek lennének elszórva a munkalapon). Sztem szép. ÉS!!! Nekem igen oici konyhám van, már ha konyhának lehet nevezni. Panel 1,5 szobás lakás konyháját ismered? Mérete Kb. 2m x 1,5m és 2,6m magas. Egy csík az egész és még a szekrény is bent van:) Szóval a konyha és egyéb helységek bármilyen színt felvehetnek, ami Neked tetszik és megy a bútorokhoz.
Ezt ki mondta, hogy csak fehér lehet????
Nálam se fehér.
Amugy meg lehet venni külön konyhába és fürdőbe való festéket , le lehet mosni és birja a főzt,nem akarom leirni a nevét de egy nagy kutya van a reklámjában és D vel kezdődik a neve a festéknek.
Szerintem a fehér falfesték és a színes falfesték között nincs különbség higiénia szempontjából.
Nekünk napsárga a konyhánk.
Ízlések és pofonok...
Én nem tudnám elképzelni az életem egy olyan lakásban, ahol nem fehérek a falak. Mindenhol!
Nekem a fehér a tisztaság színe, ráadásul a fényt is jobban visszaveri, tehát világosabb is a lakás.
Nekem kicsi kockás pvc van a falon,könnyen tisztitható!:)
(párom tervezte konyhám van!)
A konyhám nap sárga és narancs árnyalatai:)))
ott ahol főzök és a vizes blokk van, pasztell színű színes 10*10 csempék vannak :)))) legyen olyan amilyet szeretnélm úgy is Te vagy a főnők a konyhában :))))
Sziasztok!
Kitaláltam, hogy színes falat szeretnék a konyhába, de a család le akar róla beszélni, mert szerintük a színes nem higiénikus. Szerintetek is?
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet büdös a konyhában?
- Mivel, hogyan lehet szépen kitisztítani a konyhában a fugát?
- Penész a konyhában, bőrbútoron, konyhaszekrényben, fa evőeszközön, falon. Mit lehet tenni?
- Fehér porcelántálban ki lehet keverni a hajfestéket vagy csak műanyagban és üvegben?
- 3 éves kisfiam száján belül apró, fehér színű kiemelkedő dudorok vannak, de csak alul. Mi lehet?
- Hogyan lehet a fotó tárgya mögül törölni a hátteret, ha csak sima, fehér, "ürességet" szeretnék mögé?