Mi lehet vele a baj? (beszélgetés)
Bizonyos fokú gátlás, gondolom én.
Tudja hogy hol a helye a párkapcsolatban, azolid férfihez szolid nő, de azért jó lenne egyszer egy BayWatch csajt is megdönteni, csak az önbizalomnövelés jegyében.
Szerintem senki nem tudhatja,hogy egy férfinak ki lenne az akire vágyna!
Sokszor ők maguk sem tudják mit szeretnének,sokan az "Anyjukat" mint példakép keresik egy nőben..
Tapasztalatból írom egy 32 és 27 éves Fiam van....
És ha nem?
Akkor megvonod a vállad és kész. Legalább tudni fogod, hogy nem akar tőled semmit. Ilyen van.
De nem lenne ellenemre.
Szerintem én olyan vagyok, akire vágyna.
Nem tudom.
Olyanokat mond, hogy minden nőben van valami szépség, meg hogy vannak nők, akik nem hiszik el, hogy szépek.
Van egy fiú, aki nagyon helyes, jó diplomája, állása van, jól keres. Lányos anyák álma. Mégis mindig panaszkodik, hogy nincs nője, hogy akit kinézett, annak nem kell, akinek kell, azzal meg rossz, már fél éve nincs senkije.
Pedig olyan jó pasi, kedves és aranyos, azt hinné az ember, hogy fürtökben lógnak rajta a nők.
További ajánlott fórumok:
- Lehet ez véletlen?
- Olyan férfitól vagyok terhes, aki lehet sose lehet velem
- Férfi partnerem nem hajlandó velem házasság előtt ágyba bújni. Mivel lehetne mégis rávenni?
- Ha több jós is megjósolja ugyanazt a dolgot, lehet véletlen?
- Tegnap kaptunk egy 5 hetes kiscicát. érdekelne, hogy mit lehet már vele etetni?
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást