Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi jellemző a szűz jegyű emberekre?/ Jellemző-e rájuk az állandó mehetnék, utazhatnék? fórum

Mi jellemző a szűz jegyű emberekre?/ Jellemző-e rájuk az állandó mehetnék, utazhatnék? (tudásbázis)

1 2 3 4
81. McKenzi (válaszként erre: 79. - 1a50c86bb0)
2008. jún. 3. 20:01

Ezt a férjem is így gondolja - pedig mondom rá tényleg nem illik - tiszta apja és ezt mindenki így látja a rokonságban!

Gondolok itt arra, hogy mikor jelentkezik majd órán a horoszkóp-hívő tanárnő majd egoistának véli - (ez a tulajdonság amúgy sem a férjemre sem rám nem igaz)

én a genetikában hiszek, teljesen jól látszik, hogy ki melyik szülője vérmérsékletét örökölte :)

80. McKenzi (válaszként erre: 77. - 274c9996b8)
2008. jún. 3. 19:56
Nem illik rá - talán 40%-ban. Ő teljesen átlagos :)))
79. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 78. - McKenzi)
2008. jún. 3. 19:54
Ezt komolyan irod, hogy megkulonboztethetik emiatt?
78. McKenzi (válaszként erre: 74. - 1a50c86bb0)
2008. jún. 3. 19:51

tudod úgy általában rá lehet húzni egy emberre a horoszkópját, erről gondoskodnak, mikor egy kazalnyi tulajdonságot írnak mindenkihez - ha meg mégsem hát ott van az aszcendens :)

A fiamra viszont nem lehet ráhúzni - dupla oroszlán, de valójában szófogadó, szelíd. Azt gondolom őt a horoszkópja miatt hátrányos megkülönböztetés fogja érni, remélem el lehet majd kerülni, de ha épp egy tanárnője pécézi ki ezért?

No mindegy, bosszant a téma.

77. 274c9996b8 (válaszként erre: 72. - McKenzi)
2008. jún. 3. 19:50
Ezt kitalaltam egyedul is ! / hogy 1-szuzröl van szo./Minden nem passzol , mindenkire ! Es hat az öltözködes az egy mellekmondat , szerintem . Es a többi jellemzes , amit a többiek is irtak az stimmel ?
76. McKenzi (válaszként erre: 74. - 1a50c86bb0)
2008. jún. 3. 19:48
azt én sem :))))
2008. jún. 3. 19:48
de mi tényleg nem hiszünk benne, azt hiszem én fel is adom azt, hogy bárkit meggyőzzek - csak azért nézek be ide néha mert írtam ide korábban - nem tudhatom, hátha valaki nekem válaszol :)
74. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 72. - McKenzi)
2008. jún. 3. 19:47
Az en szuzem meglehetosen ad az oltozkodesre, de a csinos szot ferfiakra nem igazan hasznalnam :)
73. 274c9996b8 (válaszként erre: 71. - McKenzi)
2008. jún. 3. 19:46

Ertem ! Csak nem zsakdarocban es rongyokban grasszal ott a gep elött ??

Mar azt hittem hogy megsertettem "ott!" egy önerzetet ?

72. McKenzi (válaszként erre: 71. - McKenzi)
2008. jún. 3. 19:46
merthogy ő szűz, de nem figyel az öltözékére, én szoktam neki pólókat is venni, mikor már megunom a több éves felsőit :)
71. McKenzi (válaszként erre: 70. - 274c9996b8)
2008. jún. 3. 19:43
a csinos öltözeten :)))
70. 274c9996b8 (válaszként erre: 69. - McKenzi)
2008. jún. 3. 19:41
hm ? ! azt nem irtad hogy min röhögött ?? Fontos tenyezö szerintem.... )))
69. McKenzi (válaszként erre: 68. - 274c9996b8)
2008. jún. 3. 19:39
akkor gyere és nézd meg a férjem :))) most röhögött egy jóízűt ezen
68. 274c9996b8 (válaszként erre: 67. - E3fbbc47f9)
2008. jún. 3. 19:36

Igen ez igy van öltözködes teren pont ahogy irod ! A szuz mindeg csinos , valasztekos öltözködesben , de soha nem kihivo vagy izlestelen .

Az is eszembe jutott , hogy bar , nem veti meg a szexualitast , s mi több jo szeretö ! De , ez az egyik jegy amelyik hajlandosagot mutat az aszketikus eletre . Eleg sok pap , szerzetes , apaca akad köztuk ./ föleg , ha nagy csalodas eri , sokaig es gond nekul kepes egyedul elni ! Ebben nagyon egyezik a nyilassal./

Nagyon jo tanito mivel lelkiismeretessen mindent megtanul ! Es van ra kepessege , turelme hogy atadja a tanultakat .

67. e3fbbc47f9 (válaszként erre: 59. - 274c9996b8)
2008. jún. 3. 17:03

szia!

Azt vártam,amit írtam is,hogy mit vártam:)Hogy nem az a szokásos vita lesz,hogy ez hülyeség vagy sem,hanem mindenki magáról,ismeröseiröl ír..stb..a jegy jellemzöiröl és azokról,akik ilyen jegyüek.Ezt vártam.

Öltözködésröl még nem írtam,jó ,hogy említetted:

-kedvelem a nöies,de nem nöcis darabokat,inkább az elegánsabb dolgok jöhetnek szóba a szexis helyett,jó minöségben.Egyszerü,kényelmes,de rafinált legyen a habos-csipkés helyett.

66. 274c9996b8 (válaszként erre: 65. - 7934d1ac97)
2008. jún. 3. 15:39
Igen ! Nagyon vigyazz ra , erzekeny kis lelke nagyon ohajtja a szeretetet , megsem követelödzik , nem csikarja ki a szeretetet , vaganyabb testverkei könnyen hatterbe szorithajak . Es ö zokszo nelkul a hatterben marad ! Vedd sokszor az öledbe es add tudomasara MENNYIRE SZERETED ! Nem fog vele visszaelni . Viszont a tiltasokkal nagyon vigyazz , mert halalossan komolyan veszi !
65. 7934d1ac97 (válaszként erre: 64. - 274c9996b8)
2008. jún. 2. 22:32
A fiam szűz jegyű és amit a szűz gyermekre írtál, hát mintha a fiamról írtál volna. Tényelg mindig megakar felelni mindenkinek, pedig még csak 3 éves!!!
64. 274c9996b8 (válaszként erre: 63. - Mh07)
2008. jún. 2. 18:32

Oh , nagyon szivessen ! Tudod EN kos vagyok , aztan az ezidaig valo LEGNAGYOBB SZERELMEM AZ SZUZ ! Ugyhogy elsö kezböl valo tapasztalat ! Pontossan ugy nez ki a kapcsolatunk ahogy azt kb mindenhol leirjak ..... megis muködik....DDDD

Viszont van egy nagyon erdekes közös vonas , amit keves asztrologus emlit meg , ami az hogy ; az asztrologia összes jegyei között a szuz es a kos sinyli meg a gyermekkort legjobban ! ? Persze az okok ellenkezöek , mint minden alltalaban ! A picike szuz gyerek mindenkinek megkivan felelni , JO gyerek akar lenni mindenkeppen , ami ugyebar NEM muködik ! Mert valaki mindeg talal kifogast , es ezt a szuz nagyon zokon veszi , mert Ö igazan mindent megtett ! A kos gyerek NEM akar megfelelni , megkevesbe JO lenni , minden vagya az hogy HAGYJAK BEKEN ! Mert "Ö" pontossan tudja egyedul is mit es hogyan kell tenni ? !/mondjuk sokszor nem tudja , de ezt gondossan titkolja...)))/Szugseg eseten ezt minden teketoria nelkul meg is mondja barkinek .

Nahat a sok harc utan felnöl ez a kettö ! A szuz csendben , visszavonultan harcol , duzzog , meltatlankodik.... Mig a kis kos harsanyan hangoztatja az igazat , nem törödve a következmenyekkel !

Na , hat ezek ketten talalkoznak ; a KOS elalmelkodik hogy milyen edes egy alak ez a pipiskedö , körulmenyes SZEMELY ! ? Milyen turelmessen meghalgat , barkit , milyen figyelmes egyutterzö ...... soha NEM szakitana meg senkit beszed közben ? !

A SZUZ elöször talan meghökken a kos batorsagan , szokimondasan es mosolyogva figyel ! Erdekes , gondolja talan ? ! EZT FELTETLEN FELUL KELL VIZSGALNOM ! Aztan sok furfangos tervezes utan egyszer csak arra fele van dolga a szuznek , amerre a kos jar ! Hm ? ez muködik 1-szer , 2-szer aztan az "elfoglalt!" kos feluti a fejet /akar nö , akar ferfi ./ Nagyon edes , kedves teremtes , sem okoskodni sem vezenyelni NEM akar ? ! A kos villamgyorsan fölmeri a helyzetet ..... aztan akcioba lep ! AZOTA EGYUTT VANNAK !

63. mh07 (válaszként erre: 59. - 274c9996b8)
2008. jún. 2. 09:12

Kedves Sólyom!

Magam és a többi szűz jegy szülötte nevében köszönöm a szavaidat. Természetesen közöttünk is vannak sok félék, de hozzám az általad leírottak állnak a legközelebb:-)

2008. jún. 1. 16:03
Az anyósom szűz jegyű és rettenetesen lusta. Üzletben évek óta nem volt már, mindíg bevásároltat valakivel.
2008. máj. 28. 08:25
Az unokaöcsém szűz jegyű,és ha teheti nem megy sehova.Pedig még fiatal is!!
2008. máj. 28. 07:50

apám is apósom is szűz jegyű. Rettentő humoruk van, de ha te viccelődsz velük, vérig sértődnek...

apám a betegsége miatt nem utazik, de régen megtette. apósom taxizik, így állandóan utazik :DDDDD

59. 274c9996b8 (válaszként erre: 58. - E3fbbc47f9)
2008. máj. 27. 12:40

szia !

Tulajdonkeppen mit vartal ? !

pl az 56-leiras tökeletes szerintem . Talan annyit tudnek hozzafuzni hogy a SZUZ nagyon csinos , rendkivul valasztekossan öltözik , korahoz kepest mindeg nagyon fiatalos . Hangja dallamos , kedves .A szuzek között akad a legtöbb nagymuveltsegu ember . Minden körulmenyessege/hibaja ellenere el lehet viselni mert RENDKIVUL SZERETETRE MELTO , szerintem.

2008. máj. 26. 18:36

Hát,csalódtam, mert azt hittem mindenki ír majd arról, hogy ki mit tud ismeröseiröl, önmagáról..már, ha szüz az illetö..

Na, de sebaj...most megyek és rendet rakok:)))

2008. máj. 26. 18:26

Hm...én saját magamról tudom elmondani, hogy irtó kritikus vagyok másokkal szemben, magamnál meg halálra sértödöm egy-egy komolyabb hangvételü kritikánál:)

Viszont nagyon együttérzö vagyok, beleélem magam mások helyzetébe, megpróbálok segíteni.

Nem viselem el, ha irányítani akarnak vagy beleszólnak a dolgaimba.

A legjobban a hátsó szándékot-hazugsággal keverve utálom, vagy ha nem nyíltan mondanak valamit, hanem csak céloznak...vagy azt sem....a hátam mögött bántanak.

Utazni imádok,föleg külföldre,de a saját otthonomban is szuperül érzem magam.

Mindkettönek megvan számomra a varázsa. Nem szeretem,ha sok vendég jön egyszerre és ha jön vendég , akkor szóljanak, hogy felkészülhessek...olyankor jól érzem magam velük. Ha csak úgy becsöppennnek és a kelleténél többen, elég undok tudok lenni.

Rend:mániás vagyok ez ügyben...de a tisztaság is fontos nekem.

Utálom,ha szanaszét hevernek a dolgok, addig nem tudok jóízüt aludni, míg romokban hever mondjuk a konyha.

Imádok sütni:)

Nem szeretem a meglepetéseket. Jól körül járok bármilyen témát, mielött belevágok.

Ha döntöttem, akkor viszont rendesen, alaposan..söt, aprólékosan, mert vagy rendes munkát végzek..vagy semmit.

Inkább a minimalista stílus, de kényelmesen ..az amit szeretek,nem bírom a csicsát és a sok összevisszaságot, az apró csecsebecséket, a hasztalan dolgokat. A tárgyaim, amik díszként, dekorként szerepelnek a házban, általában funkcionálisak..pl:váza (lehet bele virágot tenni) vagy pipa (lehet füstölni). De egy táncoló balerina ne legyen a polcomon vagy kertitörpe a kertemben...az számomra idegesítö.

Kedvenc elfoglaltságom az olvasás.

Most elolvasom, hogy miet írtatok erröl a jegy szülöttjeiröl, kíváncsi vagyok más milyennek lát minket Szüzeket.

56. Inesse (válaszként erre: 10. - 09d65bf33d)
2008. máj. 26. 14:26

Gyorsan átfutottam ezt a 2 oldalt és azt hiszem azt még nem említette senki, hogy MUNKAMÁNIÁSAK. Legalábbis ezt olvastam, de számba vettem azt a pár szűz jegyű embert, akit ismerek és rájöttem, hogy rájuk igaz. Mondjuk van, aki nem dolgozik még közülük, de ő meg a tanulásnak él. :)

A Borzi által írtakat tapasztaltam leginkább egy hozzám közel álló szűz ismerősömnél! :)

55. mh07
2008. máj. 20. 09:17

Született és tipikus szűzként mondhatom, hogy szeretek utazni, bár menni állandóan nem.

Szeretem a rendet - családom szerint túlzással - kétlábban a földön járó ember vagyok.

2008. máj. 19. 15:21
Szerintem szeretnek utazni és a rendet is szeretik maguk körül. Általában ők is mindig rendezetten vannak felöltözve (hiúak)
2008. ápr. 10. 16:43

vicckes

így egymás után olvasni a 49-es és 51-es hozzászólást :D

2008. ápr. 10. 14:34
Nagyon rendszeretők és szeretnek utazni jönni-menni legalábbis az ismeretségembe tartozó szűz jegyűek.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook