Mi jellemző a szűz jegyű emberekre?/ Jellemző-e rájuk az állandó mehetnék, utazhatnék? (tudásbázis)
Ezt a férjem is így gondolja - pedig mondom rá tényleg nem illik - tiszta apja és ezt mindenki így látja a rokonságban!
Gondolok itt arra, hogy mikor jelentkezik majd órán a horoszkóp-hívő tanárnő majd egoistának véli - (ez a tulajdonság amúgy sem a férjemre sem rám nem igaz)
én a genetikában hiszek, teljesen jól látszik, hogy ki melyik szülője vérmérsékletét örökölte :)
tudod úgy általában rá lehet húzni egy emberre a horoszkópját, erről gondoskodnak, mikor egy kazalnyi tulajdonságot írnak mindenkihez - ha meg mégsem hát ott van az aszcendens :)
A fiamra viszont nem lehet ráhúzni - dupla oroszlán, de valójában szófogadó, szelíd. Azt gondolom őt a horoszkópja miatt hátrányos megkülönböztetés fogja érni, remélem el lehet majd kerülni, de ha épp egy tanárnője pécézi ki ezért?
No mindegy, bosszant a téma.
Ertem ! Csak nem zsakdarocban es rongyokban grasszal ott a gep elött ??
Mar azt hittem hogy megsertettem "ott!" egy önerzetet ?
Igen ez igy van öltözködes teren pont ahogy irod ! A szuz mindeg csinos , valasztekos öltözködesben , de soha nem kihivo vagy izlestelen .
Az is eszembe jutott , hogy bar , nem veti meg a szexualitast , s mi több jo szeretö ! De , ez az egyik jegy amelyik hajlandosagot mutat az aszketikus eletre . Eleg sok pap , szerzetes , apaca akad köztuk ./ föleg , ha nagy csalodas eri , sokaig es gond nekul kepes egyedul elni ! Ebben nagyon egyezik a nyilassal./
Nagyon jo tanito mivel lelkiismeretessen mindent megtanul ! Es van ra kepessege , turelme hogy atadja a tanultakat .
szia!
Azt vártam,amit írtam is,hogy mit vártam:)Hogy nem az a szokásos vita lesz,hogy ez hülyeség vagy sem,hanem mindenki magáról,ismeröseiröl ír..stb..a jegy jellemzöiröl és azokról,akik ilyen jegyüek.Ezt vártam.
Öltözködésröl még nem írtam,jó ,hogy említetted:
-kedvelem a nöies,de nem nöcis darabokat,inkább az elegánsabb dolgok jöhetnek szóba a szexis helyett,jó minöségben.Egyszerü,kényelmes,de rafinált legyen a habos-csipkés helyett.
Oh , nagyon szivessen ! Tudod EN kos vagyok , aztan az ezidaig valo LEGNAGYOBB SZERELMEM AZ SZUZ ! Ugyhogy elsö kezböl valo tapasztalat ! Pontossan ugy nez ki a kapcsolatunk ahogy azt kb mindenhol leirjak ..... megis muködik....DDDD
Viszont van egy nagyon erdekes közös vonas , amit keves asztrologus emlit meg , ami az hogy ; az asztrologia összes jegyei között a szuz es a kos sinyli meg a gyermekkort legjobban ! ? Persze az okok ellenkezöek , mint minden alltalaban ! A picike szuz gyerek mindenkinek megkivan felelni , JO gyerek akar lenni mindenkeppen , ami ugyebar NEM muködik ! Mert valaki mindeg talal kifogast , es ezt a szuz nagyon zokon veszi , mert Ö igazan mindent megtett ! A kos gyerek NEM akar megfelelni , megkevesbe JO lenni , minden vagya az hogy HAGYJAK BEKEN ! Mert "Ö" pontossan tudja egyedul is mit es hogyan kell tenni ? !/mondjuk sokszor nem tudja , de ezt gondossan titkolja...)))/Szugseg eseten ezt minden teketoria nelkul meg is mondja barkinek .
Nahat a sok harc utan felnöl ez a kettö ! A szuz csendben , visszavonultan harcol , duzzog , meltatlankodik.... Mig a kis kos harsanyan hangoztatja az igazat , nem törödve a következmenyekkel !
Na , hat ezek ketten talalkoznak ; a KOS elalmelkodik hogy milyen edes egy alak ez a pipiskedö , körulmenyes SZEMELY ! ? Milyen turelmessen meghalgat , barkit , milyen figyelmes egyutterzö ...... soha NEM szakitana meg senkit beszed közben ? !
A SZUZ elöször talan meghökken a kos batorsagan , szokimondasan es mosolyogva figyel ! Erdekes , gondolja talan ? ! EZT FELTETLEN FELUL KELL VIZSGALNOM ! Aztan sok furfangos tervezes utan egyszer csak arra fele van dolga a szuznek , amerre a kos jar ! Hm ? ez muködik 1-szer , 2-szer aztan az "elfoglalt!" kos feluti a fejet /akar nö , akar ferfi ./ Nagyon edes , kedves teremtes , sem okoskodni sem vezenyelni NEM akar ? ! A kos villamgyorsan fölmeri a helyzetet ..... aztan akcioba lep ! AZOTA EGYUTT VANNAK !
Kedves Sólyom!
Magam és a többi szűz jegy szülötte nevében köszönöm a szavaidat. Természetesen közöttünk is vannak sok félék, de hozzám az általad leírottak állnak a legközelebb:-)
apám is apósom is szűz jegyű. Rettentő humoruk van, de ha te viccelődsz velük, vérig sértődnek...
apám a betegsége miatt nem utazik, de régen megtette. apósom taxizik, így állandóan utazik :DDDDD
szia !
Tulajdonkeppen mit vartal ? !
pl az 56-leiras tökeletes szerintem . Talan annyit tudnek hozzafuzni hogy a SZUZ nagyon csinos , rendkivul valasztekossan öltözik , korahoz kepest mindeg nagyon fiatalos . Hangja dallamos , kedves .A szuzek között akad a legtöbb nagymuveltsegu ember . Minden körulmenyessege/hibaja ellenere el lehet viselni mert RENDKIVUL SZERETETRE MELTO , szerintem.
Hát,csalódtam, mert azt hittem mindenki ír majd arról, hogy ki mit tud ismeröseiröl, önmagáról..már, ha szüz az illetö..
Na, de sebaj...most megyek és rendet rakok:)))
Hm...én saját magamról tudom elmondani, hogy irtó kritikus vagyok másokkal szemben, magamnál meg halálra sértödöm egy-egy komolyabb hangvételü kritikánál:)
Viszont nagyon együttérzö vagyok, beleélem magam mások helyzetébe, megpróbálok segíteni.
Nem viselem el, ha irányítani akarnak vagy beleszólnak a dolgaimba.
A legjobban a hátsó szándékot-hazugsággal keverve utálom, vagy ha nem nyíltan mondanak valamit, hanem csak céloznak...vagy azt sem....a hátam mögött bántanak.
Utazni imádok,föleg külföldre,de a saját otthonomban is szuperül érzem magam.
Mindkettönek megvan számomra a varázsa. Nem szeretem,ha sok vendég jön egyszerre és ha jön vendég , akkor szóljanak, hogy felkészülhessek...olyankor jól érzem magam velük. Ha csak úgy becsöppennnek és a kelleténél többen, elég undok tudok lenni.
Rend:mániás vagyok ez ügyben...de a tisztaság is fontos nekem.
Utálom,ha szanaszét hevernek a dolgok, addig nem tudok jóízüt aludni, míg romokban hever mondjuk a konyha.
Imádok sütni:)
Nem szeretem a meglepetéseket. Jól körül járok bármilyen témát, mielött belevágok.
Ha döntöttem, akkor viszont rendesen, alaposan..söt, aprólékosan, mert vagy rendes munkát végzek..vagy semmit.
Inkább a minimalista stílus, de kényelmesen ..az amit szeretek,nem bírom a csicsát és a sok összevisszaságot, az apró csecsebecséket, a hasztalan dolgokat. A tárgyaim, amik díszként, dekorként szerepelnek a házban, általában funkcionálisak..pl:váza (lehet bele virágot tenni) vagy pipa (lehet füstölni). De egy táncoló balerina ne legyen a polcomon vagy kertitörpe a kertemben...az számomra idegesítö.
Kedvenc elfoglaltságom az olvasás.
Most elolvasom, hogy miet írtatok erröl a jegy szülöttjeiröl, kíváncsi vagyok más milyennek lát minket Szüzeket.
Gyorsan átfutottam ezt a 2 oldalt és azt hiszem azt még nem említette senki, hogy MUNKAMÁNIÁSAK. Legalábbis ezt olvastam, de számba vettem azt a pár szűz jegyű embert, akit ismerek és rájöttem, hogy rájuk igaz. Mondjuk van, aki nem dolgozik még közülük, de ő meg a tanulásnak él. :)
A Borzi által írtakat tapasztaltam leginkább egy hozzám közel álló szűz ismerősömnél! :)
Született és tipikus szűzként mondhatom, hogy szeretek utazni, bár menni állandóan nem.
Szeretem a rendet - családom szerint túlzással - kétlábban a földön járó ember vagyok.
vicckes
így egymás után olvasni a 49-es és 51-es hozzászólást :D
További ajánlott fórumok:
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Írj ide egy mai napra jellemző mondatot!
- Mennyire jellemző rátok a TÜRELEM?
- Sokszor irigy vagyok más emberekre, mert van családjuk és...
- Ti hogyan néztek az idegen emberekre? Mertek beszélni velük?
- Éreztétek már, hogy túl sok időt pazaroltatok olyan emberekre, aki nem érdemelték meg?