Mi az, ami csak neked van....? (beszélgetés)
Naa nézne nagyot ha lelocsolnám az biztos! :D
Hallod a te szomszédod egy őrült ahogy láttam, no comment!
Miért nem locsolod le slaggal, amikor jön haza?:D
Én nagyon tiszteletlen vagyok ezzel a szomszédommal. 62 éves és simán tegezem, úgy beszélek vele mint a kutyával. Nem ok nélkül. Össze vissza hazudozik, lopja a vizet, az áramot, tagad mindent.
Lehet azt,csak másképpen!
Hidd el ez sem jobb aki itt van,ez is őrült,itt meg ha nem teszel semmit,akkor is feljelent! ;)
Tényleg el nem tudom képzelni. :)
Azt hittem a 600 szivacs mindenhová, és az evőeszköztartóban a evőeszközök összecsúszásától idegbaja csak nekem van. :)))
dehogy,csak figyelek a részletekre :)
El nem tudod képzelni meddig tartott,mire párhuzamosra állitottam az asztal szélével ugy,hogy a sarka pont a monitor menü gomjára mutasson :P
Látod nem csak kötekedni lehet ha unatkozol :)))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha egy barátod azt mondaná neked, hogy várj rá, mert neki te vagy az igazi, csak most előszőr ki akarja szórakozni magát?
- Ha egy fiú, szeretne neked papucsot venni magához, az "jót" jelent, vagy csak fél, hogy megfázik a lábad?:D
- Cindy Crawford-Fitnesz csak neked c. dvd-je
- Lányok, akiknek már gyerekes/elvált párja van, hogy élitek meg, hogy a közös gyermek, csak neked az első?
- Ismeri valaki:Nem az fáj, hogy nem vagy mindig mellettem, csak nem félsz h. elveszíthetsz kérted, hogy más legyek mert csak így kellek Neked
- Neked csak egy képeslap, nekik Karácsonyi ajándék!