Mi az a gprs? (tudásbázis)
Amúgy nálunk is volt ilyen. Azzal próbálkoznak, hogyha új telót vagy új kártyát veszel, akkor a csávóka beállítja az internetet a telódon. Ha azonnal nem szólsz neki, és nem tiltatod le, akkor vége, fizetheted a köv. hónapban a jó nagy összeget.
Amikor ez volt velünk, akkor utánanéztem a neten, és sok helyen olvastam, hogy ilyenkor írnak egy szép kis levelet, amire a mobilos azt válaszolja, hogy a következő hónapban vagy az egész, vagy részösszeget jóváír. Mi is kaptunk részösszeg jóváírást.
Ha keresgélsz a neten, akkor még levelet is találsz, ami alapján mi is megfogalmaztunk egyet. Akkor mertünk írni nekik.
Próbáld meg, érdemes.
Szia!
A GPRS az a leglassabb adat átvitel a telefonokon (ez még a wapnak a gyorsasága) érdemes utána nézni,mert lehet egyszer véletlen neteztél a telódon és azóta is folyamatosan "tölt le" valamit. Régen én is jártam így.
Én úgy tudom, hogy az egy adatátviteli forma (nyilván gyorsabb) . A beállításaidban le tudod tiltani. Használja az sms, mms, wap és még a fene se tudja mi.
Azért valaki csak okosabbat mond ez ügyben, mint én. ;)
Szia, köszi, de nem tud félrenyomódni, mert nem hordom a zsebemben és érintőképernyős:)
Ha netezek, akkor csak a mi wifinken keresztül, biztos, hogy le van tiltva az anélküli net.
Én még valami gps vagy valami útvonaltervezőre gondolok:S
Folyamatosan ezért magas a telefonszámlám.
Nem is használok ilyet, azt sem tudom mi, a kijelzőmön sincs ilyen.
Ha telefonról netezek azt wifin keresztül teszem.
2-3 ezer fo-ot nyom minden hónapban a számlámon, pedig a mobil internetet is kikapcsoltam mikor megvettem a telót:S
Hívjam fel a szolgáltatót?