Mi a véleményetek az ELOról? Érdemes csinálni? (tudásbázis)
Ha valamiben nagyon kezdő vagy és nincs több időd bemelegítésnek szerintem jó!
Én angolul tanultam elötte tanfolyamokon és később vágtam bele az ELOba. Mivel hamar sikerélményhez juttatot egy-egy jó fordítás keretében az önbizalmam is megnött.Korábban a tanfolyamokon nem voltam túl sikeres, de az ELOban szerzett tudás nagyot lendített rajta. Nyilván egy élő tanfolyam többet ér, de alaptudás nélkül vagy újra kezdőként nehéz megtalálni a helyed. Ekkor nem hátrány, ha kéznél van.
Én még akkor tájt végeztem el az ELO-nál egy titkárnő tanfolyamot, amikor még eléggé gyerek cipőben járt. Amíg tartott a tanfolyam, nem volt semmi problémám. Szépen jöttek a leckék, én tanulgattam, küldtem a házi feladatokat, vissza is kaptam kijavítva mindíg. És persze rendesen befizettem a csekkek, amikkel szintén nem volt gond az utolsó 2 hónapig... Amikor is emeltek a díjon, de nekem még a régi összegen küldték a csekkeket. Aztán amikor a tanfolyam végén reklamáltam, hogy szeretnék bizonyítványt kapni közölték, hogy addig nincs, amig ki nem fizetem a két utolsó csekk külömbözetét, ami 160 valamennyi Ft volt. Ok, kifizettem. De bizonyítványom arról, hogy elvégeztem azt a tanfolyamot, a mai napig nincs. Ugyanis utána már hiába levelezhettem velük, pontosabban hiába irogattam, - mert ugye a szó elszáll...-, nem kaptam semmi választ többé!:(((
Viszont van még egy csavar a sztoriban, ugyanis ezzel szemben évekig jöttek tőlük olyan levelek, hogy "Kedves volt hallgatónk! Mivel ön már sikeresen elvégzett nálunk egy tanfolyamot.......szeretnénk a figyelmébe ajánlani a következő tanfolyamainkat...." Akkor szerintük mégis elvégeztem??? És miért nem kaptam bizonyítványt vagy oklevelet vagy valamit?
Szóval, bár azóta eltels tok év, én mégsem ajánlom senkinek!
Én ugyanígy jártam az angol kezdővel sok-sok évvel ezelőtt. Szüleim megrendelték nekem, hogy sz érettségi könnyebb legyen.....
Egyetlen egy leckét sem küldtem vissz, bár tanulgattam belőle. Mikor letelt megkaptam az oklevelet. De hogy mire, azt nem tudom.
NEM!
Én is neki vágtam, küldték az anyagot,vissza küldtem a "leckéket", havonta sok pénzt kifizettem, de nem mentem vele messzire! Én az Angol nyelvvel próbálkoztam, még mindig ott van a szekrény mélyén!
Amennyibe kerül, abból majdnem felkészülsz egy komolyabb nyelvvizsgára! ÉS az még hamarabb is meglesz!
További ajánlott fórumok:
- Mit érdemes csinálni?! Mivel érdemes ma foglalkozni?
- Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni?
- Terhességre utaló tünetekkel mikor érdemes tesztet csinálni?
- Két szobából, hogy érdemes három szobát csinálni?
- Érettségi után mit érdemes csinálni?
- Szerintetek érdemes megcsinálni az 5 napos zabkásadiétát? Mi a véleményetek róla?