Mi a véleményetek arról az osztrák szörnyetegről? (beszélgetés)
ahogy olvastam egy igen erős zsarnoki személy volt, az ilyet ha sejtenek is valamit szomszédi körök nem nagyon basztatják.
Szerintem a felesége is tudta, mert ha 1 évig prostihoz járt volna és nem veszi észre azt megértem de ennyi ideig....nekem bűzlik a dolog de szerintem előbb-utóbb megtörik a nő is.
Ti nem találjátok enyhén szólva is furcsának, hogy senki sem vett észre semmit?
Igen, inkább bele sem gondolok.
Szörnyű, hogy ilyen emberek? járnak-kelnek, bárhol, és hogy ilyen sokáig nem vette észre senki, hogy mit művelt ez az elmebeteg! Ezt nem is értem, a felesége se vette észre? Ezt olyan hihetetlennek találom.
Volt egy szomszéd, aki kb. 10 évvel ezelőtt nagyon magas villanyszámlát fizetett, és nem értette miért. Most értette meg, hogy ő fizette a pince villanyszámlájának egy részét! De akkor nem tudta, és nem hogy kinyomozta volna, szépen kifizette és kész. Meg ha a kutyáját vitte sétáltatni, a kutya mindig ugyanott a pincénél ugatott, de ő azt hitte, hogy azért, mert örül a sétálásnak. Mekkora barom!!
Rossz belegondolni, milyen egyémek léteznek!!!
Mi a véleményem?Pont ez,hogy egy szörnyeteg,és nem ember...Elvenni a saját lányának a fiatalságát,és még erőszakoskodott is vele,teherbe is ejtette...hát erre nincs szó,hogy milyen egy alattomos,beteg ember.
Engem akkor fog el mély szomorúság, ha belegondolok, hogy hányan élhetnek még így, akikről szintén semmit sem tudnak.
Hidd el hogy ez az ember nem lessz ongyilkos,nem az a fajta,az ilyen nagyon felti az eletet.A masik meg eljen is,tudja meg milyen elve evekig rabkent sotetben elni.
Annyira mely szomorusag fog el mikor azokra a gyerekekre gondolok,lehet az anyukajuk meg irni vagy olvasni sem tanitotta oket,Milyen eletuk lessz ezutan.Nahat mikor az oreget mutatjak,ecceruen kajakra forog a gyomrom.Mit csinalhattak egesz nap?A masik pedig nem igaz hogy nem voltak betegek soha, csak most.Azon csodalkozom hogy nem kaptak barmifele fertozest ott annyian eggyutt.Borzalmas
az egyik gyerek,aki a pincében élt az anyjával,nagyon megbetegedett,és órházba kellett vinni,ahol segítséget kért egy orvostól.Mondjuk ,ha azt veszed,az a gyerek meg ott élt le 18évet,de mégis érezte,hogy nem az a normális,ahogyan élnek,ebből adódóan,nem értem,hogy az anyuk,hogy bírt ebbe beetörődni,hiába mondják sokan,hogy ilyenkor kialakul a stocholm szindróma meg,már nem érzik,hogy mi a normális,mert a fogságtól eltorzul a személyiségük,ez biztos mind igaz,de akkor az a gyerek,aki az egész életét így élte e,hogy hogy érezte,nem frankó ahogy él,mig az anyujuk akinek régen volt része a nosmál életben,miért nem próbált meg tenni valamit?
Én is teljesen elborzadtam amikor meghallottam. De én nem védelmet adnék neki,hanem egy az egyben golyót. Mondjuk azt én sem értem, hogy miért nem próbáltak meg kijutni. Az is elképzelhetetlen, hogy a feleségének ennyi éven keresztül nem tűnt fel semmi, vagy hogy nem próbálta keresni a lányát? Mert neki azt mondta az öreg, hogy elment a lány valami szektába. Szerintem egyébként az öreg még mielőtt ítéletet hirdetnének öngyilkos lesz. Vagy utánna. Az ilyenek mindig azt csinálják. Éljen a tudattal tovább a család.
Vegul is hogy talaltak meg oket?
úgy tudom,hogy igen,az volt,mert állítólag az öreg,atom bunkernek építette.
De aztán kitudja,mi az igazság.
Mondjuk ,nemtudom,frua nekem ez az egész.Régebben én is laktam panellakásban,és teljesen mindegy ,hogy mi célból,állatokat tenyészteni,atombunkernek,vagy a lányomat rejtegetn,de nem tudtam volna megcsinálni,hogy kialakitok ott egy komlpett lakást(fürdővel,wcvel,vízvezetéket oda,stb) és senki nem kérdezi meg a házban lakók közül,a közös tulajdonú pincében,hogy mégis mit kalapálok meg csempézek?meg úgy egyáltalán mi a szart csinálok?ha meg már megépült,nem igaz,hogy senki nem látta,hogy nem bicikli tárolónak használja,hanem naponta lehord kaját,meg miegymást...
Persze, de más is lakott a házban. Gyerekek is. Valaki csak meghallotta volna, ha dörömbölnek. Vagy hangszigetelt volt a pince?
Ez nekem is sokszor eszembe jutott,mióta hallottam ezt a történetet,hogy miért nem ütötte le,szúrta le,vagy bármi ?de ma hallottam,hogy állítólag az öreg olyan szinten csinálta meg ezt a bunkert,hogy nem is kulcsal nyílt az ajtó,hanem valami számkombinációval.Ha megöli az öreget,ott rohad meg az öreg hullája is ,ők meg éhen...
a hoxán nem minősítem, mert próbálok intelligens maradni, de otthon .....
Nem hiszem el,hogy a feleség 24.éven keresztűl nem vett észre semmit!!!
El tudom képzelni, hogy megtörténhet ilyesmi, de ennyi éven keresztül?...Natascha Kampusch-nak is sikerült megszöknie 8 év után. Nem hiszem el, hogy 24 éve alatt egyszer sem lett volna alkalmuk valahogy kijutni vagy valamilyen jelt adni.
Felfoghatatlan az ilyen tortenet,Hogy nem vettek eszre a szomszedok a korulottuk levo emberek,a feleseg,nem hiszem hogy nem tudott rola.Egyebkent borzalmas,azok a gyerekek akik soha nem lattak napvilagot,szerintem csak elo halottak,es soha nem epulnek fel lelkileg testileg.Az egeszben ez a szomoru.
Annyira hatott az öreg patkány pszichikai és lelkiterrorja, hogy az évek alatt a bentlévők már nem is akartak szerintem kijönni,ez alatt azt értem, hogy a helyzetet megszokták, eltorzult a valós kép, a gyerekeknek nem létezett másfajta világ,csak a pince. Hiszen a legnagyobb gyerek már 18 év körül van, csaj is közben idősödött. Elég lett volna, hogy amikor a papa "meglátogatta őket" az egyik az ajtó mögött áll és jól fejbevágja, majd megöli, vagy bármi... Amúgy elképesztő történet...
szörnyű, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet!
Az ilyen "pszihopatának" az elmegyógyintézetben van a helye!!!!!
Én is láttam, és marha érdekesnek tartom, hogy az öregasszony, hogy a francba nem vette észre!!! Meg azt is, hogy mi a fenéért nem akartak kitörni onnan?????
Egyébként borzalom, hogy ilyen is van!!! Na de miért ne lenne!!!!!
Én is láttam,nekem sok furcsaság van a dologban az egész stori sántít.
Én teljesen kiakadtam, alig tértem magamhoz az esti Tények után. Hogy létezhet ilyen a XXI. században????
További ajánlott fórumok: