Szerintem is jó dolog egyébként. Örülök hogy sokan osszátok a véleményem. Ami meg a legtöbbet érő dolog az az egészség amire nagyon vigyázni kell mindegy milyen áron. Tudom sok ember nem teheti meg. Legalább is azt mondják közben meg szívja acigit vagy gurítja le a sört a torkán és azt panaszolja nincs pénze és még beteg is. De ez nem az én asztalom. Én csak kiváncsi vagyok hogy sokan osszák -e a véleményem
Mi 1 éve használunk RO tipusú vízszűrőt, amit 134 000 Ftért vásároltunk.
Az ára azóta megtérült ,hiszen nem kell egyáltalán ásványvizet vásárolnunk,cipelnünk,majd palackokat eltüntetnünk.Naponta 200 l vizet képes megszűrni uh. a főzést is tudom ebből a vízből bonyolítani, amit az ásványvízből nem tettem.
Ajánlottam a környezetemben is ,tesómnak, barátaimnak,akik szintén nagyon szeretik.
A csapvízben egyre több olyan anyag van, amire se gyereknek ,se felnőttnek semmi szüksége nincs és még rosszabb esetben betegséget is okoz.
Nekem mutattak néhány ismert ásványvizet, amit bevizsgáltak, mi van benne. Némelyik rosszabb, mint a csapvíz, némelyik azonos a csapvízzel, van néhány, ami jobb. De azoknak az ára is sokkal magasabb.
A csecsemőknek árusított víz alig jobb a csapvíznél... Én inkább szűröm. Még az íze is más.
Ismerve a családi hátteredet / [link] én azt javaslom, ne gondolkozz rajta. Ha az anyagi helyzeted megengedi, mindenképp szerezz be egy jó minőségűt. Nekem még csak egy kicsi asztali szűrőm van, de ez is sokat számít. /havi ~1350 a költsége, de finom a víz vele/
Sziasztok! Nekünk is van és nagyon jó!Olyan mintha ásványvizet innánk, semmilyen klóros ízt nem lehet érezni, és a rákkeltő anyagokat is kiszűri!Szerintem érdemes venni, ahhoz képest hogy régebben mennyi ásványvizet vettem, mindenképp visszajön az ára.
Szerintem már hozzászoktunk a " szennyezett " víz fogyasztásához. Gardia betegséget pedig mástól sokkal könnyebb kapni. De mindenkit saját pénztárcája jobban befolyásol mint a gardia. Mert azt tudni kell hogy ezek nagyon drága készülékek. Mindenképpen mérlegeld a dolgot.
Szerintem manapság elkél egy ilyen a háztartásokban. Nálunk is van valami baci a vízben álítólag amitől Gardia betegséget lehet kapni. Bár én még nem tapasztaltam.