Mi a véleményed az idősávos bevásárlásról? (beszélgetés)
Az igazság :D
Mindenkinek a saját igaza csak az emberek vhogy mégis hering módra utaznak.
Nekem már fel se tűnik a tömeg újra megszoktam.
Orulunk neki. Nagyon kellett mar. Megint. 😁
Napi szinten buszozok, még nem volt olyan, hogy ne lett volna tömve időssel. Kisváros, de van szinte minden multi, hallom, ahogy beszélik, hogy most elmegyek a Pennybe, majd visszafelé leszállok a Lidl-nél, onnan meg egy megálló lesz a Tesco.
Nem örültem a tavaszi időkorlátnak, de valahogy megoldottuk. Nem volt könnyű, 65+ 4 órában dolgozik, fiatal napi 12 órában.
A mostanival az egy m2-re eső idióták száma megsokszorozódott. Igyekszem minél kevesebbet "tömegbe" menni, egy "kijárással" idősávon belül megoldani posta/patika/élelmiszerbolt/pék. Ma sp.r hentespult mögött a legjobb, mindenki hentese mondja jövő héten egész héten délutános lesz. Előttem lévő bőven 65 feletti: ohhh, akkor jövök. Többség nem tartotta a távolságot, pedig szinte lézengtünk. Ha szólok, rávágja mit hisztizek. Ilyenek miatt általánosítanak és szapulják az idősávba tartozókat.
Mindenki vigyázzon magára!
Igen. Kezd tragikussá válni a helyzet.
Mára megint megdőlt a halálozások száma. Lélegeztetőgépen is egyre többen vannak. :(
Az iskolákban az alsósoknak nincs online oktatás. Járnak suliba. Az óvodák is nyitva vannak. Ha néhány bezárt is, az csak ideiglenes zárvatartás volt. A "helyzet" megszűnés után újranyitottak.
Home office a dolgozók zömének? Szerintem a dolgozók zöme munkába jár.
Az bennem is kérdést vet fel, hogy "hova megy az embertömeg..." Számomra is érthetetlen.
Ideje lenne a kijárási korlátozást a nappali órákra is bevezetni. Hiszen a fertőzés még mindig nő.
Bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg. A választ sejtem.
Ma délelőtt tele volt a város vidám jókedvű idősekkel, akik örömmel vásároltak. Benéztem a spárba, telt ház volt.
Ennek tükrében végképp érthetetlen, ha iskola nincs, a dolgozók zöme h.o. dolgozik, honnan jön, hova megy az embertömeg...
Mindenképpen megoldja ezt a globális szinten kialakult problémát!
[link]
----------------------
az m2 is tömeg van
Idősáv: sok értelmét nem látom de most éppen nem érint. Tömeg van közértekben ,bevásárlóközpontban, járműveken, utcán mindenhol.
A járatsűrítés Bp.-en vhogy még mindig nem történt meg...
Lehet, hogy 10 .-ig alszom ..
:-)
??? ...most , hogy mondod ..
Holnap 8-ig kell végezned!
Korán kell kelni ....,hogy 9-ig végezzek....
Pont ezért kérdeztem, hogy mit kerestél te 9-11 között a boltba, amikor még olyan messze vagy a 65-től:DDD
Kezdtem megijedni, hogy hany évesnek gondoltál😮😂
Bazsi, nem erre irányult a kérdés. Honnan tudom, hogy hányan tolongtak 9 és 11 között? Nem vagyok 65 feletti
További ajánlott fórumok: