Mi a véleményed a gyalogosok és a biciklisek közlekedéséről? (beszélgetés)
MONDOM:
EZ KRESZ szerint, de így nem lehet közlekedni.
Attól még körül kell nézni. Szép lenne mindenki csak menne, mert elvileg mehet.
Ebben az országban? oh:)
Ha te megállsz egy gyalogosnak a zebra előtt, és ő lelép a járdáról, akkor a szembejövőnek is meg kell állnia, mert a gyalogosnak van ebben az esetben elsőbbsége.
SAjnos kocsit mindenki vehet magának, de nem biztos, hogy a jó autóban rutinos vezető ül. Lásd a statisztikát.
Ha finoman fogalmaznék, azt mondanám, hogy a gyalogos egy külön állatfajta, de nem tehetem, magam miatt sem:)))
NA azért...
1., én mindig átengedem babásokat, le is dudálnak érte:)
2., kismamákat sem kell félteni, mert pontosan emiatt a zseniális gondolkodás miatt, hogy "ha leléptem, már mehetek", olyan szitukat teremtenek, hogy az valami hihetetlen.
Az, h a KRESZ mit ír, egy dolog, de azért nem kell a babát kitolni a kocsi elé s kinyírni, ha látják nem áll meg az adott autós(mert sajnos sokan tényleg nem)
Valahogy így vagyok ezzel én is!
Pl. nálunk ott a kerékpárút, s az "elmebeteg bicajos" az út szélén teker. Na erről mi legyen a véleménye valakinek, főleg ha elcspja egy autó:(
HA gyalogos vagyok autóst nem értem, ha autós akkor a gyalogost:)
A bicajos/motoros emberkéket meg soha nem értem:)
További ajánlott fórumok:
- Közösségi közlekedés és a vágyálom...
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Fiatal srác belém hajtott kerékpárral, mert nem tartotta be a közlekedési szabályokat. Feljelentettétek volna?
- 2010 esőzései. Nálunk már az udvarban áll a víz, magától dőlnek ki a fenyőink, pusztúlnak ki a szép díszfáim, a közlekedés lehetetlen lassan
- Mennyi éves kortól kell közlekedési jegyet váltani a gyerekeknek?
- Balesetveszélyek - háztartási, munkahelyi, közlekedési stb.