Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a megoldás? Párkapcsolati gondok... fórum

Mi a megoldás? Párkapcsolati gondok... (beszélgetős fórum)


1 2
40. syria (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 14. 09:55
Ez nem a „mi volt előbb a tyúk vagy a tojás esete”. A szerelem lila ködében nem tűnt fel neki a „szétszórt”ságod. Aztán amikor kitisztult a levegő, kiborult a bili, amit te hagytál útban.
39. valeriaria66 (válaszként erre: 36. - Kacsahercegno)
júl. 13. 17:17

Engem nem zavar a férjem ,eldiskurálok én magammal...(sokáig egyedül éltem)

38. valeriaria66 (válaszként erre: 34. - Semleges)
júl. 13. 17:11
Nincs kizárva😁.
37. NomNom (válaszként erre: 35. - Tamtamano)
júl. 13. 15:34

Azért mindkettőjükre ráfér a változás. A pasijának nem szabadna ilyen tahónak lennie, de az sem normális hogy egy felnőtt ember után végig kéne nézni mindig a házat, hogy ha elmennek otthonról mitől fog kigyulladni vagy felrobbanni...

Senki nem írta itt, hogy tökéletes volna, inkább azt hogy néhány ilyen eset után próbálnak azért változtatni mert felérik ésszel, hogy nem játék egy bedugva hagyott vasaló pl. Nem kell belenyugodni, hogy ja de én ilyen vagyok...

Lehet venni akár mini táblát amit az ajtó mellé tesz és krétával ráírja, hogy vasaló, hűtő stb...

Én is hagytam már úgy a hajvasalót, azóta megnézem 2x is mielőtt elindulok reggel.

36. Kacsahercegno (válaszként erre: 32. - Valeriaria66)
júl. 13. 15:19
Én egyelőre csak akkor mondom hangosan amikor egyedül vagyok otthon... :D
júl. 13. 15:16
A hozzászólásokból itélve bizony kedved fórumnyitó te vagy a hülye! És hála az égnek mindenki más rajtad kivül tökéletes, és tippitoppi aggyal rendelkezik. Te meg megérdemled,hogy egy seg.fej feltörölje veled a padlót, és/ vagy a lábtörlője legyél. Remélem érződik az irónia... Ha kint marad egy kaja, az a baromarc is elteheti, gondolom ő is zabál belőle...hs csúszik a fürdő fürdés után,várja meg mig kijössz, a francnak járkál be addig. Ha meg utánad megy be, néha néha fel is törölhetné, vagy ha leesik a gyürű az ujjacskájáról szóljon normálisan, gondolom te se beszélsz vele igy a felhajtva maradt wc ülöke miatt...A hajvasalódat meg ne használja😂😂😂 Továbbra is azt mondom, vágd pofán, 2) vágd pofán, 3) ismételgesd az egyes-kettes pontot, és végül 4) tiplizzél tőle, de elötte vágd pofán.
34. semleges (válaszként erre: 32. - Valeriaria66)
júl. 13. 15:08

Én is csak én még nem mondom hangosan:) Ezek szerint lesz olyan is?:)

Többször végignézek minden helyiséget:)

33. michelle.r (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 13. 14:58

Teljesen igaza van. Nem az a gond, hogy magas lesz a vízszámla, hanem hogy akár ronggyá is áztathatod a házat. Bedugva hagyod a hajvasalót, ha nincs külön kapcsoló rajta, túlmelegszik, kigyulladhat a ház. Legközelebb a kaput hagyod nyitva, kiszalad a kutya, elkóborol, ellopják, elgázolja egy autó?? Ez nem nem szétszórtság. Én se mernék rád bízni egy gyereket, ha egy kutyára sem tudsz vigyázni.


Ordenáré a pasid stílusa, de ha állandóan ezt csinálod, nem csoda, hogy szétcseszi az ideg.


Szétválhattok, de ettől te még magadra fogod gyújtani a saját lakásodat, ha nem változtatsz.

32. valeriaria66 (válaszként erre: 31. - Kacsahercegno)
júl. 13. 12:40

Reggelente én is mindent leellenőrzök ,sőt hangosan elmondom mit csinálok éppen.Lehet ez már a ló másik oldala, kicsit kényszeres..


(A férjem jókat derül ilyenkor ,hallgatva engem🙂.)

júl. 13. 11:24

Én is nagyon szétszórt vagyok, de ha akarsz akkor ezen igenis lehet változtatni. Én pl. mindig végigmegyek a lakáson helyiségről helyiségre hogyha elmegyek otthonról, és egyesével leellenőrzök mindent. Ablakok bezárva, hajvasaló kihúzva, ilyenek. A bejárati ajtót is többször ellenőrzöm hogy biztos bezártam-e. Ez kívülről lehet hogy túlzásnak vagy hülyeségnek hangzik, de tényleg felelőtlenség úgy hagyni egy hajvasalót, vagy kint hagyni az ételt hogy megromoljon. Ezen neked is tudatosan kell változtatnod.


VISZONT ehhez a párodnak is alkalmazkodnia kéne valamilyen szinten. Felnőtt férfi ember, fogja magát, menjen ki a konyhába és rakja el a kaját. Vagy ha együtt mentek el otthonról, igenis nézze meg hogy valami nem maradt-e úgy. Vagy legalább szóljon rád (nem ordítva) hogy ne felejtsd el. Azért ha ketten laktok valahol, meg ketten esztek az ételből, meg ketten fizetitek a vízszámlát, akkor figyeljen oda ő is. Gondolom akkor is szétszórt voltál mikor összejöttettek...


Végezetül pedig, erre NEM mentség hogy kiabáljon vagy bazmegezzen veled. Legalábbis ha velem elkezdene a párom minősíthetetlen stílusban ordibálni amiért bekapcsolva hagytam valamit, akkor otthagynám a francba. Bár gondolom vérmérséklete válogatja, én nem emelem fel a hangom soha senkire, és elvárom viszont is hogy senki ne kiabáljon velem.


Ja és a fürdőbe vegyetek egy kilépőszőnyeget...

30. syria (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 13. 10:58
Amiket felsoroltál, abból egy is enyhe életveszély. Ha én lennék a párod, úgy otthagynálak, mint eb a sz@rát, vagy ha te laksz nála, elzavarnálak. S nem azért, mert gyakran vagy ”szétszórt”, hanem azért, mert tudod a hibádat és nem akarsz változtatni rajta. Nem feltétlenül ő a hibás, hogy rád mordul, mert folyamatosan mulasztasz. Ha piszlicsárékat tenne szóvá, akkor igazad lenne, de a leírtak alapján földre szállt angyalnak kellene lennie annak, aki szó nélkül hagyja a helytelenségeidet.
júl. 13. 10:42
Az a helyzet, hogy én elég toleráns ember vagyok. Ugyanakkor, azért én is nagyon mérges lennék, ha egy rosszul megtörölt lábba belelépnék és majdnem elcsúsznék. Ez nálam is a jéghegy csúcsa lenne. :))
28. MenoPause (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 13. 10:17

Szia,

én pontosan ismerem ezt az érzést, ha nem is ilyen szinten, mint ahogy írod, de azért eléggé szétszórt voltam, most már kevésbé, de az idő sok mindenen segít. Az a különbség, hogy az én párom nem ilyen stílusban csesztetett, hanem sokkal finomabban jelezte, hogy változtatni kéne. Ő a túl pedáns oldalon van (nekem) én a túl szétszórt oldalon vagyok (neki). Neki lazulnia kellett, hogy ne érintse minden annyira érzékenyen, nekem pedig összeszedettebbnek, ami azért előnyömre is vált az idők folyamán. 30 éve vagyunk együtt, ilyen különbözőségek ellenére is. Idomulni kellett egymáshoz. Ami sokszor nem volt, és ma sem könnyű, de ezek tanulható dolgok.

Egyébként igen, ez ördögi kör. Meg kéne szakítani.

júl. 13. 06:59
Teljesen mindegy,hogy feledékeny vagye vagy se( addig a pontig mig le nem ég a lakás a hajvasaló miatt,bár ezek azt hiszem már lekapcsolnak maguktól) akkor se enged meg , hogy valami nyominger pöcs úgy beszéljen veled mintha a seg.éből jöttél volna. Első lépés: vágd pofán ezt a tirpákot a köetkező kirohanásánál. Második lépés tipli ettől a baromarctól.Harmadik lépés, szedj valami agykarbantartot, és légy boldog mással vagy egydül.
júl. 12. 21:28

,,A legtöbb szétszórt ember gyakran ki is mondja magáról ,hogy ő szétszórt .

Ezt a negatív önszuggesztiót hagyjuk el,és ne tápláljuk agyunkba ezt a mondatot ,ami egy olyan hitrendszert hoz bennünk létre, ami által el is hisszük ,hogy ilyenek vagyunk,ez pedig rosszabbá,kevesebbé tesz minket másokhoz képest ,és így fogjuk leélni az életünket.

Ez nincs így , hiszen ennek oka van ,amit orvosolni kell!,,


Hogyan győzd le a szétszórtságot.(explicit magazin)

júl. 12. 20:37
Te nem szétszórt vagy, hanem egy két lábon járó katasztrófa. Ilyesmi néha mindenkivel megeshet, de napi szinten baromi idegesítő lehet.
24. Enissa (válaszként erre: 23. - Andita1)
júl. 12. 20:18
Általában, ha keresik az emberben a hibát, akkor véteni is fog.
júl. 12. 20:00

Van ilyen az ismerőseim között akit a párja/szülei mindenért csesztették és már olyan bizonytalan és figyelmetlen volt hogy hibát hibára halmozott felnőtt létére.

Én tanácsolnám hogy élj egyedül egy ideig, hogy rátalálj önmagadra és utána jöhet egy kapcsolat. Neked erősödnöd kell, a párodnak meg egy kicsit jobban lazulnia/bíznia.

22. Bözsi néni (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 12. 19:51

Ez nem rossz tulajdonság, hanem veszélyes és idegesítő nemtörődömség.


Együttélés esetén azért mindkét félnek kell idomulni a másikhoz valamennyire.


Ha nem akarsz, akkor hagyd ezt a kapcsolatot, élj egyedül. Csak köss mindenre kiterjedő biztosítást, mert nem lesz szolga, aki kihúzza, elzárja, becsukja helyetted!

21. Enissa (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 12. 19:47
Valaha próbáltál ezen a tulajdonságodon változtatni? Ha igen, meddig tartott?
júl. 12. 19:21
Ezt mondtam én is mire ő azt, hogy ez csak odafigyelés kérdése, mire én hogy aki szeret az minden rossz tulajdonságával együtt szeret mire ő hogy aki szeret az odafigyel arra hogy a másikat mi zavarja...
19. Enissa (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 12. 19:16

Ha így ismert meg, akkor nem értem, mi a problémája hirtelen, ne, zsákbamacskát vett.


Mielőtt elmész otthonról mindig nézz szét a lakásban, hogy kihúztad, elzártad-e, bezártad-e? Betetted-e a hűtőbe.

Ez a csap el nem zárása napi eset, hogy megnőtt a vízszámla, vagy egyszer megesett és folyt egész nap?

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Enissa)
júl. 12. 19:12
Igazándiból mindig ilyen voltam amióta az eszemet tudom.. sok ismerősöm ha megkérdezik milyen vagyok első gondolata hogy “szétszórt” bár erre párom mindig Azt mondja (szellemi munkát végzek napi 9 órában) hogy ott hogyhogy oda tudok figyelni..?
17. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 12. 19:09

Mióta van nálad ez a feledékenység?

Többet dolgozol, fáradtabb vagy, esetleg ért valami trauma?

16. Channa* (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 12. 18:59

És miért nem figyelsz ezekre? Miért esik nehezedre elzárni a csapot, kihúzni a hajvasalót, bezárni az ajtót, stb.?


Egyébként, ha te bármire nem figyelsz és ő észre veszi, akkor elzárja, kihúzza, bezárja? És utána jár a szája?


Igen, 28 évesen már illene odafigyelni ilyenekre.

Mi lett volna, ha nem a kutya szökik ki, hanem bemegy egy rabló? És még sorolhatnánk, hogy miért kellene figyelned jobban...

15. vigyefene (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 12. 18:54

Kicsit elgondolkodtam a dolgon, lehet h mégis egymáshoz valók vagytok.

A zsák megtalálja a foltját alapon.

júl. 12. 18:50
Azt szokta felhozni érvként hogy hogy tervezzen velem gyereket ha nem meri majd rám bízni ... mert hogy ezekre sem figyelek
13. l.luiselotte (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 12. 18:41
kicsit azért Te is jobban odafigyelhetnél
12. Bözsi néni (válaszként erre: 10. - Birebora)
júl. 12. 18:39
No igen, de ilyen előzmények után nem könnyű :-)
11. Bözsi néni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 12. 18:38

Már miért kellene hálásnak lennie? Milyen hülyeség ez?

Te hálás vagy, hogy ő van neked?


Szerintem társak között a szeretet, szerelem, tisztelet kell jelen legyen, nem a hála.


Néha bókolhat, valóban, az jól esik. Te meg szoktad dicsérni valamiért?


Egyébként nem szétszórt vagy, hanem tojsz az egészre. Szóval szedd össze magad és akkor talán ő sem fakad ki, akad ki ennyire. Bár, amilyen modorban előadta, az túlzás, szóval neki is van min változtatnia.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook