Mi a helyzet a béranyasággal? (beszélgetés)
Hali.
Szerintem azért nem tülekednek az érdekeltek mert nem igazán tudunk róla (én biztos nem) hogyis működik, kin keresztül, kit kell keresni, mivel nem
törvényes.
Most komolyan nem értem, hogy kapcsolódik ez ide? Az előző hozzászólásodból azt vettem ki, hogy rám célzol, hogy én mit csinálnék, és most ez a válasz... Hát izé... Most mi van? :)
Az biztos, hogy aki már béranyát "foglalkoztat", nem putriban lakik, és persze van nem kevés olyan család, akik olyan helyre vállalnak saját gyereket, ahova lehet inkább nem kéne. De áruld el, hogy ez most hogy jön a témához?:))))
"itt viszont azon kívül, hogy kihordja, semmi köze hozzá"
:DDDD Ez tök jó,megkérdezhetem ,voltál már terhes?:)))
nem is olyan régen láttam valamelyik tv csatornán,egy ilyen adást.
a film végig mutatta a beültetéstöl,a megszületésig a két család életét.
mikor megszületett a baba ..ahogy mind a két család boldogságát mutatta a film,én elsirtam magam.a két hölgy tartotta a kapcsolatot és utánna 1 évesen látta elöször a picit a béranyuka..a találkozás szintén meghato volt és együtt könyezett akkor is mindenki.mindenesetre tanulságos kis történet volt.
én ugy látom/és tiszteletben tarom ki nem/vannak olyan eberek,kik ilyen nehéz kérdésben is szivesen segitenek,átérzik,a másik fél bánatát,ugy érzik segithetnek,és segitenek is!!!
megválni a babátol kit a szived alatt hordtál...hát biztos nehéz,de felfogás kérdése.. aki ezt válalta,tudja hogy ez lesz a vége...
az hogy én válalnám -e??nehéz kérdés...nem tudom..
de biztos vagyok benne,hogy sokan megteszik máshol a világban,ezzel örömet okozva más családoknak..én becsülöm öket.
remélem megtaláljátok a megoldást minnél hamarabb,és felhötlen boldogságban nevelitek majd a leendö gyermeketeket!!!!!!!!!!!!!!
Lehet.De de nem igazán tülekednek a béranyák,sem az örökbe adó szülők.
Évekig is eltart ,mire egy család ,lesz olyan szerencsés,hogy kap egy kicsit.
Lehet ,hogy természetemből adódóan gondolom úgy ,hogy képtelen lennék évekig várni.
Megértem a helyzetet! Rengeteg embernek nem lehet gyermeke, sajnos! azok közül , Akiknek meg lehet.. rengetegen.. nem folytatom. én azt mondom, hogy nem árú egy baba, egy élet, hogy pénzért adogasság.. ez nekem sok.
Aki meg tudja tenni, hogy odaadja a kihordott, megszült gyermeket, adja örökbe a gyermektelen párnak.. de ne pénzért! a lenti hszeimben azt írtam, le, hogy én nem tudnám megtenni! nem tudnék megválni attól, akit 9 hónapig magamban éreztem, belőlem táplálkozott. se pénzért, se semmiért!
Sajnálom hogy így látjátok, szabotimi, LoLiNa, de van aki nem akar mellékhatásokat azmesterséges megtermékenyítés és sorozatos kudarcok után, az örökbefogadás meg nagyon zsákbamacska a sok rejtett betegségektől stb. Szerintem...
Akit meg nem érdekel a téma (vagy sérti), ne kritizáljon meg senkit mert mást érdekelnek a lehetőségek.
ENGEM IS ÉRDEKELNE BÁRMILYEN MEGOLDÁS CSAK A PÁROMNAK ÉS NEKEM KÖZÖS GYEREKÜNK LEHESSEN!
TALÁN TUDNÁNK EGYMÁSON SEGÍTENI MÉG AKKOR IS HA EZ EGY KICSIT FURÁN IS HANGZIK!MI MÁR MEGJÁRTUK A MEGJÁRHATATLANT IS MÉGSEM SIKERÜLT MÉG A NAGY ÁLMUNKAT VALÓRA VÁLTANI!
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- A duci Jucik hátrányos helyzete
- Mi volt életed legkínosabb helyzete?
- Pár hölggyel arra gondoltunk, benyújtanánk egy petíciót, miszerint legyen legális a béranyaság ill. a dajkaanyaság. Te támogatnád?
- Vélemények a Béranyaságról!
- Fiatalon méheltávolítás után babát szeretnék. Béranyaság?